איש אחד

nutmeg

New member
איש אחד

הלך לרופא המשפחה ובדאגה רבה אמר לו שהוא חושב שאשתו (שתחייה) הולכת ומאבדת את שמיעתה, אבל הוא לא בטוח עד כמה העניין חמור. "אין קל מזה" - כך הרופא. "עמוד כ-10 מטר מאחריה ודבר כרגיל - אם היא עונה לך, הכל בסדר. אם לא, התקרב קצת ודבר שוב. חזור על הבדיקה עד שהיא שומעת ועונה לך" כשחזר האיש הביתה מצא את אשתו במטבח מכינה ארוחת ערב. הוא נעמד בסלון כ-10 מטר מאחריה ושאל בקול רגיל: "מושמוש, מה יש לארוחת ערב?" לא היתה תשובה. התקרב האיש מעט - ושוב שאל בקול רגיל "מושמוש, מה יש לארוחת ערב?" עדיין - שום תשובה. התקרב האיש עוד ושאל בקול רגיל "מושמוש, מה יש לארוחת ערב?" "בפעם השלישית עוף, אני אומרת לך!!!" צעקה האישה...

dana2909

New member
כשקיבלתי את זה במייל..

ולא הבנתי, פשוט מחקתי. אם זה הגיע לפה אני מתחילה לדאוג שהחום הצליח לטגן לי את השכל.

nutmeg

New member
הסברים בגוף בטקסט

כשהאיש חושד שאשתו חרשת - והוא עושה את הבדיקה כמו שהרופא אמר מסתבר שהוא חרש כי היא ענתה לו 3 פעמים אבל כשהוא היה רחוק הוא לא שמע את התשובה. אוף אתכם!

מוגג

New member
הרסת הכל!

היית צריכה להגיד להן להתקרב, ואחר כך להתקרב יותר ועוד קצת, ואז-- ל צ ע ו ק להן באוזן ===== ככה סתם ====

איש אחר חולם שהוא מת,

הוא עולה לשמיים ורואה שורות-שורות של בקבוקים מלאים [בכמות זו או אחרת] בשמן. הוא שואל את המלאך-תורן לפשר הדבר, עונה לו המלאך-תורן: "לכל אחד למטה יש פה בקבוק למעלה והבקבוק הולך ומתרוקן עם הזמן. ברגע שהבקבוק ריק, זה הסימן שתם הזמן שהוקצב לו, לאותו אדם, עלי חלד. מבקש האיש מהמלאך-תורן לראות את הבקבוק של אשתו. כשנענה לו המלאך, נחרד האיש לראות כי אשתו, מה שנקרא, "נוסעת על האדים". "עשה משהו" מתחנן האיש בפני המלאך, "אני לא יכול" עונה המלאך "ובכלל זו לא המשמרת שלי, אני רק עושה טובה לחבר". אולם כשמבחין המלאך כי האיש מתייסר עד מאוד, הוא לוקח אותו לצד ואומר לו: "אתה יודע מה? אני אסתיר אותך עם הכנפיים ואתה תשתין קצת לתוך הבקבוק...". "וזה יעבוד?" שואל האיש, "סמוך עלי!" עונה לו המלאך. טוב, המלאך פורש כנפיים והאיש מתחיל להשתין לתוך הבקבוק - בהתחלה טיפין-טיפין, ברם, לאחר-מכן הוא מקבל בטחון ופשוט משתין בחדווה. פתאום הוא שומע את אשתו צועקת: "משה, משה, קום! קום! אתה משתין!!!", "ששש... תשתקי!" הוא אומר לה "אני מאריך לך את החיים..."

למעלה