איתוראן:עלייה של 72% בנסיונות גניבת רכב בשרון

yonib1231

New member
עכשיו אני מבין למה יש אבטחה לגולברי...

הוא פוחד שגנבו לו את הרכב של המועצה מהבית!!!!! זה בהחלט מצדיק את העלויות האסטרונומיות של האבטחה.

Master Stav

New member
מתי הם באים ?

יש לי רכב שיקחו
72% ותוכנית הביטחון תקועה בגין חתימה ...וואלה יופי

Master Stav

New member
נכון ....

מה אתה חושב הכול קונספרציה ... ואייל נעלבתי ...כולם קיבלו מצגת יפה ואני לא ? למה שלא תעלה אוהת לפורום ? שכולם יראו .... הפורום פתוח לכולם אמרתי כבר נכון ?

Master Stav

New member
חלק מהם כן ....אבל לא ממך

למעט ההתכתבות הפרטית בנינו ...ואגב החובה לרישום של E-mail ב עצומה הוסר .... אתה מתבקש לפעול ...תודה ....

אם נוסיף לזה את גל הפריצות לבתים

שהיה בחודש האחרון, והפסקות החשמל ברחובות, ואת העובדה שאין משמר אזרחי מזה כמה זמן, זה לא רק שאין רכזת גנים, מנהלת אגף חינוך, מנהלת מתנס ושלוחה, אין גם רכזת משמר אזרחי בצורן. שטויות, מי בכלל צריך.

Master Stav

New member
לא לדאוג ...

שמעתי שצוך מזגזג בין מנדי לגולברי שניהם לפחות מצהירים שהוא אצלהם .... השומר של גולברי ומספר 3 של מנדי ( עובד בחברת אבטחה ) יכינו תכנית ביטחון מקיפה ....לשמור על גולברי
הרחק מאיתנו

gillb

New member
עמדת "יחד בתנופה" לענין מועמד לראשות המועצה

"יחד בתנופה" לא ממליצה ולא תמליץ להצביע בעד מועמד זה או אחר לראשות המועצה. אין ב"יחד בתנופה" "דין התנועה". כל אחד זכאי להחליט בעצמו מי לדעתו המתאים לעמוד בראשות המועצה. מי שירצה, יכריז על כך. מי שלא ירצה, לא יכריז. אמרתי כבר, ב"פוסטים" קודמים בפורום זה, עזבו אתכם משמועות. כפי שכבר שמתם לב, אני החלטתי לתמוך באופן פומבי במועמד המועדף עלי לראשות המועצה. זו עמדתי והיא טובה בדיוק כמו כל אחד אחר שהחליט שלא לתת פומבי לעמדתו. על אחת כמה וכמה כאשר מדובר ברשימה, של חברים, שאין בה מועמד לראשות המועצה. "יחד בתנופה" שמה לה למטרה להציב מסביב לשולחן המועצה כמה שיותר חברים מצורן. מאמצים רבים, שהייתי עד להם נעשו, עלי ידי חברי "יחד בתנופה", כדי לשכנע את המועמדים להציב כמספר שתיים שלהם תושב מצורן. לצערי ללא הצלחה (במקרה האישי שלי דובר על מס' 2 ברשימתו של יצחק גולברי). נכון להיום אין, באף רשימה, מס' 2 מצורן. ההערכה שלי היא כי, אף רשימה לא תצליח להכניס שלושה מנדטים למועצה. לכן, חשוב להצביע, בפתק הלבן, למועצה, עבור רשימה מצורן שיש לה סיכוי גם לעבור את אחוז החסימה וגם להכניס שניים, ובאחוזי הצבעה גבוהים, אף שלושה מנדטים. בברכה, גיל ברקאי, מס' 5 ב"יחד בתנופה" ותומך ביצחק גולברי לראשות המועצה.

Master Stav

New member
דין תנועה

על פני השטח אתה צודק .... אבל מתחת לפני השטח ....ובכן הזמירות שונות

yonib1231

New member
דין תנועה או לא דין תנועה?

גיל ידידי (לפורום), דין תנועה יכול להיות לחיוב ולשלילה. אמנם אתם מצהירים כי אין דין תנועה בקשר למי אתם מעדיפים לראות בראש המועצה, אולם אמש בחוג בית של מנדי אחד השותפים ברשימת "יחד בתנופה" הצהיר שכולם חוץ ממיקי אקרמן. ושאלותיי לאור התבטעות זו הן: 1. איך אתם מייצגים את תושבי צורן אם אתם מתנגדים באופן נחרץ למועמד היחידי מצורן. 2. איפה החוצפה שלך להגיד אין דין תנועה בשילוב עם הערה כזאת. לאור התבטאויותיו של ראש הרשימה, צ'וח, שהוא לא בוחר בטובת צורן אלא מתנגד למיקי על בסיס אישי (או כדבריו - "הכל אישי") אני חושב ש- צ'וח ו"יחד בתנופה" פוגעים בתושבי צורן ובמקום לאחד כוחות הם גורמים לפילוג ביישוב במקום לחשוב חיובי ולהוביל את היישוב לעתיד טוב יותר צ'וח חושב בכל עת איך הוא יכול לפגוע במיקי אקרמן. האם זה האדם שאני חושב שמתאים לשבת במועצה. בפירוש לא. צ'וח לא יקדם תהליכים אלא יתקע אותם ולא רק בגלל יחסים אישיים עכורים עם אדם זה או אחר במועצה עצמה. היום זה יחסים עכורים מול מיקי אקרמן ומחר זה אולי יחסים עכורים מול מישהו אחר. לחברי "יחד בתנופה" אני אומר - בחרו לכם ראש רשימה אחר. צ'וח מרעיל לכם את סיכויי ההצלחה. אולי אז יהיה כדאי לבחור בכם כמייצגי צורן. כרגע ראש הרשימה שלכם הוא נגד תושבי צורן!

