אישתר

klaptish

New member
אישתר

שלום לכולם אני סטודנטית לעיצוב ואני עושה עבודת מחקר על האלה אישתר וגלגוליה השונים. במהלך חיפושיי נתקלתי באימג' של קלף טארות עם השם ISHTAR. רציתי לשאול מה משמעות הקלף הזה ובכלל לבקש מידע עליו או על אישתר, מהיבט הטארות. תודה מראש לעונים

klaptish

New member
תמונה

אני רוצה לציין שלי אין שום מושג בטארות ואפילו לא זיהיתי את התמונה הזאת בתור קלף כזה ,אבל המנחה שלי ציינה שזה טארות ואני צריכה כל פיסת מידע.. אז אם זה לא קלף טארות אני מתנצלת מראש... תודה רבה

גם בניסיון השני ...

התמונה לא נפתחה... אז איך נדע באיזה קלף מדובר ? (דרך אגב, אתמול חיפשתי בגוגל ומצאתי חומר על אשתר... שנראה גם לילית ויש חומר רב על זה אולי זה יעזור לך בנושא המדובר...) אני יודעת מאסטרולוגיה שבה אני עוסקת... שלילית היתה השדה בגן-עדן (האשה השנייה בנוסף לחוה) והיא עשתה הרבה צרות... והיתה די מופרעת... מוזכר שהיא שכבה עם כולם והולידה להם שדונים... (משהו מוזר כזה) כדאי לך לקרוא... שיהיה לך בוקר טוב, ועשי שהתמונה תעלה כדי שנדע במה מדובר... ממני, דפנה רזיאל

klaptish

New member
אופס

אני לא יודעת למה התמונה לא נפתחת... בכל אופן על הקלף כתוב ISHTAR ויש גם את סמל הכוכב של אישתר שהוא כוכב עם 8 צלעות. עשיתי חיפוש מקיף באינטרנט ועכשיו אני כבר בשלב של נבירה בספריות. בכל מקרה רציתי לדעת האם אישתר מוכרת בתחום שלכם שהוא באמת זר לי (ומסקרן מאוד). אישתר היא אלת האהבה הפיריון, החקלאות והמלחמה. האמונה בה הגיעה במקור ממסופוטמיה (ערש התרבות המערבית)ועברה גילגולים רבה (לילית ביהדות כמו שדפנה ציינה, ונוס ואפרודיטה וכו'). מה שאני חוקרת הוא פולחן האלה- נהגו לקיים פולחן מיני כדי לרצות את האלה (היו כוהנות אישתר שהיו בעצם כוהנות מין או במילים לא עדינות ""זונות"") כיום אישתר מככבת באומנות הפנטזיה. אז בקיצור בלי להטריד אתכם יותר מידי- אם מישהו כאן יודע משהו על קלף שמתאר את האלה אישתר ויש לו משמעות סימלית בטארות אני מאוד אשמח תודה תודה תודה

למעלה