אישור ל-IVF

חדשה 282

New member
אישור ל-IVF

היי, אני חדשה פה , לפני טיפול ראשון של IVF , החלטתי לבצע את ההפריה אצל רופא פרטי דרך המושלם באסותא ראשון לפני כשבוע הוא הגיש את הבקשה למושלם לאישור של ההפריה , נכון להיום עדין אין אישור , אני אמורה לקבל מחזור ב10.1 ופוחדת לפספס בגלל האישור , מישהי יודעת כמה זמן לוקח למושלם לאשר את הבקשה ? תודה מראש :)

acka

New member
אישורים

לי היה לרוב אישור תוך 3 ימים, אבל פעם אחת האישור לא הגיע בזמן ופשוט השארתי צ'ק פקדון.
הייתי בכל מקרה מציקה למזכירות באסותא.
לא רואה סיבה שיקח עוד 10 ימים לאשר את זה.

Nashuki

New member
אל דאגה

אם רק תתחילי את הסבב ב 10.1 יש זמן. האישור צריך להתקבל תאכלס רק לפני השאיבה. את המעקבים של הדם ואולטראסאונד אפשר לעשות אם חתימה על פקדון. מה שכן תתקשרי למספר הזה שעונים מ 9-12 ומטפל בהתחיבויות כל כמה ימים לראות מה קורה. לי בסבב הקודם זה נתקע משום מה ורק כשהתקשרתי הם הגישו את זה מחדש. קיבלתי את האישור מהר יחסית, אבל בהחלט כדי לבדוק איתם. בהצלחה רבה!

חדשה 282

New member
תודה

היי, קודם כל תודה על התגובות המהירות , ניסיתי אתמול להתקשר לאבותא ענתה לי מזכירה לא נחמדה במיוחד שאמרה שזה לא קשור אליהם ושזה יכול לקחת יותר משבוע וחצי ( היא אפילו לא בדקה תז וכאלו), ביום חמישי קיבלתי מהם הודעה שהפקס התקבל והועבר לטיפול , יש לך את המספר שמתקשרים אליו בין 9 ל-12? אני אומנם צריכה לקבל מחזור ב10.1 אבל צריכה את אסותא רק לשאיבה ולהחזרה , את הבדיקות דם אני עושה במרפאת נשים שלי , ואת המעקב אצל הרופא שלי , ברגע שתהיה השאיבה אסע לאסותא יחד עם הרופא , אני פשוט מפחדת להתחיל את הסבב עם זריקות וכדומה ופתאום לא יהיה אישור וגם לאסותא נצטרך לשלם פרטי...

Nashuki

New member
מספר

03-7643200 זה המספר להתחייבויות של כללית. שלוחה 2 אם אני לא טועה. תתקשרי כל 3 ימים ככה. יש לך מספיק זמן.

למעלה