אישור מוסך מורשה

abrashko

New member
אישור מוסך מורשה

שלום, הגיע זמן לעשות טסט לחיפושית, זה פעם ראשונה שאני צריך לעשות את זה. אני מבין שחייבים אישור של מוסך מורשה. על איזה מוסך מדובר? זה חייב להיות מוסך מרכזי של צ'מפיון? או שמספיק מוסך מורשה של VW? קראתי בפורום על בחור בשם מאהר בחיפה, מוסך שלו יכול לתת אישור כזה? יש למישהו המלצה על מוסך שיכול לתת אישור ולתקן אם יש צורך באזור נהריה-חיפה? אני גם צריך המלצה על מכון טסטים שלא עושים בעיות לחיפושיות באזור זה. תודה!

efii19

New member
כמעט כל מוסך מורשה יכול לתת אישור. מחירו נע

בין 100- 200 ש"ח.

J o r g e

New member
אכן "מאהר" הוא המוסך המומלץ,..

תפנה אליו ותגיד לו שג'ורג' שלח אותך ושאתה שייך למועדון החיפושיות ואתה מבקש את המחיר של המועדון עבור הבדיקה הכוללת גם גירוז הפיטמות, להזכיר לו (פיטמות של הרכב כמובן), (בערך 120 ש"ח), הוא ברחוב המוסכים 33 - טלפון 04-8419577 אני מאד מעריך את הבן אדם והוא גם מקצוען בחיפושיות, ממליץ בחום

abrashko

New member
תודה!

תודה על העזרה, אני לא חושב שלאוטו יש בעיות, אבל אם יש(אפילו לא קשורות לאישור)- אז אני רוצה לתקן במקום ולא להסתובב בין המוסכים. לכן אני אלך למאהר. ואיפה אפשר לעשות טסט?

J o r g e

New member
טסט אני עושה באוטוטסט ליד משרד הרישוי

מזה 25 שנה אני עושה באוטוטסט, אני מגיע לשם וכולם מכירים אותי, זה לא אומר שהם לא מכשילים אותי, כאשר הרכב לא תקין אז הוא לא עובר טסט, חשוב לעשות טסט במקום שלא מחפשים בציציות, עם הזמן וככל שהם מכירים את הרכבים שלי אז הם כבר לא בודקים לי מספר שילדה ומספר מנוע ותמיד אני מקשיב להמלצות שלהם, בעלי הבית שם הן שתי גברות סבתות נחמדות, תמסור להם ד"ש מג'ורג' ואז תקבל יחס חיובי יותר, מקווה שיעבור לך בקלות.

bader1970

New member
אין כמו מאהר

וכמובן נעים אח שלו !!!!!!!!!!!! שבת שלום גורגי:)

למעלה