ועכשיו לילדה שהחליטה שלא נוח לה עם החוקים בפורום- מזה צריך להיות?! אם כבר הגישה שלך היא זאת שלא בסדר. מותק, לפורום יש חוקים ואת כמו כולם צריכה לנהוג לפיהם. לא נוח לך?!- חבל. יש לך מקרה דחוף?!- תנצלשי ואנחנו נענה כשנוכל וכשנראה ת'הודעה. תאמיני לי אנחנו בדר"כ עונות לכולן! וזה בדוק!
אני אמרתי שלא נוח לי עם החוקים של הפורום ,?!?!? כולה שרשרתי או לא נצל"שתי למקום נכון .. יש לבנות פה נטייה להעיר על כל טעות קטנה !!!!!! מישהי פה יכולה לשלוח לי את אומנות השרשור או משזה לא יהיה ???? ככה זה לא יקרה שוב ! ( : ראיתן ? שיניתי ( קקצת ) ת'גישה XD
לקטע של החוקים כי אחרת הפורום יהיה בלאגן אחד גדול. חוצמזה אני לא חושבת שזה היה כ" מפריע , הטעות הקטנה שלך אם לא היית מגיבה ככה לראשונה שהעירה לך .. הייתי שולחת לך את אומנות השירשור אבל אין לי ת'תמונה הזאתי :/ סך הכל אנחנו פורום אקזוטי ואוהב
איזזה סיפוורר עשיתםם מזה !! כולה נצל"שתי ללפינה !!!!!!! ודיי עםםם ככל ההתגובותת על זה , ! אתםם לא רוצות - אל תעענו. אבלל למה לשלוח הודדעות מעצצבנות?!!? !@#$%^&*)(!@#$%^&*!$%&^!@$%^&*&@#$%^&*&#$%^&*&#$%^&)*&^%$##$%^&*)*^%#$%^&*)*&^%$$%^&*)$%^&(!@#$%^&*)(!@#$%^&*!$%&^!@$%^&*&@#$%^&*&#$%^&*&#$%^&)*&^%$##$%^&*)*^%#$%^&*)*&^%$$%^&*)$%^&(!@#$%^&*)(!@#$%^&*!$%&^!@$%^&*&@#$%^&*&#$%^&*&#$%^&)*&^%$##$%^&*)*^%#$%^&*)*&^%$$%^&*)$%^&(!@#$%^&*)(!@#$%^&*!$%&^!@$%^&*&@#$%^&*&#$%^&*&#$%^&)*&^%$##$%^&*)*^%#$%^&*)*&^%$$%^&*)$%^&(!@#$%^&*)(!@#$%^&*!$%&^!@$%^&*&@#$%^&*&#$%^&*&#$%^&)*&^%$##$%^&*)*^%#$%^&*)*&^%$$%^&*)$%^&(!@#$%^&*)(!@#$%^&*!$%&^!@$%^&*&@#$%^&*&#$%^&*&#$%^&)*&^%$##$%^&*)*^%#$%^&*)*&^%$$%^&*)$%^&(
עכשיו אני ידבר בשפה שלך, אולי תביני: שיוווווו כיאלו איזה סיפור עשיתתתתתת כיאלוווו אם אם את לא יודעתתתתת לששרשרררר תלמדיייייי איזה עצבנייייתתץץץ ישש לךךך בעיה עעםםםם הפוווןררררום על תכתביייי פפפפפהה @#%@#$^@$!^%#^%@%!^^ $!@!%#%
כנסו לפה בעיקר purple floyd !! ../images/Emo124.gif
אני לא רוצה להיות באחד מהצדדים אבל זה דיי רשע לכתוב לה ככה , כאילו היא לא ידעה ... וזה לא יפה =\ אז... תנו לה את "אומנות השירשור" ובדרך אז אולי גם תתשובהה