|אישלגToday's McWeekend

N e r d y

New member
נראה לי שכן...

כי הן ממש דומות, ויש להן אותו שם משפחה אז הנחתי שהן אחיות חחחחחחחח

GuitarSoundGirl

New member
../images/Emo203.gifואלה?רגע , אם הם נפרדו אז

זה אומרת שיש לו עוד חברה עכשיו?(התמונה מלמעלה)

yael0000

New member
אני חושבת שהיא כבר לא חברה שלו../images/Emo211.gif

סתם לידע הכללי מי אמר כלם בשבתי תמונות שיש ב0:43 ו0:47 זה הם? אתם רואים שם משהו שהוא של דאגי? כי סורי אישיתי אני לא

ענבז

New member
כמה זמן הייתה לו חברה?מתי הם נפרדו?...

פרטים חברותיי פרטים

אני לא יודעת ממש לפרטי פרטים אבל...

לפי מה שהבנתי דאגי והנה יצאו במשך שנתיים בערך והם נפרדו אחריי שהיא התחילה להתפרסם.

ענבז

New member
אבל יש תמונות שלהם ביחד מהטטקס פרסי הילדים ..

של ניקלודיון..מתי הוא היה?.. אופ מצד אחד בא לי שלדאגי תהיה חברה כדי שהוא יהיה מאושר ושימשיך להיות כזה מושלמדאגי :) מצד שני. אתן יודעות XD

כן גם אני ראיתי את התמונות אבל...

אל תשכחי שמקפליי הנחו והיא הגישה פרס...והיא גם הייתה במסיבת הלוואין שהייתה אבל הם לא חזרו כי דאגי היה שם עם חברה שלו ולפי השמועות מתרוצצות באינטרנט תמונות שלהם מתנשקים וכאלה... חחח וגם אני רוצה שתהיה לדאגי חברה ומצד שני שיהיה רווק אולי נוכל לאנוס אותו באיזה יום

שוליטה

New member
זאת הפעם החמישית שאני כותבת את ההודעה הזאת ><

בכל מקרה....
שיר השבוע של מקפליי: McFly - broccoli McFly - Don't Stop Me Now Mcfly - I Wanna Hold You McFly - Nothing Mcfly - Ultraviolet
שיר השבוע לא של מקפליי: Elliot Minor - The White One Is Evil All Time Low - Coffee Shop Soundtrack All Time Low - Dear Maria All Time Low - Lullabies All Time Low - This Is How We Do paramore-fences
להקת השבוע: מקפליי ו-all time low
אלבום השבוע: לא יודעת XD
קליפ השבוע: נמ.. כל מיני
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: stick it
משהו שהכעיס אתכם השבוע תפוזבל ><
משהו ששימח: הDVD הגיע למשרד!! וחבר של דוד שלי יביא לי אותו בבועיים הקרובים
!!! אושר גדול!! אושר גדול!!! הייתי אתמול בשתי מסיבות מגניבות... היה קורע מצחוק XD
משהו שעיצב: כל השרירים שלי תפוסים ואני עייפה ><
ציטוט השבוע: אני: מדדתי את העגילים שהבאת לי. מיכל: אבל מותר לך רק זהב לחצי שנה לא? אני: כן אבל את יודעת מה אני אומרת על דברים כאלה... מיכל: מה? אני: זובי! ******** ניסיתי לשגע את אמא שלי XD [והצלחתי] אז היו לי כמה יציאות של משפטי חוכמה: אני: אם תפוח אדמה בא מהאדמה, ותפוח עץ בא מהעץ, מיפה בא גזר אוויר? XD ********* גאונות לשמה: שמתם לב שאם כותבים אובייסלי בעברית ומורידים את ה-א' וה-ו' יוצא ביסלי? ******** יעל חבריתינו התעצבנה עלי... יעל: לכי! לכי תמדדי חזיות בשוק הכרמל! ******* היו עוד מלא אב לאני לא זוכרת
מתנגן בראש / בפלייליסט: שטויות שאח שלי רואה בטלוויזיה XP
תמונת השבוע: 20 נשיקות ואחת לשנה הבאה!

