אישורים לעבודה

bananagoy

New member
אישורים לעבודה

אני עושה טיפולים דרך רופא פרטי, שעושה את כל הבדיקות בעצמו אצלו במרפאה, הוא לא נותן אישורי מחלה ומפנה לרופאת משפחה שנותנת אישורי מחלה. גברת בוסית אמרה לי שאישורים מרופא משפחה לא מתקבלים, ועלי להביא אישורים מרופא פיריון. האומנם אישורים מרופאת משפחה לא מתקבלים? רופא פרטי טוען שאנו נותן אישורים לעבודה.

nhrc3

New member
נשמע לי מאוד מוזר

הרי זה לא עניינה של הבוסית אם היתה לך שפעת או שאיבה.
יכולה להעיד שמניסיוני שאחרי פרוצדורה המנתח רשם בסיכום הניתוח 3 ימי מחלה, פשוט שלחתי את הסיכום למרפאה במייל והרופאה הוציאה לי אישור מחלה ממנה (האישור הרגיל בו כתוב שהסיבה הרפואית מתועדת בתיק).
בקיצור שהבוסית תבדוק את עצמה כי נראה לי שהיא לא בכיוון וזה גם ממש לא עניינה איזה פרוצדורה עברת...

אישור מחלה

כל אישור מחלה צריך לכבד בפני עצמו וזה לא משנה מאיזה רופא הוא. יש תוספת שעות מחלה שמגיעה לאישה בטיפולי פוריות ועבור שעות אלה יש להביא אישור שמעיד על הטיפולים.

GNews78

New member
אצלי

אני באופן קבוע ממירה אישורים מול הרופאת משפחה ובנוסף מבקשת שלא לציין את סיבת ההיעדרות. את זכאית לפרטיות ולחיסיון כזה ואז גברת בוסית שלך לא תוכל להגיד יותר מדי..

a morph

New member
אני מניחה שאת רוצה לנצל שעות שמגיעות לך לטיפולי פוריות?

אם כך, יש צורך באישור מחלה שיציין את הטיפול. האישור של רופא משפחה הוא בד"כ אישור גנרי (לצורך שמירה על סודיות רפואית), פשוט תבקשי שיציינו באישור הזה את סיבת ההיעדרות האמיתית - הטיפול.

simsam1

New member
מה זה שעות שמגיעות ? זה לא מימי חופש המחלה הרגילים?

a morph

New member
זה כן על חשבון ימי המחלה

אבל החוק מקצה מכסה של שעות וימים שמותר לעובדת להיעדר לצורך טיפולי פוריות, בלי שניתן יהיה לפטרה בשל ההיעדרויות המרובות.
אני מניחה שזאת הייתה כוונת השואלת, אחרת אישור מחלה כללי היה מספק.

טוליתי

New member
המעסיק שלך טועה

רופא מקצועי, בין אם פרטי או לא, לא נותן אישור מחלה.

למעלה