אי אפשר בלי זה !

Maksim1988

New member
אי אפשר בלי זה !

בתור אוהד של מכבי חיפה אני מתפלא שעדיין לא הזכירו את זה . איזה הרגשה נפלא היתה לראות את יוסי עושה את מה שהוא עשה הלילה , פשוט לעמוד ולמחוא כפיים !

IVERSON11

New member
למה בתור אוהד של מכבי חיפה?

בתור ישראלי היה ממש כיף לראות את מה שבניון עשה.. גם אם בלילי או טועמה או כל אחד משאר הישראלים שבחו"ל יגיעו למעמדים כאלה וישחקו בצורה כלכך טובה אני אשמח בדיוק באותה המידה..

../images/Emo45.gif

במיוחד בתור אוהד מכבי חיפה. לראות את בן חיים, חיזבאללילי ואת ברדה לא מרגש בכלל, לפחות אותי לא, כמו לראות את בניון. אני מאמין שאצל כל אוהדי חיפה זה ככה

yarivlevi

New member
הכדורגלן הישראלי הטוב בכל הזמנים

לי זה כבר מזמן היה ברור ,הבנאדם משחק בקבוצה מהשורה הראשונה באירופה ומצליח שם כ"כ, בעונה הראשונה שלו בספרד הוא הצליח והיה אפילו קפטן ובווסטהאם הוא היה אחד מהברגים המרכזיים בקבוצה ועכשיו הוא שוב מוכיח שהוא הכדורגן הישראלי הטוב בכל הזמנים (ויסלחו לי ברקוביץ,רביבו,שפיגלר וכל השאר)...

Benn Is Kane

New member
איפה הטוב ביותר בכל הזמנים....

ברקוביץ' עולה עליו בהרבה. בלי הפה שלו והאופי הדפוק, ברקוביץ' היה משחק בקבוצות הגדולות באירופה (כמו בניון כיום) לתקופה ארוכה מאוד. בניון מתברג בין הראשונים, ללא ספק, אבל ברקוביץ' גדול ממנו.

yarivlevi

New member
בניון בחצי הקריירה כבר עשה יותר ממנו

"בלי הפה והאופי ברקובית היה משחק בקבוצות הגדולות" זוהי אימרה מעניינת אבל מה היה קורה אם זה לא כ"כ מעניין ,אנחנו מסתכלים על מה קרה בפועל וברקוביץ שיחק בקבוצות בינוניות מינוס ומתוך 9 שנים באי הבריטי היו לו איזה 3 שנים שהוא היה שחקן של כמה דקות במשחק ובקושי ראה דשא ופה אנחנו מדברים על שחקן ענק כמו בניון שכבר בעונה הראשונה שלו בספרד היה תותח בסנטאנדר ואחרי עונה או שתיים כבר היה הקפטן שלהם ,בווסטהאם הוא היה שחקן מוביל (יחד עם בובי זמורה) ולגבי ליברפול אני כבר לא אפרט ,בניון מככב בקבוצה מהשורה הראשונה באירופה (קבוצה בדרג שברקוביץ לא התקרב אפילו) ומראה שהוא הגדול בכל הזמנים. ברקוביץ היה שחקן גדול אבל בניון באמצע הקריירה מראה שהוא הגדול מכולם.

lemmacantor

New member
יוסי היה באמת מדהים

אבל הוא יצטרך עוד להוכיח את עצמו גם בהמשך. בניגוד למקומותינו באירופה חשוב לשחק טוב תקופה ארוכה. הפרובינציאליות בא התקשורת שלנו דיווחה על בניון רק מראה כמה הכדורגל בארץ הוא עלוב. במדינה אחרת כמו דנמרק או קרואטיה זה לא היה עושה רושם יותר מדי גדול(מובן שזה היה מצוין בתקשורת) לו שחקן שלהם היה מבקיע שלושער בקבוצה זרה כי יש להם עשרות שחקנים כאלה.

Cade Foster

New member
בחיי שאני לא מבין

איך בנבחרת הוא כזה אפס מאופס, אבל בליברפול הוא מראה שהוא ראוי להיות שחקן הרכב. להרכב של ליברפול הרבה יותר קשה להיכנס מאשר להרכב של הנבחרת...

R E k

New member
1) סגנון המשחק של הנבחרת

2) בניון אולי פוחד על הרגליים בנבחרת, והוא מעדיף לככב בליברפול (הדבר האמיתי) הוא הקפטן והוא לא לוקח שום מנהיגות חוץ מלהתראיין אחרי ולפני משחק ולהוריד ציפיות (מה שמתאים לאינטרס שלו אולי לא להיפצע)

yarivlevi

New member
זה קשה לשחק עם נבחרת של אפסים

בניון ובן חיים הם שחקני השדה היחידים שהם שחקנים ברמה אירופאית ,כל השאר זה שחקנים ישראליים בינוניים אז איך בדיוק אתה מצפה שהוא ישחק טוב ? ,קשה לשחק לבד נגד נבחרת אירופאית.

Cade Foster

New member
אבל שוב

זה קשה מאוד להתבלט בקבוצה כמו ליברפול ועדיין הוא מצליח לעשות את זה. בנבחרת ישראל כל פלוץ יכול להתבלט, ושם הוא עשה את זה אולי פעם או פעמיים במהלך כל הקריירה שלו.

lemmacantor

New member
אני לא מסכים אם זה שבניון פחות טוב בנבחרת

הוא משתדל, אבל לא פעם באמת שאין אם מי לשחק. חוץ מזה הרבה מתשומת הלב של היריבה מתמקד בו ואם שחקניםן מסביבו לא עושים כלום, אז ליריבה יהיה יותר קל לסגור אותו. אל תשכח מי הוביל את הנבחרת בקמפיין הקודם וגם בקמפיין הזה הוא מאוד חשוב.

Cade Foster

New member
בקמפיין הקודם?

משחקים גדולים נגד קפריסין ושוויץ, ומה חוץ?

חחחח למה איתו יש לה מה למכור? אפילו הנבחרת

של גרנט שיחקה יותר טוב. למרות שגם הוא היה משחק בשביל תיקו בדיוק כמו קשטן, עדיין הייתה יותר רמה, והוא לפחות הביא תוצאות.

yarivlevi

New member
יותר קל להיות טוב עם שחקנים טובים

ולהפיק מעצמך את מה שאתה באמת שווה מאשר להפיק מעצמך את המירב עם חבורה של בליינים שבזמנם החופשי משחקים כדורגל

למעלה