אישי מידי...

• פותח הנושא NTsAn
  • פורסם בתאריך

NTsAn

New member
...

האם אי פעם ההורים שלך הרביצו לך? האם פעם ניסית להתאבד? חשבת על התאבדות? התנשקת צרפתית? רצית חבר של חברה שלך? אמרת למישהו שאת אוהבת אותו ובאמת התכוונת? מה הגובה שלך? המשקל?

tnnia

New member
תשובות

האם אי פעם ההורים שלך הרביצו לך? פעם אחת אמא שלי ממש התעצבנה עלי ועמדה להרביץ לי אבל בשניה האחרונה היא התעשתה ולא עשתה את זה.. זה קרה פעם אחת.. וגם אז היא לא נגעה בי אבל משום מה זה עשה לי טראומה.. האם פעם ניסית להתאבד?לא. חשבת על התאבדות? אמ.. כמו כל אחד.. אבל אני אוהבת את החיים.. ורוב הזמן אני מנסה להשאיר את חברות שלי בחיים.. הן כל הזמן מתבכיינות כמה קשה להון וכמה הן רוצות להתאבד.. התנשקת צרפתית? לא רצית חבר של חברה שלך? אני ילדה מאוד אבל מאוד קנאית.. אבל.. לחברה שלי עוד לא היה חבר.. אני חושבת שאם היה לה בטח הייתי מקנאה.. אבל לא הייתי עושה שום דבר.. אפילו אם הוא היה רוצה אותי גם.. לא הייתי בוגדת בחרבה שלי בחיים!! וגם שאני מאוד כנה.. וכל דבר שאני מרגישה גם אם זה קנאה אני מספרת לחברה שלי ואנחנו פותרות את זה יחד.. אמרת למישהו שאת אוהבת אותו ובאמת התכוונת? פעם אחת.. בכיתה א'.. שלחתי למישו מכתב אהבה.. הוא לא ענה לי.. בכיתה ו' התחילו לרוץ שמועות ששלחתי לו מכתב אהבה.. לא ידעו שזה היה בכיתה א'.. ואני כבר שחכתי מיזה.. אבל שנאתי אותו.. בעצם שנאתי אותו ישר אחרי שהוא לא ענה לי.. מה הגובה שלך? 157 המשקל? 55 (כן אני קצת מלאה..)

tnnia

New member
עוד משו..

אחרי אותו מקרה בכיתה א'.. לא העזתי להגיד לאף אחד שאני אוהבת אותו.. ככה קרה שהייתי מאוהבת במישו מכיתה ז' עד כיתה ט' וכרגע אני לא סובלת אותו גם :)...

NTsAn

New member
עוד שאלות[[:

איזה איבר את הכי אוהבת בעצמך? איזה הכי שונאת? את מורידה שערות? עם מה? איפה? את מקובלת בשכבה? את מתחנפת לאנשים כדי להיות יותר מקובלת? האם אי פעם 'עשית ביד'? אוננת? באיזו תדירות? היה לך חבר? אהבת אותו באמת? מה הכי רחוק שהגעת עם מישהו?

tnnia

New member
תשובות..

את השיער שלי ירכיים... כן אמ.. פינצטה(גבות), גילוח(בית שחי), והקרם הזה של ויט "גילוח בלי סכין" או מה שזה לא יהיה(רגליים) לא מקובלת, ולא רוצה להיות, ואני לא מתחנפת לאף אחד.. שונאת חנפנים! עשיתי ביד.. זה תלוי.. יש תקופות שאני יותר מגורה בהן ואז זה יכול להיות כמה פעמים ביום ויש תקופות שפעם בשבועיים.. בדרך כלל לפני המחזור אני ממש חמה.. לא היה לי חבר, אבל עם הרומן הורטואלי שלי עשיתי המון סייברים.. אם זה נחשב..חח

NTsAn

New member
...

פרטי על הרומן הווירטואלי? בן כמה? איך הכרתם? כמה זמן? מה אתם עושים יחד? האם אי פעם הורדת תמונות של פורנו או נכנסת לאתרי פורנו?

tnnia

New member
תשובות..

16.. שנתיים יותר גדול ממני.. הכרנו בפורום.. שלושה חודשים אנחנו מכירים.. מדברים.. על הכל.. נכנסתי לאתרי פורנו.. כמה פעמים.. וזה לא עשה לי את זה.. יש אתר.. אירוטיקה.. לא פורנו.. שיש בו סיפורים אירוטיים.. זה מה שעושה לי את זה.. לפי דעתי לראות תמונות של אנשים ערומים זה סתם.. אבל מה שהדמיון יכול לעשות בעזרת דחיפה קטנה.. זה הרבה יותר שווה..

