אישור העבודה הגיע!

eyshap

New member
אישור העבודה הגיע!

אחרי חמישה שבועות של המתנה ושלושה שבועות של מילוי טפסים אישור העבודה הרשמי שלי הגיע!!! קשה להאמין שזה קורה, אבל מיד אחרי ארוחת החג (מפשחה פולנית או לא משפחה פולנית?) אני מרים את הרגליים ומתרחק ללונדון. אין לי ספק שזה לא הולך להיות פשוט, והפחד הגדול ביותר שלי הוא להתמודד עם ישיבות הנהלה כשכולם ידברו בהם מהר (הבוס שלי סקוטי). אבל חיכיתי לזה... אז בקרוב אני עובר פורום לישראלים באירופה...

noa scotland

New member
בשעה טובה

ואל תדאג: הסקוטים מודעים למגבלות של האנגלים ומשתדלים לדבר לאט

Woking

New member
מזל טוב

רק דע לך שיש יותר ממבט סקוטי אחד. למשל אם הבוס מאדינבורו אז לא צריכה להיות בעיה. המבטא הזה ברור במיוחד, ובהחלט ברור יותר ממבטאים צפוניים כמו Geordie או Scouse. לעומת זאת אם הבוס מגלזגו אז אני מקווה שהכנסת סעיף בחוזה שהוא מתקשר אתך רק בכתב. אפילו אנגלים לא ממש מצליחים להבין אותם. הנה דוגמא: http://video.google.com/videoplay?docid=-6690346195895331559&q=billy+connolly&hl=en בהצלחה.

annadolly

New member
גם אני לא בהנתי מה כ"כ לא ברור

ותראה לי אנגלי אחד שלא מבין את בילי קונולי. חוש הומור תמוה אמנם, אבל מבטא דיי ברור.

annadolly

New member
או קיי, זה קצת פחות מובן

(לא לי כמובן
), אבל למי שלא רגיל לחיות פה. עדיין קשה לי להאמין שזה יהיה בלתי ברור לאוזן אנגלית.

eyshap

New member
חיים ומוות ביד הלשון (הסקוטית)

תודה על הלינקים המפחידים. כשאני והוא מדברים בטחפון זאת לא בעיה. הבעיה כמובן מתחילה כשאנחנו בשיחת ועידה ויש עוד אנשים בחדר ואז הם מדברים מהר... אבל אני מניח שעברנו את פרעה...

bulllli

New member
טחפון זה בסקוטית../images/Emo6.gif

בצחוק.. כיף לעבור לאירופה בגיל 30. אתה כבר מנוסה, מבין וחזק יותר. לגבי הדיבור, טרם התנסיתי במקומות עבודה (מישהו מחפש עובדים בברלין למשהו מעניין?) אבל מנסיון בשאר אירועי היום יום, להנהן יפה בראש ולעשות פרצוף מבין עושה את עיקר העבודה. בכל אופן, בטוח שתוך מקסימום חודש אתה שוכח שקיים מבטא אנגלי אחר חוץ מהמבטא הסקוטי.

למעלה