:-() איש כתום ובועות

SHIRLY17

New member
:-() איש כתום ובועות

זה היה כשהייתי בת 10 פחות או יותר. עכשיו כשאני חושבת על זה אני מרגישה צמרמורת בגוף. אבל למי שקורא את זה אני לא חושבת שזה יגרום לזה. בזמנו גרתי בירושלים. בבניין די ישן. בכול אופן החלום שלי הוא על גבר שצבע העור שלו הוא לבן מאוד. אבל כול הפנים שלו מלאות במעין עקיצות או פצעים בצבע כתום. הפצעים האלו פשוט חרוטים לי בזיכרון. האיש הזה עמד בכניסה לבנין שלי ליד כסא לבן. הוא לא הסתכל עליי. זה היה נראה כאילו הוא חי בעולם משלו. כי הוא פשוט לא התייחס אליי. בכול אופן הוא עמד וירק מעין בועות דרך הפה שלו. בועות שקופות מלאות במעין ריר כתום כזה. אני יודעת שזה נשמע מצחיק. אבל כחלמתי את זה, זה היה נורא מפחיד. פחדתי לעבור דרך הבנין שלי אולי חודש. אני לא יודעת למה נבהלתי מהחלום. אבל האיש הזה שעמד שם באמצע הדרך עם גוון עור חיוור נורא הפחיד אותי. אני מאוד אשמח אם מישהו שמבין בנושא יוכל לפרש לי את החלום. זו פשוט תהלומה בשבילי והייתי רוצה לדעת מה הפירוש של כול זה. תודה.

האיש הכתום...

היי שירלי, ברוכה הבאה! ראשית, חלומך לא נשמע מצחיק, ולאף אחד פה אין שום כוונה ללעוג לחלומות של אחרים. חלומות הם מאוד אינטימים, ובפורום זה אני מנסה ליצור אוירה של פתיחות וגילוי לב...אחרת לא נגיע לפרושים. שנית, את חייבת לנסות למצוא את הסימליות שצבע כתום מעורר בך...נראה לי שלצבע הזה יש תפקיד חשוב בחלומך, ורק את יכולה להבין את המשמעות שלו. חוץ מזה, נראה שהחלום מבטא את רגשותיך כלפי אותו מקום בו גרת. תחושות פחד מקפיא וגועל מסויים...אני חושב גם, שהאינטואיציות שלך הרגישו משהו לא טוב לגבי האזור בו גרת, וזה היה איתות. מעניין למה הוא לא הסתכל עלייך......אולי לא רצה להפחיד אותך יותר מידי.......אולי התבייש במראה שלו.......??? למה הוא לא ישב......כמו שומר סף......יש מעיין תחושה שהוא כיבד אותך בחלום........(חומר למחשבה). חלומות פז, רואה בכוכבים.

למעלה