אישים!!!

BiAAcH

New member
אישים!!!

כמה מכם יודעים ששברתי את העקב לפני כמה זמן, אז בקיצור, היום הייתי אצל האורתופד והוא אמר לי שאני יכול להתאמן, אז כדי לחגוג עשיתי כמה סלטות וקפצתי לכמה שיחים...

AdShEaTaKoRe

New member
מזל טוב אח שלי!!!!!!!!

משעמם לי תחת ובא לי ג'קאסס ואין פה אנשים שרוצים שגרים קרוב אלי :(

P o l l y

New member
מסכני :(

איפה אתה גר? למה אין? איו אנשים נורמליים במקום מגרייך? כאילו, פאק- אני גרה בגן-יבנה שזה סתם חור ביוב נידח קטן מסריח ומצומק ליד אשדוד ואפילו כאן יש כאלה ילדים שעשים ג'קאסס שיט.

AdShEaTaKoRe

New member
:((( גר בכפר יונה אומר לך משהו?

המקום הכי נידח בעולם...... אפילו הומלסים לא רוצים לגור שם כי זה כל כך איכסה ונידח וחור!!! אוףףףףףףףףףףףף משעמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם נ.ב הגעתי למסקנה שהאשה המושלת בשבילי היא (בנתיים או \ ו להיום) א.או משהו בסגנון של הבייב של סטיב-או (לכל מי שלא מבין על מה אני מדבר שיוריד את הקטע של סטיב-או עם האוורד סטרן) ו ב.מישהי כוסית, חמודה משהו בסגנון... שגם לא אכפת לה מג'קאסס ובגלל שהיא גם עושה משהו בסגנון של ג'ן רוויל (חברה של באם) אה כן.. וגרה קרוב אלי רצוי אוףףףףףףף איפה את האישה המושלמת?

AdShEaTaKoRe

New member
:((( גר בכפר יונה אומר לך משהו?

המקום הכי נידח בעולם...... אפילו הומלסים לא רוצים לגור שם כי זה כל כך איכסה ונידח וחור!!! אוףףףףףףףףףףףף משעמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם נ.ב הגעתי למסקנה שהאשה המושלת בשבילי היא (בנתיים או \ ו להיום) א.או משהו בסגנון של הבייב של סטיב-או (לכל מי שלא מבין על מה אני מדבר שיוריד את הקטע של סטיב-או עם האוורד סטרן) ו ב.מישהי כוסית, חמודה משהו בסגנון... שגם לא אכפת לה מג'קאסס ובגלל שהיא גם עושה משהו בסגנון של ג'ן רוויל (חברה של באם) אה כן.. וגרה קרוב אלי רצוי אוףףףףףףף איפה את האישה המושלמת?

למעלה