איתן

chenby

New member
איתן

רציתי לשתף קצת העניינים של חו"ל מתקדמים, כבר שלחתי את כל מה שצריך לשגרירות אוסטרליה ואני מחכה לויזה, יש לי ראיון בשגרירות ארה"ב בעוד חודש, וברגע שהיא תגיע אני עפה מפה. מבחינה כלכלית אין לי מושג איך זה יקרה כל זה, וזה גם לא מדאיג אותי, אני רק רואה אותי שם. ברגע שאני שם, אני תוך חודשיים מסדרת את בלאגן שאני משאירה פה, ומתפנה תודה לאל לחיים של שפע ולא של השרדות (כמובן בעבודה קשה- אך מספקת עקב המטרות המהממות שהצבתי לעצמי) מבחינת העסק, הדברים מתקדמים בקצב שלהם, אני מכינה את עצמי להפתעות ומושכת אליי אנשים רציניים מבחינת עבודה אני נותנת קצתי ותר משמרות (חייבת - פשוט שמחה שיש יותר משמרות..) אולי אחותי תבוא איתי לארה"ב, אולי גם לאוסטרליה אחר כך, יש עוד חברה שאולי תבוא, ברור לי שלשם אני הולכת, שזה המקום הכי נכון, יש שקט בהחלטה הזו, אין ספק, יש חוסן. זה הזוי.. מהבחור עדיין לא שמעתי, עברו שבועיים וחצי מאז שהוא נסע, אנחנו חיים בשעות אחרות.. אני רוצה לכתוב לו, אבל אני יודעת שאני עדיין מסונוורת - עוד בהתאהבות ואולי כדאי לי לחכות עם מיילים, כי ההרגל שלי זה פשוט לכתוב ולא לחשוב על זה. ואני רוצה תוצאות חדשות. ובתוך כל השינויים והדברים שקורים והשמחה שעוטפת, יש געגוע חזק. למה אני כותבת את כל זה? לא יודעת.. אולי רגינה או שמואל או שמעון יתנו לך איזה מסר בשבילי. חיזוק חיובי :) אוהבת.

על זה אני יכול

רק לצטט משהו שקראתי איפשהו: "תמיד כווני אל הירח. גם אם תחטיאי, עדיין תימצאי בין כוכבים :) " שיתגשם לך בדיוק כפי שאת רואה את זה.

למעלה