אי אונות

mosheTheOnly

New member
אי אונות

היי, אני בחור בן 27 ובשנה וחצי האחרונות ישנה אצלי ירידה חזקה בזקפה. בעוד שפעם היתה לי זיקפה אפילו מלראות מישהי באוטובוס היום אפילו באוננות זה נהפך לתהליך מורכב וקשה. רופא המשפחה נתן לי ויאגרה, שעוד לא ניסיתי אותה אבל אני חושב שזה לא פתרון. האם לבקש ממנו להפנות אותי לאורולוג או מישהו אחר? נראה לי לא הגיוני שלבחור בגיל 27 יש ירידה כל כך חזקה תוך שנה וחצי. יש להוסיף שאני גם עושה ספורט, ולא מעשן ובעל מבנה גוף ממוצע. דבר נוסף הוא שכרגע התחלתי לצאת עם מישהי חדשה והשאלה היא האם יש לספר לה (ואז הגיוני שתיפרד ממני ישר) או למשוך את הנושא של הסקס במשך כמה חודשים עד שתיפתר הבעיה (אם בכלל). אשמח לקבלת תשובה.

moshe ur not the only

אכן תחושה קשה כשיש בעיות בזיקפה! לתת ויאגרה ו/או סיאליס זה פיתרון קל...(מבלי לפגוע ברופא המשפחה). הייתי מציע לך לפנות לכל בעל מקצוע שמטפל בליקויים בתפקוד מיני. יש תשאול רחב, וגם בדיקות (באם יש צורך) אשר יאפשרו לבחון אם , איפה ועד כמה יש בעיה. בכל קופת חולים יש בעלי מקצוע, ובכל בי"ח יש מרפאה לטיפול מיני. מפליא אותי מה שאתה חווה בשנה וחצי האחרונות....שווה בדיקה מעמיקה!! עידן

mosheTheOnly

New member
פניה למרכז לטיפול מיני באיכילוב

בקופ"ח כללית הרופאת משפחה אמרה שהיא לא יכולה לתת הפניה למרכז לטיפול מיני באיכילוב, ושהיא חייבת להפנות אותי לאורולוג. היתכן? או שאולי האורולוג הוא זה שמוסמך להפנות למרכז זה?

qt1

New member
לקופ"ח כללית יש בעיה רצינית../images/Emo31.gif

עם כל מה שנוגע למילים "טיפול מיני". אם אתה רוצה לנסות לקבל את הטיפול בחינם אתה חייב לעבור את הבירוקרטיה שלהם , קרי ללכת לאורולוג ולקוות שהוא יפנה אותך למרפאה לטיפול מיני. המרפאות לטיפול מיני של קופ"ח כללית הן לא המרפאות של איכילוב וכדומה , מדובר עם כל הכבוד כן? על מרפאות שונות מהמרפאות של איכילוב. אני יכולה לכתוב לך שמחיר פגישה עם מטפל מיני עולה כ-200 ש"ח כולל מע"מ והמחיר של יעוץ מיני דרך קופ"ח הוא לא זול יותר... אל תשכח לכלול מחיר נסיעות בתחשיב שלך. שיהיה בהצלחה. זה האתר של כללית , מצאתי סקסולוג , חפש אתה באזור מגוריך... אולי תהיה מופתע. אגב... בקופ"ח האחרות יש איזושהי השתתפות אבל צריך לעבור מרפאה וזה לא תהליך קל לעזוב רופא משפחה בגלל טיפול שצריך לשלם עבורו, זה כמובן נתון לשיקול דעתך. שנהיה בריאים.

למעלה