איש הרוח ודוד משה כנסו!

איש הרוח ודוד משה כנסו!

אני חושב שראוי לתת לדוד משה את תואר יקיר הפורום... אבל משום מה גם הקבצים שדוד משה מכין וגם הקבצים שאתה האדמו"ר מכין לא עולים אצלי בפלאפון אבל הקבצים שאני הכנתי ביום שישי עלו גם עלו. אמנם אתם אומרים שאצלכם זה כן עולה אבל עדיין אפשר לומר שזה תלוי בסוגי המכשירים. אבל עדיין זה לא עונה למה הקבצים שלי עולים גם בפלאפון כמו שלי 3100 ושלכם לא. ואולי זה בגלל שאני עשיתי קבצים קצרים מאוד כי המטרה שלי היא לעשות אותם כצלצול בפלאפון ובשביל זה יותר ארוך מ 25 שניות הוא די מיותר. אז אולי תכינו גם אתם קצרים?

דiד משה

New member
תודה, אבל אין לי מושג למה זה לא

עובד, אז מה זה משנה אם אקליט משו קצר?

תנסה, בשבילי.

כי אחרי הכל זו המציאות שאני עשיתי קצר וזה עובד לי ויכול להיות שזה ההבדל בין מה שאני מכין למה שאתה מכין, אולי 3100 לא בנוי לזה. אז תנסה בשבילי שאני יוכל לדעת סופית היכן הבעיה, ותוכיח לי שאתה ראוי באמת לתואר יקיר הפורום אז למה שגם אני לא יהנה ממך מה אני עז?

דiד משה

New member
בבקשה - אל תקצוף, רק הבית.

קצר ביותר. תגיד אם זה עובד. בכל אופן, אני נוסע תיכף כבר לישיבה, אז פעם הבאה תהיה עוד כמה שבתות...

אני לא הצלחתי

ואני ממש לא יודע מה להגיד לך. אתה עושה את זה ברולנד שלך לא? אז אני ממש מתפלא כי אני גם עושה את זה ברולנד. אולי לאיש הרוח יהיה הסבר. בכל אופן תודה.

דiד משה

New member
אין על מה. עשיתי את שלי. אפילו

בדקתי ב3100 בעצמי וזה לא עובד. אין לי הסבר.

דiד משה

New member
יש לך נט בבית, לא?

אם העלת קבצי מידי סימן שיש לך נט. תוריד לדיסקט ותשמע באורגן.

אני רציתי שיהיה לי

בשביל צלצול לסלולארי. אבל בכל מקרה אני יבדוק את זה סתם בשביל ההנאה לשמוע אבל זה יהיה כנראה רק ביום שישי.

למעלה