איש הרוח - שאלה

פסייקו

New member
איש הרוח - שאלה

יצא לי לראות את הקלידן של משיח אביבי [ברח לי השם - צדוק או משהו
] קיצר, הבחור עובד על yamaha motif שכחתי ת'דגם המדויק ולמעלה עם ה-ketron ומה אני יגיד לך לא יודע אם זו הקורדינציה או הסאונדים אבל זה היה מושלם והתלבש יפה עם ההרכב ממש מקצועי. יודע על מה מדובר?

לא מכיר את הקלידן

אבל עם כלים מהסוג שהזכרת בהחלט התוצאה אמורה להיות טובה. גם ה motif וגם מקלדות ketron על כל שלל הדגמים מצויינים ומיפיקים את המיטב של הצלילים האלקטרוניים

כשיש מתופף

לרוב עם ליווי אוטומטי ועוד נגן עם גיטרה חשמלית. מכאן גם מוסברת החיבה שלי למקצבים-אורגנים-קבצי midi ושאר המרכיבים של "תזמורת של איש אחד".הנושא על שלל רעיונותיו מעניין רבים מאוד באינטרנט העולמי והוקדשו לו אינספור אתרים ופורומים.בגלל שאני מנגן על סעדרת הpsr נברתי בנשך הזמן בעיקר באתרים ופורומים שעוסקים בסידרה הספציפית.מומלץ לעיין בקישורי הפורום ולטעום מהלינקים הרבים שהונחו שם

פסייקו

New member
סורי תזמורת של איש אחד

לא כוללת בתוכה בסים ידניים. אתה אוהב אותם? או שכמו הרבה "תן לי להנות בערב" ?!

במפורש לא כוללת

"בס אקורד" כמו שמכנים את זה הוא במקרה של תזמורת עם מתופף. לא מי יודע מה אוהב בס אקורד אבל אם מתעקשים על מתופף מי אני שאמנע בעדם
אני אוהב מאוד להוביל עם הליווי האוטומטי ולנגן גם סולו לבדי.בגלל שאני מנגן הרבה מנגינות ישנות של הרבה חצרות חסידים שכבר נשתכחו,אני נאלץ לסמוך בעיקר על עצמי

פסייקו

New member
אני אישית מאוד אוהב

לראות קלידן שמנגן סולו ובד בבד מנגן בסים [במקום גיטרה בס]

כל אחד והטעם שלו../images/Emo13.gif

אולי בגלל שהתרגלתי לנגינה עם ליווי אוטומטי אני מעדיף את הבחירה הזאת. הpsr3000 גדוש באפשרויות ונוח בצורה מדהימה להופעה על הבמה.האפשרות של multi pads עם לופים של ליווי גיטרות שחוזרות על עצמן בפורמט mega voice שיחודי לימהה עם הליווי האוטומטי וסאונדים נהדרים עם שתי מכונות אפקטים בסולו עבור דרך 128 פוליפוניה שהאורגן מעניק,עושים עבודה מצויינת שבהחלט נותנת תחושת ביטחון לנגן היחיד על הבמה. בהשוואה לpsr540למשל עם 32 פוליפוניה ומנוע אפקטים מיושן מדובר בקפיצה של ממש שנשמעת היטב בהגברה ובהקלטה. הpsr 3000 שלי מחובר דרך קבע בusb למחשב ומתעדכן כל הזמן בסאונדים-מקצבים-קבצי midi-multi padsועוד ועוד דרך תוכנת הMusicsoft Downloaderתוכנה מצויינת בפני עצמה.נכול מגיע לסמארט מדיה שמחליף את כונן הדיסקטים המיושן שמובנה באורגן ויש לו זיכרון של 128 מגה.להבדיל מכונן הדיסקטים,האורגן קורא את הכונן החדש במהירות כאילו מדובר בדיסק קשיח מובנה באורגן

פסייקו

New member
עם כל ההרמוניה שתארת

איך לא? טוב אולי מה שאמרתי היה בתור אחד שעומד מהצד ולא זה שעל הבמה. תכלס, אנשים יודעים להעריך עבודה של "תזמורת של איש אחד" כדוגמת לייבלה ליפסקר , רובי בנט, גרשון, עמירן דביר , וכו'.. העבודה הרבה מושקעת ויותר קשה ולכן גם יותר מצלצלת אבל דיברנו על הפן המקצעי. דיברתי על זה שאני רואה לפעמים קלידנים שנמצאים עם הרכב של חמישה או שישה נגנים שביניהם גיטרה בס והקלידנים עושים חיים..

אה...הבנתי../images/Emo13.gif

לא ניגנתי אפ'פם עם גיטרה בס כשהתפקיד שלי היה קלידן:)

למעלה