איתכם כמעט שנה

דוגרת

New member
איתכם כמעט שנה

שמחה עם ההצלחות עצובה עם הכשלונות. כבר שנה בטיפולים לקראת IVF שני (באוגוסט) עד עכשיו טופלתי באופן פרטי, אבל ההוצאות מכבידות מאוד והחלטתי לנסות טיפול ללא רופא פרטי צמוד, מי מכן שעשתה את המעבר ויכולה לספר לי על ההבדלים, אשמח לשמוע. שבת שלום

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. נראה שהפורום קצת נטוש היום, אולי ביום ראשון תקבלי יותר תשובות. שבת שלום נועם

ברוכה הבאה לשהות קצרה ../images/Emo140.gif

לא יודעת לענות לך בקשר להבדלים, כי אני לא מטופלת בפרטי. בהצלחה

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני עברתי מפרטי לציבורי, אבל לא דרך בית החולים. הרופא שלי מטפל בי לאורך כל הדרך והוא שייך למכבי. במקרה שלי, אין הבדלים (מלבד התור לרופא שיש והרבה והתשלום שאין
) הרופא שלי קובע את הפרוטוקול הוא עושה את מעקב הזקיקים את השאיבות וההחזרות. אבל אני לא יודעת איך זה עם רופאים אחרים. אם את מטופלת של בית החולים עצמו אז הרופא התורן נותן לך את הפרוטוקול, מעקב זקיקים נעשה בבית החולים, התוצאות עוברות לרופא התורן וכך גם מי שתורן עושה את השאיבה וההחזרה. (כך לפחות הבנתי שזה מתבצע, אבל אולי אני טועה ואולי זה תלוי באיזה בית חולים מדובר)

שינובו

New member
ברוכה הבאה!

לא יוגעת לענות לך כי אני מטופלת בציבורי לאורך כל הדרך, וזה ממש בסדר. בהצלחה!

i p e r e t z

New member
מתוקה

אני עברתי IVF ראשון עכשיו במדיקל סנטר בפרטי והרגשתי ככ טוב אני לא יודעת להגיד לך לגבי ביח ציבורי כי לא הגעתי עדיין בתקווה שגם לא אצטרך... בהצלחה בכל דרך שתבחרי ענבל

עי עינבל !../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

בהצלחה!!!!! מניחה שאת מטפסת על קירות - מחזיקה לך הרבההההההה אצבעות (את כולן למעשה) שוגה.

i p e r e t z

New member
שוגה כתבתי לך תגובה גם להודעה שלך

בעמוד 2 בפורום המון בהצלחה מתוקה
מחזיקה לך
ענבל

למעלה