אישור קבלה מאב"ג למישהו שלחו כבר אישור בכתב על קבלה לבן גוריון, ואת ספח התשלום על המקדמה?
I ia12 New member 27/9/04 #1 אישור קבלה מאב"ג למישהו שלחו כבר אישור בכתב על קבלה לבן גוריון, ואת ספח התשלום על המקדמה?
T THE FIRST New member 27/9/04 #2 לי לפני כמה ימים. מה הנוהל במקרה ואני רוצה לבטל את ההרשמה שלי לאוניברסיטה?
ע עמילזה New member 27/9/04 #3 אני לא קיבלתי בדואר.. רק רשום לי באתר : קבלה התקבלתי לה. חומרים אבל לא נראה לי גם ככה שאני יעבור את הוועדה האחרונה
אני לא קיבלתי בדואר.. רק רשום לי באתר : קבלה התקבלתי לה. חומרים אבל לא נראה לי גם ככה שאני יעבור את הוועדה האחרונה
B BMWE New member 27/9/04 #6 מבחינת האונ' - אל תשלם כלום השאלה זה מבחינת העתודה. אם אני לא טועה, אתה צריך להודיעה להם על כך שאתה לא רוצה את אב"ג (וחבל).
מבחינת האונ' - אל תשלם כלום השאלה זה מבחינת העתודה. אם אני לא טועה, אתה צריך להודיעה להם על כך שאתה לא רוצה את אב"ג (וחבל).
H high oak New member 27/9/04 #4 ../images/Emo41.gifנצלאש../images/Emo41.gif שלום לכולם זה רק אני או שלא החשיבו השנה את הבגרות בעל פה באנגלית 5 יחידות בציון הסופי.
../images/Emo41.gifנצלאש../images/Emo41.gif שלום לכולם זה רק אני או שלא החשיבו השנה את הבגרות בעל פה באנגלית 5 יחידות בציון הסופי.
Q qet1 New member 27/9/04 #11 מי אמר שלא החשיבו? לפי מה שהבנתי פשוט הציון שמופיע ב "ציון בחינה" הוא כבר שיקלול של המבחן בכתב + המבחן בעל-פה
מי אמר שלא החשיבו? לפי מה שהבנתי פשוט הציון שמופיע ב "ציון בחינה" הוא כבר שיקלול של המבחן בכתב + המבחן בעל-פה