איש רזה גבוה ודק.

איש רזה גבוה ודק.

היה פעם שיר כזה. לא זוכרת את מילותיו-רק את המשפט הזה. מי שר? איזה שיר? גדעון זינגר בא לי אסוציאטיבית,אבל בכלל לא בטוח שזה הוא..אלא יכול להיות בגלל התוכן של המילים..? ומגי -את יכולה לשרשר את זה איפה שאת רוצה. העיקר-שאולי מישהו יתן לי תשובה?

magy

New member
איש אילם

לא יודעת על מי כתבו את השיר......אבל ......שרים העופרים....... שיר מינורי כזה, עצוב משהו........ סיום טרגי.......... ואני זוכרת היטב את השיר........והוא מתנגן בראשי .......חזק........... לא זוכרת את כל המילים....... רק קטעים...........אבל אולי עוד אזכר.....

שקדי

New member
הסיום הטראגי................./images/Emo10.gif

ופעם פרצה מלחמה והאיש אילם וגבוה ודק יצא עם כולם אך לא שב עם כולם ואומרים כי אי שם מכדור הוא ניסדק ויותר לא הלך ברחוב ושתק איש אילם וגבוה ודק

שקדי

New member
בשליפה ראשונה אחותו.............

השיר מתנגן לי כרגע בראש ולפי צליל קולה המקסים של הזמרת אני נוטה להגיד לך שמדובר ב´´צמד העופרים´´ שהם אסתר ריכשטאט (עופרים) ואבי משהו........... שווה בדיקה מעמיקה אבל זהו לפי שעה................

אתנה33

New member
אחותו לבקשתך...... ../images/Emo39.gif

בעיר הקטנה היו היה איש אלם וגבה ודק וכולם הכירוהו אך שמו לא ידעו כי תמיד הוא הלך ברחוב ושתק כי תמיד הוא הלך ברחוב ושתק איש אלם וגבוה ודק בערב היה הוא עובר ברחוב עובר ומדליק פנסים והיו רק רואים את כנפי מעילו כי הסתיר את פניו בין חבלי הכבסים כך תמיד הוא הלך ברחוב ושתק איש אלם וגבוה ודק ויש שהיה מנער צמרות כשהיה מטייל בגנים ילדים אז היו מאספים הפירות ופניו אז היו מכוסי עננים כך תמיד הוא הלך ברחוב ושתק איש אלם וגבוה ודק החורף היה הוא יושב בפונדק בידו קנקן יין ישן אבל אנו ראינו רק קצה מיקטרתו כי פניו אז היו מכוסים בעשן הן תמיד הוא הלך ברחוב ושתק איש אלם וגבוה ודק ופעם פרצה מלחמה והאיש אלם וגבוה ודק יצא עם כולם אך לא שב עם כולם ואומרים כי גופו בכדור שם נסדק ויותר לא הלך ברחוב ושתק איש אלם וגבוה ודק אבל כבר בעיר מדליקים פנסים ועוד יין נמזג בפונדק וקוטפים גם פירות אך יותר לא רואים מתהלך ברחוב איש גבוה ודק כי יותר לא הלך ברחוב ושתק איש אלם וגבוה ודק יותר לא הלך ברחוב ושתק איש אלם וגבוה ודק אתנה

magy

New member
מדליק הפנסים

ענקית ,,,,,,,אתנהההההההההההההההההההההההההההה שולפת..................מהשרוול

שקדי

New member
אתנה......הוכרזת כגדולה מכולם../images/Emo140.gif

אחרי שלוימה כמובן...........

אתנה33

New member
תוספת שנישמטה מההודעה הקודמת

שם השיר איש אלם וגבוה ודק מילים א. שבתאי לחן א. לבנון והביצוע של אסתר עופרים המדהימה לא מבינה למה תפוז מתעלל בי ומעביר את ההודעות רק חלקית :(

magy

New member
ונראה אותך

מעיזה שוב להעדר מפה היו תלונות ושאלות למה נעלמת...... ולא היו לי תשובות.....

אתנה33

New member
יקירתי אשתדל כמיטב יכולתי שלא

להעלם שוב אבל לעיתים החיים חזקים האיתנו :) וחוץ מזה אני תמדי חוזרת לי לנמל :)))))) }{

טרה10

New member
אסתר הגדולה מכולם..היתה כאן

בפסטיבל..אז לא צריך לסגת לתל אביב..כדי לשמוע אותה.

שקדי

New member
וביום שני אצל מני............

תתארח אסתר עופרים אני אהיה שם.......ואתם?????.

למעלה