"אישורים " למטופלם

"אישורים " למטופלם

ערב טוב , אני עוסק בתחום הטיפול מזה כשש שנים ולפעמים פונים אלי מטופלים בבקשה לאישורים מסוגים שונים חלקם מבקשים אישורים לחברות הביטוח למינן חלקם לביטוח לאומי והיתה אחת שבקשה אישור נוכחות לבית הספר ועבודה . כידוע אנחנו לא רופאים מהי המשמועת של האישורים האלו ? אשמח לקרוא התיחסיות לנושא ואולי הצעות לנוסחים , אין לי מושג מה לרשום בהם . בברכה דניאל פרי

0 אור 0

New member
לגבי הביטוח

יצא לנו לעבוד מול ביטוחים - פשוט מוציאים חשבונית שכתוב בה בדיוק מה שעשית ברמת כותרת, למשל: עיסוי רפואי לכאבי גב תחתון. לגבי אישורים אחרים נשמע תמוה, לא חושבת שזה בכלל חוקי לקבל אישורים ממי שאינו רופא ומזכיר לי את המכתבים לבית ספר של "הכלב אכל לי את המבחן"

גת טל

New member
שאלה מצויינת בהקשר

איך מטופלת שלי שמכוסה פרטית עם הראל - פמי פרימיום יכולה לקבל החזר על חשבוניות שלי מול חברת הביטוח, ובכלל כיצד ניתן לעשות זאת.. כבר נשאלתי על זאת ולא קבלתי תשובות ברורות מהביטוח.. תודה

0 אור 0

New member
האמת שאין לי מושג

זה לא אנחנו שיצרנו קשר עם הביטוח, אלא המטופלים אמרו שהם יכולים לקבל החזר מהביטוח ואנחנו פשוט סיפקנו את החשבוניות המתאימות. לדעתי ברגע שהמטופלת תפנה יתנו לה תשובות הרבה יותר ברורות. בנוסף, תחפש בפורום את יואל שלאחרונה כבר לא כל כך כותב פה - אני יודעת שיש לו הסדר עם חברות ביטוח, ברמה שגם מפנים אליו.

החזר מחברת ביטוח

ינתן לפי ההסכם שיש למבוטח. ספציפית לגבי פמי פרמיום, (אבל גם בכמה חברות נוספות) יש רשימת מטפלים "מאושרים" ומבוטחים שלהם יכולים לפנות אליהם במסגרת ההסדר. כניסה להסדר- דרך חברת הביטוח. לחלק מהממטופלים שלי יש סעיף מיוחד בביטוח לטיפולי רפואה משלימה והם מקבלים החזר/השתתפות בהוצאה. (לרוב ע"פ חשבונית. לפעמים נדרש גם מכתב מלווה)

גת טל

New member
תודה ועוד שאלה

אני מטפלת בכמה מקומות. אחד המקומות זה קליניקה עם הרבה מטופלים דרך חברות הביטוח הם משלמים מחיר חלקי דרך פמי פרימיום והסגנון , ואז חברות הביטוח הפרטיות משלימות לעסק. כמו שלילך תיארה. אני חותמת על הטפסים בתור מטפלת. כשהתקשרתי לאותן חברות ביטוח להכנס גם לרשימת המטפלים עם ההקליניקה שלי -נעינתי בתשובות סתומות כמו - אין צורך וכו`. אפילו אחת המטופלות שלי פנתה ישירות אל אחת החברות בבקשה להכניס אותי לרשימה..וגם לא הלך.. יש למישהו רעיון מה ניתן לעשות?. בתודה מראש

יעל ND

New member
שלום דניאל,

אני נתקלתי בינתיים רק לאישורים לעבודה ולמקום לימודים. אני כותבת פשוט ש-X היה/תה בביקור אצלי בין השעות... ל.... וזה הכול. עד עכשיו זה סיפק את כולם. לחברת ביטוח יש לכתוב מהות הטיפול, כמות המפגשים ועלות הטיפול. אם זה לא מספיק להם - הם יפנו אליך לבד עם בקשה מפורטת.

למעלה