איש יקר שלי

jello

New member
איש יקר שלי../images/Emo140.gif

אחכה לך כבה את כל אורות עירך ובוא אל הפינה שלנו בין סדינים צחים ולבנים. אחכה לך אסוף אותי אל תוכך הרחק בערפל שלנו בין עשן אדום ועננים. אחכה לך אחכה לך בקצה הערב שטה, שטה לקראתך אוהב אחכה לך, אחכה לך בסוף הערב קח את הדמעה את הכאב. אחכה לך חרוט עמוק בתוך ליבך את ספר הספרים שלנו שנכתב בסתר הסתרים. אחכה לך לנשום עמוק את צווארך בתוך האהבה שלנו רק חדים חידות אך לא פותרים. אחכה לך להיאבק בתוך גופך וכך בשדה הקרב שלנו את מותי למצוא אתך אוהב. אחכה לך אחכה לך בקצה הערב שטה, שטה לקראתך אוהב אחכה לך, אחכה לך בסוף הערב קח את הדמעה את הכאב. ====== הנשמות הטהורות ===

jello

New member
אז אולי עוד אחד בשבילך?

השמיים לא בישרו על סערה גם הים היה רגוע ושקט כשפגשתי בך לראשונה השתנו חיי ללא ספק כשפגשתי בך לראשונה השתנו חיי ללא ספק... הציפור שעפה, נעצרה נעתקה לרגע נשימה כשפגשתי בך לראשונה יום שבו הפסיקה מלחמה ואני קורא לך, אל תלכי לי גרוני עייף, ליבי מותש מעל העיר שלנו, קול של אלוהים עד שבאתי ומצאתי אותך אהובתי... ואני קורא לך, אל תלכי לי גם השמש לא שווה כשאת לא כאן מעל הים שלנו, רוחות ושדים עד שבאתי ומצאתי אותך אהובתי... מחבק אותך חזק בחלומות בחיים את לידי קרוב ללב כשפגשתי בך לראשונה השתנו בי גם שמחה וגם כאב כשפגשתי בך לראשונה השתנו בי גם שמחה וגם כאב והרוח תיפסק לה בקרוב אנשים גם ינשמו אז לרווחה ונחלוק ביחד בכי, צחוק רעש, שקט, עצב ושמחה ואני קורא לך... ====== אייל גולן=======

לו.....

לו הייתי פירט בת מלכה לו היית שהמלח יבש בעיניה בספינה מזהב הרוזן הרשע מפליגה במצוות אדוניה לו הייתי פירט על שבעת הימים לבקשך בספינה אז יצאתי ובקו המשווה באיים החמים לך מיטה של פרחי בר הצעתי לו הייתי פירט (x2) בספינה אדומת ירכתים לו הייתי פירט אז עיני האחת לראותך היא תיטיב מן השתיים במשקפת מלח ארוכת הקנה כמו שחף אשקיף אל האופק וחרטום אז אשלח בעקבות הרוחות ודמי יתנפץ אל הדופק אל הקרב אל הקרב ספינתי אז תקרב וספינה בספינה תתנגח פה יטבע כל הצי או יגיע קצי וחרבי בעקבות הרוגיה אז בבגד פרום אחטפך אל האי ששום איש מעולם לא עגן בו וישתה מן הרום כל הצוות הטוב וישיר יפתי סרנדות פזמון: אך אני לא פירט יפתי לא שודד אלא גבר אחד העומד בשערך וניצב לו בלילה הזה הבודד ואין חרב לו על הירך (x2) <לויודעת>

jello

New member
וגם...

וכשתגיעי לבית שלו ותמצאי אותו שמה ספרי שאני מחכה בלילות, ואל תספרי עד כמה אמרי לו עדיין אני נמצאת, מסרי אהבה ושלום בקשי שירים עוד כוס לחיי, ולזכר ימי התום זמן שנשאר, ואין רחמים, אין לי שום חרטות או תקוות לעצמי זה כל מה שיש אז מה מחבר בסופו של דבר שני אנשים יחד? צל חלומות, משקל העבר מסע של בדידות ופחד אני עייפה מלכסות יותר, עייפה מלרדוף בין הברירות לשלם ולוותר, אני אשלם עד הסוף זמן שנשאר ואין רחמים, אין לי שום חרטות או תקוות לעצמי זהו כל מה שיש הוא בטח זוכר, איך באתי אליו חיפשתי תשובה מושלמת, חול מעוור את עינינו עכשיו, סופה בכבדות נושמת זמן שנשאר ואין רחמים, אין לי שום חרטות ....או תקוות לעצמי, זהו כל מה שיש ===== ריטה ====

