איתור לחתול

bogib1

Member
האם יש שבב קטן (לא משהו כבד שיכביד) שאפשר לקשור לקולר החתול ויראה היכן הוא נמצא? (אנדרואיד).

תודה

גורדיאן-II

Active member
קיווינו להמלצות מהפורום אם יש.
תודה.
המלצות:
1. אם זה חתול בית ויש חשש שהוא יברח / ייעלם - הדקו את ההשגחה עליו ותמנעו ממנו יציאה מהבית.
2. אם הוא ברח - הפעילו את פונקציית החיפוש בפורום וחפשו לפי מילות המפתח 'ברח', 'מציאת חתול', 'נעלם' וכך הלאה, יש הרבה דיונים קודמים בפורום בנושא.
3. קנו את אחד המוצרים שהוצגו בחיפוש שנתתי קישור אליו, זה לא יקר, 50 ש"ח בממוצע, ואם זה לא עובד לשביעות רצונכם קנו אחד אחר, עד שתגיעו למוצר מושלם מבחינתכם ואז נשמח מאוד אם תדווחו עליו כאן כדי שגם אנשים אחרים ידעו עליו.
4. כלל אצבע חשוב: המלצות הן סובייקטיביות, הניסיון אובייקטיבי, אל תצפו לניסים ונפלאות שיעשה מישהו אחר למענכם, אם החתול חשוב לכם תשקיעו את המאמץ הדרוש למצוא את הפתרון למה שאתם צריכים, כי אף אחד אחר לא יכול לעשות את זה במקומכם.

Yukita

Active member
מנהל
אני לא יכולה לומר שכרגע יש מוצרים שבאמת פותרים את הבעיה. לכלבים שלי יש תגי איתור של סמסונג, לכלבים של אחרים מוצמד תג איתור של אייפון (אפל). אלו התגים הנפוצים ביותר המשמשים לאיתור GPS. יש גם תגים אחרים, למשל מיני-טראקר Bluetooth Google Find My Device שנמצא בעלי אקספרס ואנשים אישרו לי שהוא עובד.

אף אחד מהתגים הללו לא מושלם - ולחתול כמובן הגודל קצת יותר מפריע מאשר לכלב. אפילו תגים המתחברים למערכת איתור לוויינית (בתשלום חודשי לא זול) לא תמיד עובדים כמו שצריך. זה בנוסף לשיקולים כמו משהו שנופל, מתנתק, וכו'. גם ככה לא בטיחותי לשים לחתול שיוצא קולר שלא מתנתק כי הוא יכול להסתבך בצורה קשה בלי יכולת חילוץ.

למיטב הבנתי, איתור דרך שבב מושתל בעור הוא עדיין לא משהו מאוד ריאלי, לא באופן שמאפשר למצוא חתול שהלך לאיבוד בחוץ.

bogib1

Member
היי יוקיטה,
בדיוק עלית על הבעיות-
לכרוך לה קולר פשוט מתנתק זה גם חתיכת סיפור (לא ממש רוצה) והיא מדי פעם חוזרת בלעדיו אז היא חייבת אחד מתנתק.
אין אייפון אז איירטאג לא אפשרי. התגים של סמסונג נראים יותר מדי גדולים ובטוח יפריעו ויכבידו עליה.
אז גם שבב מושתל זה לא פתרון.

הכוונה לדבר כזה?, גם די גדול.

למעלה