איש הרוח שמעתי שיש רובע בצפת שמוקדש כולו לאומונות. זה נכון? והאם גם מוזיקאים נמצאים שם?
מ מאזין נחמד וקבוע New member 4/8/05 #1 איש הרוח שמעתי שיש רובע בצפת שמוקדש כולו לאומונות. זה נכון? והאם גם מוזיקאים נמצאים שם?
מ מאזין נחמד וקבוע New member 5/8/05 #3 אז אין מה לבוא.... אלא אם כן אני ידע שאני אתארח ברובע המוזיקלי בבית משפחת איש הרוח... מה מחיר השכרת דירת חדר או שניים בצפת?
אז אין מה לבוא.... אלא אם כן אני ידע שאני אתארח ברובע המוזיקלי בבית משפחת איש הרוח... מה מחיר השכרת דירת חדר או שניים בצפת?
א איש הרוח New member 5/8/05 #4 תאמין לי שאין לי מושג אני יכול לברר אצל חבר שמשכיר חדרים.מתי בדיוק אתה מתכנן לבוא?
מ מאזין נחמד וקבוע New member 5/8/05 #5 לא יודע... בדקות האחרונות עלה לי בראש הרעיון לנסוע לפוש מעט מהיום יום בעיר צפת. אשמח אם תוכל לברר מלמעלה מה בערך המחירים...
לא יודע... בדקות האחרונות עלה לי בראש הרעיון לנסוע לפוש מעט מהיום יום בעיר צפת. אשמח אם תוכל לברר מלמעלה מה בערך המחירים...
א איש הרוח New member 5/8/05 #6 זה תלוי מאוד אם אתה מעוניין להגיע לפני ט' באב או אחרי שאז בוודאי המחירים יקפצו לשמיים
מ מאזין נחמד וקבוע New member 5/8/05 #7 בכלל לא אני לא מעוניין לבוא בבלגן. אני מגיע לכאלה מקומות כשאני האורח היחיד בעיר... לא בעונה. הפכתי אותך למתווך אה?... אל תשקיע מדי
בכלל לא אני לא מעוניין לבוא בבלגן. אני מגיע לכאלה מקומות כשאני האורח היחיד בעיר... לא בעונה. הפכתי אותך למתווך אה?... אל תשקיע מדי