איתי מתי תעיף לחנוכה מכות ? ? ?
B Ben LeVi 232 New member 16/11/04 #2 מתי באמת|<| ממש מרגיז לראות את איתי חסר אונים מול חנוכה האפס הזה , שיעשה משהו.
C ChaRockNroll New member 17/11/04 #5 חנוכה הכלבבבבב איך הוא לוקח ממך כסף מרביץ לך ושובר לך את הגיטרה מעצן אותי חנוכה אני מחכה כבר להפתעה שאמרת אני כבר רוצה לראות נקמה או שהוא נתפס חנוכה הכלללללב
חנוכה הכלבבבבב איך הוא לוקח ממך כסף מרביץ לך ושובר לך את הגיטרה מעצן אותי חנוכה אני מחכה כבר להפתעה שאמרת אני כבר רוצה לראות נקמה או שהוא נתפס חנוכה הכלללללב
T t r a m p o l i n a New member 17/11/04 #6 מה את ה דפוק?../images/Emo12.gif למה אתה מגלה? איזה מין שחקן אתה?
ל ליטלוש כוסית על New member 17/11/04 #7 רועי היי רועי מה המצב? אני ישמח אם נוכל לדבר ואם תחזיר לי תשובה .. אני חושבת שאתה ממש כוסון וחמוד ומשחק מדהים אז אם תוכל לענות לי אני אודה לך... אני בת 14 בן כמה אתה?? נ.ב. למה רק את וגור מורד מדברים בפורום מה עם אלמה ספיר אדם ומיכאלה?
רועי היי רועי מה המצב? אני ישמח אם נוכל לדבר ואם תחזיר לי תשובה .. אני חושבת שאתה ממש כוסון וחמוד ומשחק מדהים אז אם תוכל לענות לי אני אודה לך... אני בת 14 בן כמה אתה?? נ.ב. למה רק את וגור מורד מדברים בפורום מה עם אלמה ספיר אדם ומיכאלה?
א אמיתוש13 New member 22/11/04 #9 ../images/Emo23.gifלרועי וינברג../images/Emo25.gif בונאה רועי אתה כזה אבל כזה חמודדדדדד..!!! יש לך אייסיקיו או מסנג'ר מתוק??? אהה ופליז תגיב להודעה גם אם יש וגם אם לא.. ביי מאמיייייייייייייי!
../images/Emo23.gifלרועי וינברג../images/Emo25.gif בונאה רועי אתה כזה אבל כזה חמודדדדדד..!!! יש לך אייסיקיו או מסנג'ר מתוק??? אהה ופליז תגיב להודעה גם אם יש וגם אם לא.. ביי מאמיייייייייייייי!