NTsAn

New member
...

פעם פינטזת על מישהו וממש יענו דיברת איתו? זאת אומרת... בקול רם... את כותבת יומן? כמה זמן? מה הסוד הכי גדול שלך? מה הדבר שהכי לא היית רוצה שהחברים שלך יידעו עלייך? מה הדבר שהכי לא היית רוצה שההורים שלך יידעו עלייך?

tnnia

New member
תשובות..

אמ.. ברומן הורטואלי.. בסייברים אם לזה התכוונת.. לא כותבת יומן אבל ניסיתי המון פעמים.. יש לי המון מחשבות בראש וןכל פעם שהייתי מתחילה לכתוב זה היה נורא ארוך ולא היה לי זמן וכוח לזה וככה כל פעם הייתי כותבת יום יומיים ומפסיקה.. גם שאפילו ליומן פחדתי לספר דברים סודיים אז תמיד הייתי שורפת אותם בל"ג בעומר.. זה שאני מאוננת.. שאני מאוננת שאני מאוננת..

NTsAn

New member
חחח... לאונן זה לא דבר כזה נוראי...

ו.. בקשר לקטע הווירטואלי.. לא אני זו שצריכה להגיד לך את זה, אבל תיזהרי נשמה... את יודעת שהוא יכול להיות בעצם פדופילבןשלושיםשמפנטזלאנוסאותך. אניוואי... אני אחפש עוד שאלות[[: מה הפאדיחה הכי גדולה שלך? האם אי פעם סיפרת סוד שנשבעת לא לספר? האם את מרכלת הרבה?

tnnia

New member
תשובות..

אני נזהרת..אבל אני מכירה אותו מצויין.. ודיברתי איתו בטלפון וראיתי אותו במצלמה ודיברתי איתו במקרופון.. והוא לא פדופיל..הוא ממש חמוד.. ואני אחשוב הרבה מאוד לפני שאני אסכים להפגש איתו.. אבל הוא בן אדם ממש מקסים..ובצורה לא צבועה.. לא יודעת איך להסביר.. אבל הוא ממש לא מישו שיכול לפגוע במשו.. ובכל מקרה אני מאוד נזהרת.. אמ.. זה מאוד מביך אותי להגיד את זה.. אבל פעם.. הנפחתי בשיעור ספורט.. נדמה לי שאף אחד לא שם לב.. אבל זה היה כלכך מביך.. שאני לא אשכח את זה לעולם... לא.. אף פעם לא סיפרתי סוד שנשבעתי לא לספר.. מרכלת המון.. עם חברה הכי טובה שלי..

NTsAn

New member
טוב...

אני הלכתי לישון[[: אני אמשיך מחר, בינתיים שאחרות ימשיכו לשאול אותך, אני מקווה שבסוף נכשיל אותך[: לילה טוב לכולן[:

tnnia

New member
חח

אין מצב.. בכל מקרה.. אני הולכת לישון גם... לילה טוב

ODana

New member
כל הכבוד על הכנות המדהימה!

וברוכה הבאה, אגב...

tnnia

New member
חח האמתץ שאני רואה..

שכבר אין לכן ממש שאלות.. ואני לא רוצה שתפסיקו את המשחק רק כי אתן לא מצליחות להכשיל אותי.. אז אפשר לעבור לשאול מישי אחרת..

ODana

New member
ניצן...

נראה לי אין מצב להכשיל אותה!
מה את אומרת? אפשר להיות יותר אישיים מזה???

tnnia

New member
חח

זה פשוט שאתם לא מכירים אותי אז לא ממש אכפת לי מה תחשבו עלי.. אבל שמתי לב שאתן ממש נחמדות:)

NTsAn

New member
חחחחחח[[[[[[[:

בואו נתגייס כולנו.. יאללה, שרשרו שאלות... איפה את גרה? באיזה בית ספר את לומדת? מה התחביבים שלך? [שנדע על מה לשאול...]

tnnia

New member
תשובות

קרית אתא חטיבה ב' רוגוזין לנגן, לשמוע מוזיקה (גרין דיי), לדבר בטלפון/איסי/מסנג'ר,ושאר דברים רגילים.. שופינג..שחיה.. אמ..לא יודעת מה עוד:) טוב.. עכשיו הלכתי להתקלח ואז לישון.. כך שאני אמשיך לענות על השאלות..אמ.. מחר אי אפשר כי יש לי מבחן בתנ"ך ביום שני.. אז ביום שני אני יענה.. בהביי:)

למעלה