איש המערות לבקשתו של האיש והשערות-
ה האיש והשיערות New member 16/8/04 #3 חחחחחחחח הרגת אותי!! נו מי זה קיבינימט!! חחחח הזדהה!! (אל תדאג אף אחד לא מכיר אותם כאן אז אין מי שיגיד להם)
חחחחחחחח הרגת אותי!! נו מי זה קיבינימט!! חחחח הזדהה!! (אל תדאג אף אחד לא מכיר אותם כאן אז אין מי שיגיד להם)
ה האיש והשיערות New member 16/8/04 #4 אגב.. מי המציא את החצילים? אני יודע מי המציא את איש המערות (לא אנקוט בשמו .. מואהאהא חח) אבל מי את החצילים?!
אגב.. מי המציא את החצילים? אני יודע מי המציא את איש המערות (לא אנקוט בשמו .. מואהאהא חח) אבל מי את החצילים?!
A AdShEaTaKoRe New member 16/8/04 #7 מה?!?! אתה רוצה להגיד לי ש... אתה לא יודע מי המלך שהמציא את החצילים?!?!?! הבנאדם הכי כלי שהלך על האדמה הזאת ולא ידעת<?
מה?!?! אתה רוצה להגיד לי ש... אתה לא יודע מי המלך שהמציא את החצילים?!?!?! הבנאדם הכי כלי שהלך על האדמה הזאת ולא ידעת<?
ה האיש והשיערות New member 17/8/04 #8 אני יודע מי את איש המערות.. אבל אם אני לא טועה זה אותו אחד.. אבל עדיין.. מי זה?!
B bobby6killer New member 16/8/04 #5 אחי לדעתי זה לינדור,הוא היחיד מבינינו שיש לו ידע בפוטושופ וכאלה ויכול לעשות את זה. או אמיר
ה האיש והשיערות New member 16/8/04 #6 מה אני אגיד לך! זה פשוט כל כך קשה לקחת תמונה לגזור ממנה חלק ולהדביק על אחרת!