אישה

אישה

פעם פעם הייתי ילדה קטנה מתחבאת מהמילים הטובות שנשלחו אלי. מוקדשות רק לאוזניי מתביישת ביכולתי פעם פעם הייתי ילדה קטנה שוכחת את עצמי נאלמת מאבדת את הבבואה היפה שבמראה. מאבדת את הדמות שתמיד מביטה ישר אל תוך ליבי משתתקת אל מול עוצמת האהבה ששוכנת בתוכי כי פעם פעם הייתי ילדה קטנה מתביישת בגדולתה של כנותי מתחבאת מפני עוצמת הפגיעות פעם פעם כשהייתי ילדה קטנה לא ידעתי להעניק את אותה אהבה, גם לעצמי לא יכולתי לאהוב את הלבד רק איתי פעם זה היה רק פעם זו אישה גדולה שכותבת את מילותיי אישה גדולה היום אני יודעת עומדת זקופה אל מול העיניים שמולי גאה בצעדיי מבינה היום אני אישה גדולה לא מתחבאת מפניי כוחן של מילותיי מביטה אל דמותה של הילדה היפה, שבמראה אני יודעת היום אני אישה גדולה אוהבת ללא פחד מחבקת בחוזקה את הפגיעות שבתוכי מרגישה היום אני אישה גדולה שרואה גם את עצמה נושמת את האוויר אל מלוא ריאותיי הכי עמוק שאפשר אני רואה היום אני אישה אישה גדולה

טורטיתת

New member
יש לי סוד קסם

המילים שלך הן המילים שאני אומרת לעצמי כל בוקר מול המראה בזמן האחרון: "היום אני יודעת עומדת זקופה אל מול העיניים שמולי גאה בצעדיי" תודה לך מרגש וקסום. (קראת ראית שיש מפגש בקרוב? אז קחי את הקסם ארזי את הפשטות ויאלה בואי צריך אותך שם!)
שבת שלום!

לייק

אין מילים לשפע הקבלה העצמית.. בריאות הנפש.. רק כך אפשר לחיות ! במלא מובן המילה.. ח י י ם!!!

kivsadoingmee

New member
ואווו

הכתיבה שלך כל פעם ... עושה את העבודה... את כותבת נפלא ואמרתי לך לא פעם! אני אוהבת לקרוא אותך ... גם אני אומרת את המילים האלו לעצמי... בשלמות באהבה ובגאווה
נשמי את כל האוויר הדרוש... ותראי עצמך ... ותתגאי! שבת שלום הכבשה

למעלה