אישור מהקופה

נובמבר6

New member
אישור מהקופה

הודיעו לי עכשיו שאישרו לי טופס 17 וזה האחרון שיאושר כי זה טיפול 6 ולילד 3.
מה עושים מכאן?
1.איך חישבו שזה 6 ?עשיתי שלוש שאיבות ושש החזרות.
2.כמה יעלה לי פרטי ללא טופס 17?
3.האם ניתן לבקש עוד אישורים ומה הסיכוי שאקבל?
4.אם אעבור קופת חולים אז יאשרו לי מיד עוד טיפולים?
5.האם זה מסובך לעבור קופת חולים?
Help

mevugeret1975

New member
בלי טופס 17

2) בסביבות 20000₪ לבית חולים, ולרופא עבור שאיבה והחזרה כל אחד סכום נפרד (המרפאה שאני מטופלת-1200 שאיבה ו1200 החזרה). ותרופות.
4) מילד 3 -זה לא מימון המדינה, אלא מימון של ביטוח משלים של הקופה. וכשאת עוברת קופה ומצטרפת לביטוח משלים בקופה חדשה-יש תקופת המתנה לטיפולי הפריה-בין שנה (לאומית וכללית) לשנתיים (מאוחדת ומכבי).

שאיבה והחזרת טרי בנפרד? היה זכור לי

שזה תחת אותו תשלום אצל בר חוה. כמעט בטוחה שלא שילמתי להם על ההחזרה (של עובר טרי). אני יכולה לבדוק אם את רוצה.

mevugeret1975

New member
זה לא היה לי ברור האמת

זה מה שרשום במחירון. כששאלתי אחד הבנות בטלפון לפני חודש, היא אמרה שבכלל אין תשלום לרופא-20000 זה כלל הכל. וכששאלתי מישהי אחרת ביום אחר-אמרה 1200 שאיבה ו 1200 החזרה (וזה מה שהן רושמות גם במיוחד על הנייר כשמגיעים לשם ליעוץ). כנראה עכשיו אלו המחירים.

חוזרת בי, ממה שרואה בתדפיס תשלומים

כנראה גם אני שילמתי גם וגם. היה זכור לי אחרת..

מפעם

New member
אני מניחה שאת בכללית? אז ככה

1. כל שאיבה עם החזרת הטריים שלה = נסיון אחד. כל החזרת מוקפאים חצי נסיון. אז שלוש שאיבות = 3 נסיונות ועוד 3 החזרות מוקפאים = 1.5 סהכ 4.5 ונותר לך לפי החישוב הזה עוד נסיון וחצי. תבדקי מה חסר.
2. החזרות מוקפאים עולות 6430 שח אם אני לא טועה, מקווה שלא אצטרך לשלם הכל (ראי 3).
3. אני ביקשתי אישור להחזרה אחרי הנסיון הששי ולא נתנו לי. הגשתי ערר ועוד לא קיבלתי תשובה אבל בינתיים נקלטתי..
4+5. אם את עוברת קופה הנסיונות מתאפסים. לא עברתי אבל לא נראה לי מסובך מדי כל עוד יש לך סניפים של הקופה החדשה בסביבה. הותק בביטוח המשלים שלך נשמר בביטוח המקביל.
מצאתי את הטבלה הבאה שיכולה לעזור בבחירה:http://call.health.gov.il/infocente...earch&viewlocale=he_IL&searchid=1409484017108
מאחלת לך להקלט בנסיון הבא עליך לטובה ושכל המידע הזה יתיתר..

נובמבר6

New member
המון תודה ושאלה

תודה על התשובה המפורטת מעריכה מאוד מאוד.
ידוע לך כמה עולה שאיבה באופן פרטי?

מפעם

New member
20 ומשהו אלף

הייתי באותו סרט לפני חודשיים בתוספת הלחץ של הגיל. עשיתי שאיבה בנסיון האחרון שלי בלי החזרה בגלל חשש לגירוי יתר וגיליתי להפתעתי שהקופה לא מוכנה לממן לי את ההחזרה במחזור העוקב. נתתי פקדון, הגשתי בקשה לועדת ערר, עשיתי את ההחזרה, והתחלתי לברר על המעבר לקופה אחרת.
מה שעשה אצלנו את ההבדל היה מיון ברטוב וחוץ מזה שנקלטתי מההחזרה הראשונה מהמיון יש לנו עוד 5 מוקפאים בדרגה מעולה. החזרות, כך הבנתי, אפשר לעשות עד גיל 54.
אז אני לא יודעת מה הענין אצלכם אבל אני ממליצה לכל מי שעושה איקסי, אפילו אם אין בעיה בגורם הזכרי, לעשות מיון ואצלנו אגב אין בעית מורפולוגיה. זה עולה מלא כסף אבל מקצר את הדרך משמעותית. בחלק מהקופות יש החזר (לא בכללית)
סליחה שאני מנצלת את השרשור הזה להצגת המניפסט שלי. אם אצליח לחסוך לעוד מישהי פה כמה טיפולים מיותרים דיינו.
יגידו הרופאים מה שיגידו, 90% הפריות בדרגה A זה לא מקרה ולהקלט בגיל 44.5 זה גם לא פשוט. לא הכל תלוי באיכות הביציות, מסתבר, צריך להשקיע גם בצד השני.
בהצלחה גדולה.

mevugeret1975

New member
איך זה קורה?

שאין בעיה בזרע (במורפולוגיה) אבל בלי איקסי אין הפריות? כי אמרת שאצלך רק איקסי עובד..
בגלל שאני אלך לivf פרטי, שוקלת כבר הכל. הרופא משום מה התעקש כי, למרות המורפולוגיה 2%, הזרע בסדר כי יש ילדים מהרינות ספונטניות. כמה זה עולה-מיון ברטוב? רוצה להערך לכל העלוית.

מפעם

New member
את כבר בהריון עם חמישיה נראה לי:)

הבעיה אצלנו בתנועתיות. לא יודעת למה ההפריות רק באיקסי...
עולה 4800 אצל ברטוב, 3500 בmfc ובאנדרולוגיה מד.
מאחלת לך שלא תצטרכי ivf וגם לא דילול.

mevugeret1975

New member
הלוואי שלפחות עם אחד

אבל אז לא הייתי מבררת על ברטוב, לצערי.
יקר מאוד.. אבל ליד ה 25000 סך הכל של ivf נראה אפילו סביר.
תודה רבה ומזל טוה
. נתת לי תקווה שבגילנו לא הכל עבוד

לפעמים לא רואים בעיה מרפולוגית בזרע בהגדלה רגילה

אבל כן בהגדלה גבוהה יותר. אולי זה מה שקרה אצלכם..
&nbsp
אישית נראה לי מיותר לעשות מיון זרע אם אין בעיה כללית בזרע. בשל המחיר הגבוה.
&nbsp
אבל למי שהמרפולוגיה 0-2% בהחלט כן הייתי שוקלת (לגבי מי שיש לה ילדים טבעי מאותו גבר, אז אולי שווה ללכת לאורולוג מומחה פריון קודם, כדי לברר אם יתכן שזו בעיה שהחמירה משמעותית עם הזמן).
&nbsp
מי שחושדת שאולי יש בעיה בזרע שלא רואים בהגדלה רגילה.. יש בשלושת המעבדות בדיקה שעולה משמעותית פחות מהמיון עצמו. כ 1000-1500 שח. אם בדקתם כבר הכל ובפרט אם לא מגיעים לבלסטו למרות שהביציות נראות תקין.. אז כדאי לשקול את הבדיקה.
&nbsp

למעלה