אישורים לטסט

קובי gtr

New member
אישורים לטסט

איזה אישורים צריך להביא לטסט של רכב אספנות וכמה זה עולה לנו?..

bug1973

New member
אישורים ממוסך מורשה של מערכת ההיגוי והבלמים

EranR

New member
תעשה חיפוש בארכיון בנאדם...

יש המון אינפורמציה, מחירים, איפה אפשר להשיג, מה לא לעשות, כל כמה זמן.... וכ"ו פשוט להריץ חיפוש. בהצלחה ערן.

bruck

New member
טסט אחד כן טסט שני לא

זה יהיה רשום לך ברישיון מתי צריך ומתי לא

קובי gtr

New member
תודה

תאמינו או לא, אין לי מחשב. אני מסלולרי... כך שחיפוש בהיסטוריה הוא לא ממש אופציה. בהזדמנות זו- אם זה לא מוגזם לשאול, מה הפרוצדורה להחלפת צבע?

bruck

New member
אין שום פרוצודורה

אתה הולך וצובע באיזה צבע שתרצה. בטסט הם ירשמו לך את הצבע החדש אוטומטי בלי בעיות ובלי לקחת כסף

bug1973

New member
לא נראה לי אתה צודק בקשר לזה

הוא יצתרך לשנות את הצבע ברישיון וזה עולה כסף, אין דבר במדינה בזאת בחינם.

tgn12

New member
שינוי פרטים באוטו לא אמור לעלות כסף ...

יש טופס שממלאים, אם הם נחמדים בטסט הם יתנו לך למלא במקום אם לא אתה צריך ללכת למשרד הרישוי ולבקש שם את הטופס מאחד הפקחים (לא זוכר בדיוק את התפקיד אבל בד"כ יש לו משרד משלו, תשאל במשרד) והוא יורד איתך לאוטו ומאשר את השינוי. זה מקסימום יכול להסתיים באגרה של 30 ש"ח על הוצאת רישון רכב מחדש. באופן כללי - צבע, צמיגים ושינויים מהסוג הזה לא צריכה להיות בעיה לשנות בטסט עצמו

bug1973

New member
ממש ממש לא, אני החלפתי מנוע מ 1300 ל 1200 וגם

איתי ירד בוחן שהסתכל, הלכתי למשרד הרישוי ונתנו רישיון חדש עם המספר מנוע החדש ובמקום 150 טסט שילמתי 228 ועוד 150 . 228 זה על השינוי מבנה.!!!!!!!!!!!!!!!! אני מדבר מתוך חויה אישית אני לא ממציא. דבר שני קצת בהיגיון, ממתי יש משהו חינם במדינה הזאת?!

ניר תבין אף אחד לא צריך גם לעבוד חינם

אחרי כל גוף או עסק פרטי יש המון המון הוצאות .

tgn12

New member
בישראל כמו בישראל...

במקרה גם אני החלפתי מנוע לפני מספר שנים, ולמיטב זכרוני לא היה תשלום כזה גבוה, אולי אגרת הוצאת רשיון, אבל יכול להיות שבגלל שינוי נפח המנוע לך לקחו יותר, אל תשכח שהבחור שואל על צבע, אין פה שום שינוי מבנה. אז או שעל דברים שונים לוקחים מחירים שונים או שבוחנים שונים ממציאים חוקים שונים. נ.ב. רק להזכיר לכם שברב המדינות משלמים כסף על דברים כאלו זה לא ייחודי לישראל

למעלה