שייכת

New member
../images/Emo23.gif ../images/Emo7.gif

הצריף הקטן מילים: אילנה טל לחן: משה וילנסקי התדעו את הצריף הרעוע הניצב על החוף כה בודד? התדעו, חבריה, לספר, בגלל מה כה עזוב ועצוב הוא עומד? זה שנים לא דרכה בו כף רגל, רק שחפים מתכנסים בסערה; אך אומרים כי מזמן, בצריפון הקטן גר מלח ואיתו נערה. הם חיו בשמחה ובאושר, הירח האיר את לילם, והשמש זרח על ילדה ומלח - עד אשר שוב קרא לו הים. הוא אמר: העלי נר כל ערב והציבי אותו בחלון, והיה כי אחזור ואראה את האור ואדע: את בצריף הקטן! הוא הפליג בספינה אל האופק, מחכה הנערה עד אין קץ; ובצריף הבודד, עת הערב יורד, נר קטן בחלון מנצנץ. כך עברו השנים בתוחלת, עד בלילה גשום וסוער נרדמה הילדה, והנר לידה - והרוח כיבה את הנר! בו בלילה ספינה מתקרבת ועליה ניצב המלח: אך לשווא הוא משקיף, כי אין אור שם בצריף, הוא חזר אל הים והלך. יש אומרים: הוא מצא לו אחרת, יש אומרים: במצולות הוא טבע; הילדה על החוף עוד חיכתה ולבסוף דעכה כמו הנר שכבה. ומאז ריק הצריף הרעוע, רק שחפים בו צורחים ביגון; אך בליל סערה, עת הרוח קרה, אור של נר מהבהב בחלון...

שייכת...../images/Emo39.gif

רציתי כל כך להגיב אמש, כשראיתי את השיר הנפלא השכוח הזה, אבל העפעפיים כבדו... אחותי שרה לי אותו בילדותי, וכשגדלתי ליוויתי את שירתה בגיטרה... - ואבד, נשכח לו... עברו השנים. בתוחלת
אל תבכי ילדה, אל תבכי בעינייך נוצץ הסתיו הוא מחייך בחיבה ולוחש כי בא מחייך הסתיו אל תבכי ילדה, אל תבכי אף אם תמו ימי שרב הלא אין כל סיבה שששיר אהבה לא יושר בסתיו אל תבכי ילדה אל תבכי עוד נכונו גשמי זהב עוד נשיר על ברק ועב נרוץ בין טיפות נלקט רקפות ונצחק כי הכל כזב אל תבכי ילדה אל תבכי הוא יאהב, הוא אוהב, אהב עת הזמר גובר הפזמון חוזר הוא אוהב אהב צחקי ילדה צחקי על ריסייך תלוי כוכב בעלים המתים לך אשזור הילה בעלי זהב צחקי ילדה, צחקי עוד נכונו גשמי זהב עוד נשיר על ברק ועב נרוץ בין טיפות נלקט רקפות ונצחק כי הכל כזב הסתכלי ילדה, הסתכלי בשערך רוח קל נשב על פני הר ובקעה את הינך מלכה, את מלכת הסתיו צחקי ילדה, צחקי השדות מוריקים עכשיו והגשם ישיר על שדה וניר מנגינה של סתיו צחקי ילדה, צחקי לך נכונו גשמי זהב לך נכונו ברק ועב ובין הטיפות יפרחו רקפות ונצחק ונצחק הכל כזב אל תבכי ילדה אל תבכי... מילים ולחן: דפנה אילת
בוקר טוב

ברחוב הנשמות הטהורות

בקפה של ברטה שותות.... רגל פה רגל שם . ותמיד נימצא בעננים.

ומוסיפה גם משלי.....

את לי לילה מילים: בועז שרעבי לחן: בועז שרעבי, יואל גוב ארי רק אותך אוהב הלילה דימדומים ומנגינות והמתנה שלי הלילה בלי אותן האכזבות רק אותך רוצה הלילה אין לי כלום, גם לא מילים ואני חולם חושב עלייך את כמו מליון שירים כה זרה את לי ולמה הלכת עם מישהו אחר לפעמים אני חושב איך לאהוב אותך הלילה אין לי לילה אין לי יום אין לילה רק איתך אפרוט הלילה עם מיתר ונשמה רק אוהב אותך הלילה עם צלילים והדממה כה יפה את לי ולמה הלכת לי לעולם אחר לפעמים אני חושב מה לעשות לבד כל הלילה מה לי לילה מה לי יום מה לי לילה רק אותך אוהב הלילה דמדומים ומחשבות והמנגינה שלי הלילה כמו אותן האכזבות כה רכה את לי ולמה הפכת למשהו אחר לפעמים אני חושב איך לאהוב אותך כל הלילה את לי לילה את לי יום

למעלה