איש יקר

איש יקר

אהוד בנאי. יקר לליבי מאוד. שלום לכולכם אני חדש... כאילו בזירה שלכם אני כבר המון זמן בפורום מאיר אריאל וככה פתאום חשבתי שמעניין לראות מה מתרחש וגועש בפורום של אהוד - שהוא היום לדעתי הטוב שביוצרים - ובכלל מתכבד אצלי ברשימה הפותחת כמובן שאחרי מאיר אריאל - אבל בהחלט באותה נשימה עפ סחרוף וארקדי דוכין... אז כמו כולם אני צמא להופעה של אהוד אחרי שההופעה האחרונה הייתה בתאטרון תמונע לפני איזה חודשים שם אהוד לקח אותי למחוזות אחרים ב"קשר לאחד". שבת שלום... נ.ב: במקרה ראיתי שההודעה האחרונה מתעסקת בשאלה האם הדיסק האחרון של אהוד או דתי יותר... מישהו שם זרק מאיר אריאל - ואמר שהוא ימני... אז אני רק אגיד לכם - שמאיר לא היה ימני וגם לא שמאלני מאיר תלוי איך הוא היה קם בבוקר - וככה משנה את דעתו שלא הייתה חד משמעית. אולי בסוף חייו עקב הקרבה לדת אז ייתכן שהוא חשב שאסור לוותר על ארץ ישראל השלמה אבל ברוב חייו - דעתו הייתה לא ברורה אפילו לו. לגבי אהוד - אני חושב שהוא בכלל מעל כל הנושא הזה כי באמת הוא כל כך רב-גוני. משפחת בנאי כביכול נוטה לשמאל - החל מיוסי גברי ושאר אבל אהוד חובש כיפה ואיש דתי יותר... שלהזכיר לכולם הופיע מול חיילים בהתנתקות ככה שבאמת לדעתי קשה לשים את האצבע על מפלגה מסוימת שאהוד איתה. אולי הירוקים...

lior67

New member
אהוד הופיע

מול מתיישבי הגוש כאות הזדהות ואהבת חינם הוא לא אמר שהוא מתנגד למהלך הוא רק בא לומר להם ,אחים אנחנו

למעלה