איתכם כל הזמן

ADINA1952

New member
איתכם כל הזמן

שבת שלום לכולם, רוצה להזכיר לכם שאני איתכם כל הזמן,לא מפספסת אפילו אחד מכם, רק לא תמיד מגיבה,במיוחד השבוע,הראש עסוק בהרבה מחשבות, מזל שאני עסוקה בהכנות לקראת החינה, אני נמצאת במתח אדיר,עשיתי ממוגרפיה,לפני כשלושה שבועות, פחדתי לגשת לקחת את התשובות,וזו הפעם הראשונה שזה קורה לי, תמיד הייתי אמיצה מספיק להביא את התוצאות, ניכונתי באינטואיציה מאוד גבוהה, והפעם לא רציתי לגשת לקחת תוצאות, ואז החלו הטלפונים,מהמכון מדוע אני לא באה לקחת את התוצאות, ביקשתי לדעת בטלפון,וכמובן סרבו, את התוצאות שלחו לרופאת המשפחה,והיא זו שהתקשרה לבעלי, וביקשה שיבוא לקחת את התוצאות,ומכתה הפניה לרופא ממוחה, כי מצאו קשרית מאוד קטנה,להבנתי,שפירה, ומאז לא מרוכזת בכלום,מאוד חוששת, יום רביעי יש לי תור לרופא ממוחה,כדי להעמיק בבדיקה, ח ו ש ש ת פחד אימה, יודעת שיצטרכו לעשות לי ביופסיה,בדיקה מאוד מכאיבה עד כמה שאני מבינה, מקוה לתוצאות טובות, רוצה להיות עם ראש נטול דאגות,כדי שאוכל להכין את כל מה שהצבתי לעצמי לחינה,וההכנות לחתונה, מתה מפחד, רוצה להיות אחרי הכל, שלכם תמיד איתכם עדנה

אדומה2

New member
שבת שלום

עדינה או עדנה? מאוד מבהיל כל הסיפור הזה! אבל רציתי רק לומר לך, שלפי מיטב הבנתי, ביופסיה אינה בדיקה שנעשית *עלייך*, נלקחת ודגמית מהאזור הנגוע והיא נשלחת לבדיקה שהיא הביופסיה. אני מאמינה שירצו להסיר את הקשרית אבל את זה יעשו בהרדמה מלאה או חלקית- תלוי איפה הקשרית הזו, אמרו לך? את יכולה לספר גם לנו? אני מחזקת את ידייך וסליחה שאני נשמעת כמו קלישאה כאן- אבל נסי בכל כוחך לחשוב מחשבות חיוביות. אבא שלי יצא ביום רביעי האחרון מ- 10 ימי אשפוז אחרי ניתוח מאוד מורכב וארוך והרפוא שלו אמר לו שחשוב לחשוב מחשבות חיוביות, לא רק כי זה חשוב למורל, אלא מבחינת שחרור ההורמונים, הגוף מגיע יותר מחוזק. יעל.

ADINA1952

New member
איתכם

הקשרית נמצאת מאחורי הפיטמה ,במקום דיי עמוק,מה זה קשרית?

אדומה2

New member
קשרית

קשרית זה נודולה, כלומר בלוטה, יש כל מיני בלוטות באזור השד- בלוטות חלב ובלוטות לימפה. אני חושבת שמה שאת מדברת זה בלוטת חלב. את יכולה לנסות להפיג את החרדה בלמצוא חומר על הנושא, יש פורומים של רפואה פה בתפוז וגם באתרים אחרים כמו וואלה ונענע, נראה לי שגם אם תכניסי את המילה "קשרית" בחיפוש באתר של גוגל, תמצאי אתרים שיכולים לעזור לך. אם טוב לך אנגלית את יכולה לנסות באתר המצורף. אני אנסה למצוא עוד חומר בנושא ואם אמצא- אודיע לך.

kevant

New member
חיזוק

מחזק את ידיך בתיקוה שהכל יעבור על הצד היותר טוב. כמו כן מזל טוב. שלך

לעדינה שבת שלום

רק רוצה לאחל לך שהבדיקות יעברו בשלום. ותתפני במהרה לחינה ולחתונה. שתהיה שנה טובה ובריאה ורד ע.

עדנה

הפחד. והרצון לא לדעת.. לדחות.. הוא כל כך מובן. וטוב שיש לך הרבה דברים ש"צריך" עכשיו לעשות ולהכין. שיהיה במה להסיח את הדעת. להיות עסוקה. כן. תמיד קל לתת עצות מהצד. אבל אולי..תחליטי עכשיו שהכל בסדר. הרי..אם לא.. יהיה לך אחר כך זמן לדאוג. למה להתחיל עכשיו? כשיש כל כך הרבה דברים טובים להתרגש מהם. מקווה איתך מהצד

עדנה

הפחד. והרצון לא לדעת.. לדחות.. הוא כל כך מובן. וטוב שיש לך הרבה דברים ש"צריך" עכשיו לעשות ולהכין. שיהיה במה להסיח את הדעת. להיות עסוקה. כן. תמיד קל לתת עצות מהצד. אבל אולי..תחליטי עכשיו שהכל בסדר. הרי..אם לא.. יהיה לך אחר כך זמן לדאוג. למה להתחיל עכשיו? כשיש כל כך הרבה דברים טובים להתרגש מהם. מקווה איתך מהצד

liat1953

New member
../images/Emo24.gifעדנה יקרה

חושבת עליך רבות ,על השמחה שעומדת בפתח וכל הארועים שסביבה. אני חייבת להגיב לגבי הבדיקות...אל תזניחי את בריאותך...אל תיברחי מהתוצאות. בימים אלה שהרפואה מתקדמת ניתן להיתגבר(כמובן בתקוה שהכל יהיה תקין).אז אנא ממך מכל הלב ,אל תידחי למחר את מה שאת צריכה וחייבת לעשות היום....בבריאות לא משחקים(במחבואים).מי כמןך יודעת עד כמה הזמן יש לו תפקיד . מחזיקה לך אצבעות שהכל יהיה תקין, הרבה בריאות. ליאת

למעלה