איתך,

Mrs.Dvash

New member
מורנו`ס

דווקא השבוע הם היו צריכים לחזור!?!?!?! והם במשרד ואני אפילו לא יכולה להתקשר אלייך.... בובה, את יודעת ששווה להמשיך [עצוב אבל נכון, כמראים פחות נכונות ומורידים פרופיל פתאום הצד השני מתעורר], אבל שווה להמשיך ולא לוותר. יש לך דבר טוב בידיים, וזה משברון קטן שיחלוף. מממממממממוווווווווואאאאאההההההההההההההההההההההההההה אל תדאגי מילה של דובשה. :)

moran.l

New member
מילה זה מילה....

מבטיחה???? מוזר, הוא תיאר את זה בדיוק בשפה שלך ``משברון``. הוא אפילו הציע הפסקה. נעלבתי מן ההצעה. ואז הוא אמר שהוא לא התכוון, ושהוא כל כך רוצה וכל כך אוהב ומתגעגע, ושאני הכל בשבילו, ושהוא אף פעם לא הרגיש ככה, ושהדבר האחרון שהוא רוצה לעשות זה לפגוע בי. ואז, אז, אני איתו. ואחרי שעה הוא מתרחק, ולא מדבר, ולא מנשק, וגורם לי להרגיש בכל רמ``ח איברי שזה לא זה.אחרת הוא היה מתייחס. אחרת זה היה בא ממנו, לבד, מעצמו. ואז, אז, אז אני איתו, אבל לבד. ואני כבר לא יודעת מה לעשות... לתת לו זמן... אני נותנת הכל, ממש הכל. את יודעת, מיכלי... את יודעת. הכל, מוותרת, ואוהבת, ומקבלת ומבינה.. אז איך זה לעזאזל שהוא מתייחס אלי ככה? והוא לא מתכוון, הוא בעצמו אומר. אז למה אני איתו אבל לבד? למה?

Mrs.Dvash

New member
לא יודעת....

מורני, אהובתי. אני פשוט לא יודעת... אני לא מבינה את ההתנהגות שלו, אני לא יודעת מה עובר עליו ומה נמצא בתוכו. אני יודעת שהוא אוהב, אני יודעת שהוא רוצה [וגברים, יסלחו לי הגברים כן, כי אני קצת מכלילה כאן.] לפחות מנסיוני, נוטים תמיד לקחת את הדרך הקלה ולהגיד, אוקיי לא הולך, אז הפסקה!, כאילו זה מה שיתקן את הכל.... אני בכלל לא דוגלת בישטת ה ``להוריד פרופיל`` ולהתקחר כדי שהוא יבוא, אני יודעת שזה עובד אבל אני לא אוהבת את הדברים האלו. מורנו`ס, לא יודעת... פשוט לא יודעת למה הוא מתנהג ככה אבל אני יודעת שיהייה טוב מאמינה? יש לי הרגשה כמה מצוץ שזה נשמע... אני מאמינה מילה של דובשה זו מילה.

Mrs.Dvash

New member
אני אתקשר ברגע שאוכל

לצערי, יכול להיות, שזה יתאפשר לי רק אחרי הצהריים.... אבל אני פה. פה פה פה פה, גם אם א` הצעיר וא` הקשיש קוראים לי =].

אוסי

New member
לא לא לא לא...

לא לבד!!! אני איתך גם אם את לא רואה ,אני איתך את לא מרגישה ? אני איתך ואני אוהבת אותך ... רק תזכרי ...לא לבד!!! אוסי.

moran.l

New member
טוב

לא לבד. עם אוסי. לא לבד. לחם, חלב גבינה, לא לבד. לחם, חלב, גבינה, לא לבד. רשימת מכולת... אני צריכה לשנן ולהפנים.

למעלה