על חלוני יונה
New member
איש האוריגמי
*נא לא להעביר לעמוד הראשי*
אז יש איש אחד שמאוד אוהב לקפל ניירות בכל מיני צורות. והוא ממש טוב בזה.
סתם. האמת היא שזה לא נכון. הוא לא באמת אוהב לקפל ניירות, אלא לעשות משהו אחר, אבל אני לא מגלה זאת כאן כי גם ככה הכל נראה לי חושפני מדי.
אז נתייחס לזה בשם הקוד: אוריגאמי, או בצמד מילות הקוד: קיפולי נייר.
אז איש אחד מקפל ניירות, ועל הדרך מקפל את נשמתי המסכנה וקורע אותה לחתיכות קטנות.
(אתם חושבים שזה קיטש אבל זאת האמת!)
בתחילת הדרך, קיפולי הנייר נתנו לנו בסיס טוב לשיחות מעניינות, שהתפתחו אחר כך לכל מיני נושאים.
ומכאן לשם - נהיינו חברים ממש טובים.
התחלנו לדבר הרבה, גם בתוך שעות העבודה וגם מחוצה להן.
כן כן, בצ'אטים, ואפילו בטלפון!
אפילו בלילה, שניה לפני שהולכים לישון!
רק מה, העניין הזה לא מתקדם, ואני מתוסכלת.
בין השאר כי אני לא מצליחה להבין מה הקטע שלו והאם הוא רוצה בכלל שזה יהפוך להיות משהו אמיתי ורציני (או אפילו לא "אמיתי" ולא "רציני", אבל קשר זוגי כלשהו).
מה זה אומר, שהוא מדבר איתי בצ'אט באחת בלילה?
כשברור ששנינו מנומנמים במיטה ועוד שניה נרדמים.
אני די בטוחה שזה אומר שאין לו מישהי אחרת, כי לו היתה כזו מן הסתם הוא היה מדבר איתה שניה לפני שהוא עוצם את העיניים, לא?
(פתאום עלתה במוחי סצנה משעשעת ודמיונית שבה הוא עם מישהי במיטה, חצי ערומים, ואז הוא מוציא טבלט ומתחיל לדבר איתי בצ'אט).
אבל,
אם זה אומר שהוא רוצה שיהיה ביננו משהו, למה הוא לא עושה כלום?
ואם זה לא אומר,
אז למה הוא משחק את המשחק הזה? למה הוא משחק כאן עם בחורה שרוצה אותו, והוא יודע את זה- ומתעקש לדבר איתה בצ'אטים באמצע הלילה?!
*נא לא להעביר לעמוד הראשי*
אז יש איש אחד שמאוד אוהב לקפל ניירות בכל מיני צורות. והוא ממש טוב בזה.
סתם. האמת היא שזה לא נכון. הוא לא באמת אוהב לקפל ניירות, אלא לעשות משהו אחר, אבל אני לא מגלה זאת כאן כי גם ככה הכל נראה לי חושפני מדי.
אז נתייחס לזה בשם הקוד: אוריגאמי, או בצמד מילות הקוד: קיפולי נייר.
אז איש אחד מקפל ניירות, ועל הדרך מקפל את נשמתי המסכנה וקורע אותה לחתיכות קטנות.
(אתם חושבים שזה קיטש אבל זאת האמת!)
בתחילת הדרך, קיפולי הנייר נתנו לנו בסיס טוב לשיחות מעניינות, שהתפתחו אחר כך לכל מיני נושאים.
ומכאן לשם - נהיינו חברים ממש טובים.
התחלנו לדבר הרבה, גם בתוך שעות העבודה וגם מחוצה להן.
כן כן, בצ'אטים, ואפילו בטלפון!
אפילו בלילה, שניה לפני שהולכים לישון!
רק מה, העניין הזה לא מתקדם, ואני מתוסכלת.
בין השאר כי אני לא מצליחה להבין מה הקטע שלו והאם הוא רוצה בכלל שזה יהפוך להיות משהו אמיתי ורציני (או אפילו לא "אמיתי" ולא "רציני", אבל קשר זוגי כלשהו).
מה זה אומר, שהוא מדבר איתי בצ'אט באחת בלילה?
כשברור ששנינו מנומנמים במיטה ועוד שניה נרדמים.
אני די בטוחה שזה אומר שאין לו מישהי אחרת, כי לו היתה כזו מן הסתם הוא היה מדבר איתה שניה לפני שהוא עוצם את העיניים, לא?
(פתאום עלתה במוחי סצנה משעשעת ודמיונית שבה הוא עם מישהי במיטה, חצי ערומים, ואז הוא מוציא טבלט ומתחיל לדבר איתי בצ'אט).
אבל,
אם זה אומר שהוא רוצה שיהיה ביננו משהו, למה הוא לא עושה כלום?
ואם זה לא אומר,
אז למה הוא משחק את המשחק הזה? למה הוא משחק כאן עם בחורה שרוצה אותו, והוא יודע את זה- ומתעקש לדבר איתה בצ'אטים באמצע הלילה?!