איש הכמעט

• פותח הנושא A-naT
  • פורסם בתאריך

A-naT

New member
איש הכמעט

/אביב גפן אשה כמעט יפה לאיש הכמעט אמרה כדאי שתתעורר כמעט כבר אור חלון כמעט גדול משקיף לתוך נוף כמעט יפה הוא מתלבש עושה קפה איש הכמעט תמיד זה ליד אבל זה לא זה תמיד זה כמעט קורה אבל אתה איש הכמעט תמיד כמעט תראה תמיד כמעט תחיה הולך לעבודה הדרך כמעט קצרה גם המשכורת כמעט מספיקה יש לו חבר אחד כמעט שקרוב אליו אותו איש הכמעט כמעט אוהב איש הכמעט.. היום כמעט נגמר ואיש הכמעט חזר חיבוק כמעט גדול לילדים והוא כמעט נרדם ואז הוא כמעט חלם שחייו כמעט מאושרים איש הכמעט.. ......כולם כבר רשמו שירים, וחיפשתי איזה שיר הכי ימצה את ההרגשה שלי.. כמו תמיד אביבי עזר לי. ....מתה עליו ועל המוזיקה שלו תודה על התגובות על ההודעה שלי אתמול בלילה. אני רוצה להרגיע, ההורים שלי חזרו היום מאילת, אז אני כבר לא לבד.. אבל, אוווווף איזה בעסה- זה עבר מה זה מהר! שיסעו עוד פעם! ניבי.. אתמול לא יכלתי לדבר כי הייתי בדרך לסבא שלי.. אוהבת אותך מאוד מאיה... תודה רבה מתוקה, אני פשוט חולה עליך. אני בסדר עכשיו, לא לדאוג לי :0) לירני יא נחמה- תפסיקי לשלוח לי מיילים מלאים במילים כאלה על עצמך! אוווווף! יעלי פלומנה- יש לך זמן לטלפון?! חשבתי שאת לומדת או משהו, זה לא התקופה של הבגרויות ל-י``ב? ....תגלי ומייק: }{ ..סתם אחת

למעלה