yonib1231

New member
עדות שמיעה

עדות שמיעה במקרה זה היא העדות הטובה ביותר ולכן אני בהחלט מעוניין לשמוע את מר צ'וח המהולל אומר בפה מלא שהוא תומך במיקי אקרמן לרשות המועצה בגלל שהוא ראש רשימה שכונתית שמיקי במקרה גר בה, וכן שהוא בעצמו (מה לעשות - בקצב החשיפה של השלדים בארונו של צ'וח רק הוא ייכנס למועצה) יבוא ויצהיר שהוא יישב עם מיקי אקרמן בקואליציה אחת. כמו שכתוב בהגדה של פסח - הוא ולא מלאך, הוא ולא שרף (לא שאני משווה את צ'וח לבורא עולם בצורה כלשהי חס וחלילה) אבל קצת נשבר מכך שגיל או אייל עונים בשמו של ראש הרשימה שלהם. פנייתי היא לאייל ולגיל - במקום להיות עלה התאנה של צ'וח ובמקום שאתם תהיה היעד לחיצי השאלות הנוקבות שכלל לא מיועדות אליכם אלא לצ'וח, גירמו לאש הרשימה שלכם להזיז את עצמו למחשב ולענות. אפילו מיקי אקרמן ענה בכבודו ובעצמו כאשר עלתה שאלה הקשורה להתנהלותו. מה קרה - צ'וח חושב שזה לא מכבודו לענות בפורום לאנשים קטנים ונחותים כמונו שרק מציקים ושואלים שאלות שמעצבנות אותו. צ'וח - רד מהאולימפוס אל העם ותתחיל לענות. ככל שנתקרב ליום הבחירות אם לא תתחיל לענות הצללים עליך רק יגברו. ואז או שכל מה שאומרים עליך נכון (ועגום אם תכנס למועצה) או שאתה מספיק לא חכם כדי להסיר את הספקות.

gillb

New member
חברים יקרים זה מתחיל לעייף

אתם ניזונים משמועות מפרסמים כל מיני עמדות של אנשים עלומים, עם הרבה סיסמאות לעיתים גם ריקות מתוכן. כמה פעמים אפשר לחזור על כך. א. "יחד בתנופה" היא הרשימה היחידה בעלת להכניס שני חברים מצורן למועצה, אם לא שלושה. האנשים הרשומים ב"חוברת הכחולה" שנמסרה היום לפקיד הבחירות (1. צ'וח, 2. אייל אלבלק 3. עדנה חלופ 4. דרור רזניקוב 5. עבדכם הנאמן (אני גיל ברקאי) 6. כרמל כהן) נמצאים הנציגים הרשמיים של "יחד בתנופה". לכל אחד מהחברים יש רקורד של עשיה. התושבים ישפטו ואנחנו ננסה לשכנע אותם. ב. "יחד בתנופה" לא תודיע כקולקטיב (מה לעשות אנחנו לא בקולחוז ברוסיה) את תמיכתה במועמד זה או אחר. לכל אחד מהחברים יש דעה שונה לגבי המועמד לראשות המועצה. אני החלטתי לצאת בפומבי עם ההחלטה שלי ולהסביר מדוע לטעמי מיקי לא מתאים. ג. רק "יחד בתנופה" חזקה מסביב לשולחן המועצה תגן על האינטרסים של צורן. בברכה גיל ברקאי, מס' 5 ב"יחד בתנופה" תומך ביצחק גולברי לראשות המועצה

Master Stav

New member
גיל , סמפיק עם זה ...באמת מספיק

תגיד אתה בעניין של לומר משהו כמה פעמים ואז הוא יהפוך לאמת ? אני עוקצי ולא בכדי ....אתה אומר שיחד בתנופה ( תמהני לאן בראשות הזו ) היא בעלת הסיכוי היחיד להכניס יותר ממנדט אחד ואפילו שלושה למועצה ....אני חושב שאתה טועה, אנשים לא טיפשים אנשים שומעים דברים לא מדמיינים אותם, אתה מתייחס לאנשים בזילזול רב וחבל לא זו הדרך ליחד וזו הדרך בתנופה למקום של כלום ואמרתי כבר כלום בעטיפה של שום דבר....המיטב שבמיטב שבפוליטיקה אתה אומר שזהמ מתחיל להיות מעייף ? שיבוא לפה מר מנחם צ'וך בינימין ויזים את הטענה ( לא שמועה אגב ) על ההיזדמנות בה אמר הכול אישי , לא טובת היישוב אלא הכול אישי. ועוד משהו ...שיעלה פה צ'וח ויספר על פעולותיו ב5 השנים האחרונות ..שים לב גיל לא אתה, לא אייל אלא הוא בכבודו ובעצמו .... מספיק עם הפוליטיקה בגרוש , אתה רוצה להוכיח נקודה הנה ההיזדמנות שלך לאנשים מגיע תשובות אמיתיות והפורום הוא אחד המקומות הנכוניים ביותר לעשות זאת... שאם לא כך הוא הדבר אתה לא היית טורח .

yonib1231

New member
במקום להתעייף כדאי שתהיה אמיתי וכן

כבר פעם אחת אמרתי את המשפט - "כששניים אומרים שאתה חמור, עלה על השולחן ותתחיל לנעור" (נא לא לקחת את המשפט באופן אישי כי הוא לא אישי נגדך, גיל) ובתרגום לקהל המאזינים - כששניים אומרים שמשהו קרה הוא ככל הנראה התרחש. לפעמים זה אולי לא נעים לך לשמוע את זה, אבל זה מה יש!

למעלה