"איתי"

tishbiman

New member
"איתי"

איתי שור הוא אחד הידידים הכי טובים של קרן. אמנם בשיר מוזכר איתי, כחבר. השיר נכתב מנקודת מבט אחרת, למרות שאיתי הוא בכלל ידידה הטוב ביותר.

השיר הוא על איתי פרל...

וכולנו מכירים... אני לא מבינה איך כל יום צץ פה איתי אחר שבטוח שהשיר עליו... גם אם הוא ידיד של קרן, השיר נכתב על איתי פרל!!!!!!!!!! שהוא זמר דרך אגב, גם מרימון, את מוזמנת למצוא את הקומונה שלו בתפוז ואפילו אתר יש לו.. בכל מקרה זה לא על איתי שור...

perrinat

New member
lol../images/Emo70.gif

ולפי יצפאן זה בכלל שיר על אתי...

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

מפגר

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאפרנטלי../images/Emo15.gif

חבר
אויי
...זה היה יכול להיות גדול
הרי כל שנייה וחצי מישו אחר מוצא איזה איתי ומחליט שהשיר נכתב עליו זה היה נורא משעשע אם התשובה ל"מיהו איתי
" הייתה בסופו של דבר דג הזהב של קרן

מה זאת אומרת היה משעשע?

וזה שאיתי נכתב באמת על החתול שקרן מצאה לפני שנה עזוב ברחוב.. זה לא מספיק טוב? רק על דגים את הולכת?

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאממ..אני לא אוהבת../images/Emo15.gif

חתולים
אבל הוא שאל אם הוא "חבר/ידיד/דג" אז הלכתי על דג..התגובה צריכה להיות קשורה לשאלה לא

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifזהו..פתרנו את ../images/Emo15.gif

התעלומה
'שוגעת

בואו נסכם את זה אחת ולתמיד

שמתי לב שהשאלה "מי זה איתי" עולה כאן הרבה. רבים טועים לחשוב שמדובר באיתי סגל. אחרים אף נוטים להאמין שמדובר באיתי פרל או שור. אז החלטתי להבהיר לכולם - הכוונה בשיר 'איתי' לאיתי בן דוד, הבן של מוכר המכולת בשכונה שלי, שאול בן דוד. איתי בן דוד היה השליח שבמכולת של שאול. בשביל להפגש איתו הייתה קרן עושה הזמנות מהמכולת של 200 עד 300 מסטיקי בזוקה בכל יום שני. ולכן נכתב "איתי הגיע בשני" אחר כך קרן החליטה לשנות טקטיקה, כי התירוץ של המסטיקים היה קצת עלוב... אנשים התחילו לחשוד... ולכן היא התחילה לעשות הזמנות של טבעות הפלסטיק האלה שנמצאות מתחת לפקקים של בקבוקי המים. איתי היה מפרק את הבקבוקים ומביא לה את שאריות הפלסטיק. "איתי פרק חצי בקבוק..." בכל אופן לאט לאט העניינים התגלגלו, ובסופו של דבר נמאס לאיתי לפרק את הפלסטיקים מהבקבוקים, והוא התכוון לצאת מהמכולת וללכת לגן חיות בשביל להרגע. ואז קרן עמדה שם באמצע הדרך, והפריע לו לעבור. "וזו אני שנקלעה לו לדרכו האומללה" עד היום כשאני הולך למכולת לא נעים לי להתסכל לשאול בעיניים, אחרי שהבן שלו פרש מעסקי השליחיות והלך לעבוד בגן חיות.

BLACKit

New member
למה זה היה ממש נחמד!

אותי זה הצחיק לפחות אולי בגלל שלא קראתי את כל השרשור על איתי חח

את זה תגידי לשאול בן דוד!

שעד היום צריך לשלם על אוטובוס וכרטיס לספארי בשביל לפגוש את הבן שלו!

למעלה