JuSt My LuCk

New member
באיחור ....

שיר השבוע של מקפליי: THNL,TCFC,ROTTF,TG,IBO שיר השבוע לא של מקפליי:הדיסק של יוני בלוך,הדיסק של פארמורה, THE AMARICAN HEART-SHACK,KILLING IN THE NAME OF,ARE YOU READY,LEAD OF FAITH,I HATE EVERYTHING ABOUT YOU להקת השבוע:MCFLY(נו מה?
) אלבום השבוע: הרגלים רעים(יוני בלוך) קליפ השבוע: הזה של הארי פוטר
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: מכושפת
אחד הסרטים היפים!!! ועל טבעי ומגרש ביתי
משהו שהכעיס אתכם השבוע: אממ.... שכולם גנבו לי אתמול את הכובע!!!
וצביעות בין חברות משהו ששימח: אממממ היה כיף אתמול
ואממ... אני במצב רוח חמימי ביותר
משהו שעיצב:צביעות בין חברות... אי אפשר לסמוך על אף אחד
ציטוט השבוע:חעחע! ציטוט שחברה שלי סיפרה לי שמישהו עשה: ילדה:"מה הפרופיל שלך?" מישהו:"זה הפרופיל שלי" (מראה כאילו פרופיל בפנים
) מתנגן בראש / בפלייליסט: סיבה לעזוב(יוני בלוך) נדבק לי בראש :-S תמונת השבוע

