אישור עו"ש אנגלית

c4501

New member
אישור עו"ש אנגלית

היי חברים,

האם הצגתם אישור עו"ש (4 חודשים אחרונים), מומר לדולר קנדי? בבנק (לאומי) טוענים כי לא ניתן לנפק תפדיסי חשבון מומרים לדולר קנדי....

Philip Jr

New member
הם באמת מתעקשים שהסכום המוצג יהיה בדולר קנדי?

סליחה על השאלה הלא מועילה, אבל אני מתאר לעצמי שלא קשה להם מדי שם במוסד להמיר בעצמם לפי השער העדכני..

הם יכולים...אם הם רוצים...

להוציא מכתב, לא טופס ממוחשב, שבו הם כותבים את כך מה שצריך.
אם הם לא רוצים...
אפשר לקנות דולר קנדי בכל הסכום הרלוונטי שעומד לרשותך ואז להוציא באנגלית סיכום יתרות חשבון ובו יופיע הסכום ישר בדולר קנדי.

c4501

New member
היי עופר

באתר של הcic, הם מציינים כי הם רוצים לראות 4 חודשים אחרונים, כלומר שהכסף קיים תקופת זמן מסויימת. האם נתינת מכתב המציין יתרות יספיק?

מתנצל...הייתי לא ברור...

שני מסמכים.
ריכוז יתרות מחושב לדו"ק באנגלית הם נותנים.
תדפיס 4 חודשים אחורה בעברית בשקלים. ריכוז היתרות אומר להם כמה יש בשקלים ודולרים. את התנועות הם רואים לבד. אם יהיו להם שאלות הם ישאלו בראיון (אם יהיה ראיון).
אם יש לך גם מכתב תמיכה של המלגה הם לא יסתכלו על זה בתשומת לב רבה.

c4501

New member
תודה! שאלה אחרונה..

כלומר זה בסדר שהתנועות בעוש הם בשקלים.. כל עוד יש מכתב יתרות באנגלית ומומר לדולר

c4501

New member
מכתב של המלגה...

לא קיימת מלגה משום שמדובר בתואר MBA.
את השכ"ל אנו משלמים בעצמנו :(

אם כך הם יירצו את העוש לבטח.

הוא יכול להיות בעברית. היות וזה לאשרת לימודים הם יוכלו לומר לך בראיון אם יירצו זאת מתורגם ואז, ורק אז, תלך לנוטריון לתרגם.

PhDReady

New member
אין צורך שהסכום עצמו יהיה בדולר קנדי

אלא שיהיה סכום (במטבע כלשהו) ששווה ערך לסכום שה CIC מבקשים. הבנק יכול לציין במכתב שהוא מנפיק מה שער הדולר הקנדי ביום הנפקת המכתב לדוגמה.

phdnik

New member
הצגתי רק אישור יתרות בדולר ארה"ב ללא תדפיס 4 ח' וזה הספיק

c4501

New member
אנו גם מתכננים...

להגיש אותי לוויזת עבודה, זה משנה משהו?

phdnik

New member
אתם זוג? מי הסטונדט מביניכם?

בד"כ לסטודנט שמקבל ויזת לימודים יש אישור עבודה בקמפוס ובקיץ עד 20 שעות בשבוע מחוץ לקמפוס.
בן זוג בד"כ מקבל ויזת עבודה פתוחה.
&nbsp
למה התכוונת?

ortal20141

New member
נשמע מעניין

לפני שהחלטתי לנסוע לקנדה עשיתי קורס TOEFL היה ממש מעולה ומומלץ בחום לאן ניתן לנסוע היום ?

למעלה