אישור ל IVF

דולי22

New member
אישור ל IVF

הי בנות לאחרונה אני מתייעצת עם הבנות פה הרבה בפורום ואני מודה לכולם על התמיכה וההקשבה. לא תאמינו אתמול ב 6 אחה"צ הגשתי טפסים ל IVF והיום בצהרים אישרו לי. יותר מהר מזה לא יכול להיות. הרופא אמר לי שזה לוקח זמן עד שמאשרים ולא בטוח שיאשרו לי (גם בגלל החגים) הוא גם אמר לי שהצילום רחם שלי תקין ועברתי רק הזרעה אחת ולכן לא בטוח שיאשרו.. אבל האישור הגיע במהירות הבזק. רציתי לדעת 1.היום אני ביום החמישי למחזור האם מאוחר מידי להתחיל טיפול החודש?

נועהב1

New member
יופי!

לא יודעת לענות על שאלתך, אבל שמחה לשמוע! בכל מקרה הרבה בהצלחה, אני אתחיל עוד איזה חודש. מחזיקה אצבעות, נועה

luli74

New member
בהצלחה

בד"כ מתחילים סבב ממש בתחילת המחזור- מה שקובע הוא הפרוטוקול- האם ייתנו לך דיכוי ארוך או קצר.

ר ו מ י ה

New member
ברכות על האישור ../images/Emo45.gif

לנשות האנדו' נותנים בד"כ אישור מיידי ל- IVF ולכן אני לא מופתעת. אני לדוגמה לא נדרשתיי אפילו להזרעה אחת וטכנית ניסיתי רק שלושה חודשים לפני שהופנתי לתחילת בירור. את צריכה לפנות למחלקת IVF שם תיפגשי עם רופא שינחה אותך מה לעשות. ייתכן ותדרשי, לפני תחילת טיפול, להביא בדיקות נוספות (בדיקות הורמונליות, בדיקות איידס לאחד מבני הזוג וכד'). בהצלחה

צריך לארגן את הבירוקרטיה קודם

וזה לא מהיום למחר.. צריך סבלנות. צריך בדיקות, לפתוח תיק ביחידה, יש בדיקות שתוצאות מתקבלות אחרי חודש + יש בדיקות גנטיות.. סבלנות,סבלנות, סבלנות. בהצלחה

למעלה