Charley XD

New member
../images/Emo26.gif אני ! ../images/Emo110.gif באיחור XDD

שיר השבוע של מקפליי: McFly - Too Close For Comfort (Acoustic) V & McFly - Chills In The Evening Surfer Babe the way you make me feel Walk In The Sun שיר השבוע לא של מקפליי: Arctic Monkeys - Brianstorm Arctic Monkeys - Cigarette Smoke Arctic Monkeys - When The Sun Goes Down Foo Fighters - Best Of You Foo Fighters - Free Me Blink 182 - Adam's Song Killers - Mr Brightside Nickelback - Rockstar Nickelback - Side Of A Bullet Semisonic Secret Smile Cartel - Wonderwall (Oasis Cover) להקת השבוע:ראו שאלות קדמות >< אלבום השבוע: וונדי ! קליפ השבוע: XX תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: צעצוע של סיפור XDD מולאן, DVD של וונדי .. משהו שהכעיס אתכם השבוע: המורה להיסטוריה/ ספרות .. משהו ששימח: היה ממש ממש כיף בשבוע הזה >< דרור וצ'רלי (אור) 3> משהו שעיצב: אמא טסה לחודש (!!!) ולא דברתי איתה שבוע שלם ! ומשהו לא טוב בקידומת >< ציטוט השבוע: דרור אומר/ת: סבבה משתגידי D; אורטל אומר/ת: תקפצי מהגג דרור אומר/ת:
אורטל אומר/ת: חחחחחחחחחח סתםסתם... רק מהמזווה אורטל אומר/ת: (מה זה מזווה בכלל ?) דרור אומר/ת: ארון לאוכל XD ***************************************************************************************** דרור מספרת לי על דאגי שחלם על אחד מהלהקה שהיה בטלוויזיה שלה דרור אומר/ת: שהוא ואייבס רצים בשדה ומעיפים פרחים או משהו כזה XD והוא ערום XD דרור אומר/ת: (דאגי ערום) אורטל אומר/ת: XDDDDDDDD אורטל אומר/ת: גאי >< דרור אומר/ת: חחחחחחחחחח דרור אומר/ת: כןכן XD אורטל אומר/ת: מתתי אורטל אומר/ת: ועליתי למקום עם הרבה פרחים ודאגי ערום אורטל אומר/ת: XDD דרור אומר/ת: הנה אני באה!! O: אורטל אומר/ת: לא לא !! לכי את לגהנום XD אורטל אומר/ת: זה בגלל שאת השתפנת לקפוץ איתי מהמזווה אז קפצתי לבד ומתתי ועליתי לגן עדן ! דרור אומר/ת: שתקי >< דרור אומר/ת: מתת כי קפצת מ ה מ ז ו ו ה ? ! דרור אומר/ת: עמהXD אורטל אומר/ת: יש שם פרחים ... ועוד דברים שאני חושבת שעדיף לצנזר .. אורטל אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDD אורטל אומר/ת: לא כי את קפצת אחרי ... ישר עלי ! אורטל אומר/ת: והרגת אותי דרור אומר/ת: חה, את סותרת את עצמך!!!! דרור אומר/ת: אמרת שלא קפצתי דרור אומר/ת: ואמ, לא קפצתי. אורטל אומר/ת: אני קפצתי לבד .... כי את לא רצית לקפוץ יחד איתי ... ואז ראית שלא קרה לי כלום אז קפצת ישר עלי והרגת אותי ! אורטל אומר/ת: XDD דרור אומר/ת: XDDDD דרור אומר/ת: שרמוטהXD אורטל אומר/ת: ועכשיו אני בגן עדן עם דאגי ... (הערום) ופרחים אורטל אומר/ת: חחחחח את בעצמך דרור אומר/ת: מי אמר שהוא אמר שזה גן עדן?! דרור אומר/ת: לא תיקחי לי את החלום!!!!!!!!!!!!!!!1 אורטל אומר/ת: XDDDDD אורטל אומר/ת: אני החלטתי שזה גן עדן ... (זה הגן שלי תחפשי לך אחר !) אורטל אומר/ת: הגן הזה סגור דרור אומר/ת: סבתא שלך
אורטל אומר/ת: ואני יודעת שזה לא נעים לראות גן סגור אז תתגברי ! דרור אומר/ת: XD ****************************************************************************************** דרור אומר/ת: דייייי סיימי כברררר XDDDD אורטל אומר/ת: חחחחחחחח יהיה עוד הרבה עד שאני אגמור דרור אומר/ת: יופי באמת. דרור אומר/ת: חחחחח כל זה ואת לא גומרת?! דרור אומר/ת: יש לך דרישות גבוהות אורטל אומר/ת: XDDDDDDDDDDDD כן ... טוב אני חושבת בגדול ************************************************************************************ יפעת אומר/ת: מה חדש? אורטל אומר/ת: אממ בואי נראה נישואין ... עברתי מקום מגורים... יש לי ילדה בת 4 שקוראים לה איזבל... עוד אחד בדרך (ולא לא יהיו עוד) ... והארי טס היום לסבתא שלו שחוגגת 80 אז נשארתי פה ... אורטל אומר/ת: אני חושבת שכיסיתי את הכל XDD יפעת אומר/ת: חחחח יפה יפה עכשיו תספרי לי איך הכרתם.... אורטל אומר/ת: אהה זה מאוד פשוט דורית שידכה אותנו אחרי שאייזי בגדה בהארי עם מיליונר בן 90 אז היא חיפשה לו שידוך (היא נשואה לדאגי אז הם חברים קרובים) וככה היא מצאה אותי ! **************************************************************** אורטל אומר/ת: טוב אז קבענו .. אצלי עוד חצי שעה תביאי את הבריטי ! וצריכים להיות בשקט ... אשד ישנה **************************************************************** הימון מקדם את העלילה בכך שהוא פ י ל ב פ י ת ה ! >< העבודה בספרות חירפנה אותנו (אור ודרור גם לא רק אני !!) הכתבתי לדרור וזה היה ממש מצחיק >< זה היה משהו משהו משהו כנגד הצו (ואממ אתם יודעים צב) איך צחקנו... מתנגן בראש / בפלייליסט:Sum 41 - Pieces (Acoustic)

XDDDDDDD

אחלה ציטוטים בחרת D; נמ, אני רק רוצה לציין- הבריטי שלי. ואשד? כבר אמרנו מה איתה.
חחחחחח זה היה משהו משהו להילחם כנגד הצו! D: *אהמאנחנוצריכותלהחליףשירים/תמונותXD* היה מממממממממש כייף אצלך, ומצחיק! XDDDDDD אני אוהבת אותכן. [מה נו גם אור ^^ ] 3333333333>

למעלה