עמדת "יחד בתנופה" לענין מועמד לראשות המועצה
"יחד בתנופה" לא ממליצה ולא תמליץ להצביע בעד מועמד זה או אחר לראשות המועצה. אין ב"יחד בתנופה" "דין התנועה". כל אחד זכאי להחליט בעצמו מי לדעתו המתאים לעמוד בראשות המועצה. מי שירצה, יכריז על כך. מי שלא ירצה, לא יכריז. אמרתי כבר, ב"פוסטים" קודמים בפורום זה, עזבו אתכם משמועות. כפי שכבר שמתם לב, אני החלטתי לתמוך באופן פומבי במועמד המועדף עלי לראשות המועצה. זו עמדתי והיא טובה בדיוק כמו כל אחד אחר שהחליט שלא לתת פומבי לעמדתו. על אחת כמה וכמה כאשר מדובר ברשימה, של חברים, שאין בה מועמד לראשות המועצה. "יחד בתנופה" שמה לה למטרה להציב מסביב לשולחן המועצה כמה שיותר חברים מצורן. מאמצים רבים, שהייתי עד להם נעשו, עלי ידי חברי "יחד בתנופה", כדי לשכנע את המועמדים להציב כמספר שתיים שלהם תושב מצורן. לצערי ללא הצלחה (במקרה האישי שלי דובר על מס' 2 ברשימתו של יצחק גולברי). נכון להיום אין, באף רשימה, מס' 2 מצורן. ההערכה שלי היא כי, אף רשימה לא תצליח להכניס שלושה מנדטים למועצה. לכן, חשוב להצביע, בפתק הלבן, למועצה, עבור רשימה מצורן שיש לה סיכוי גם לעבור את אחוז החסימה וגם להכניס שניים, ובאחוזי הצבעה גבוהים, אף שלושה מנדטים. בברכה, גיל ברקאי, מס' 5 ב"יחד בתנופה" ותומך ביצחק גולברי לראשות המועצה.