אישה שמציקה לי

2ר2ורה

New member
אישה שמציקה לי

שלום לכולם! יש אישה מאוד רעה בעבודה שלי שמאוד מציקה לי כל הזמן יש לה הערות ועקיצות המון פעמים היא מעליבה תמיד מנסה להסיט נגדי וממש ממררת לי את החיים אפילו משתדלת להעצים כל טעות שולית שלי בפני מנהלי . האישה הזו ממש רעה כמה שאני מנסה להתרחק ולשמור על פרופיל נמוך כדי שתניח לי היא לא מרפה אני מחפשת דרך להיפטר ממנה בלי לפגוע בה חשבתי על איזשהו כישוף או מעשה שיגורם אשמח ליועץ אם את לה ל

קישקשתא

New member
לכישופים הגעת לפורום הלא נכון

אולי תנסי לחשוב למה היא מתנהגת כך. אני מניחה שהסיבה שהיא "רעה" אינה היחידה. פגעת בה בעבר? את פוגעת בה בנוכחותך (בהיבטי תפקיד או תחרות)?

אולי שווה לשוחח עימה בפתיחות באיזשהו יום שבו לא התעמתתן. ליזום שיחה ולומר שאת בתחושה שהיא "מחפשת אותך" ושהתחושה לא נעימה לך. שהיית רוצה לדעת אם אי פעם פגעת בה ואם יש לדעת משהו שאת יכולה לעשות על מנת לשפר את הקשר ביניכן.

2ר2ורה

New member
אנחנו עובדות יחד כבר 3 שנים

במהלך השנים היו עליות וירידות בקשר, היא טיפוס כזה מאוד שתלטן, לא רק כלפי..פשוט זיהת חוליה חלשה והיא לא מפסיקה לירות..בעבר עשיתי את השיחה הפתוחה הזו שהצעת וזה לא צלח..יש לה תקופות טובות ויש תקופות רעות שבהן היא פשוט רודה בי...גם אנשים אחרים מסביבת עבודתינו מבחינים בהתנהגות הלא נעימה שלה...אבל מעדיפים לא לענות לה כי מאוד מרחמים עליה היא אישה רווקה בגיל מאוחר שעברה המון טיפולי פוריות מתרומת זרע שלא צלחו , היא מפוצצת הורמונים ובאמת שאני משתדלת הרבה לחפף מה שניקרא מתוך הבנה שזה בלתי נשלט אבל באמת באמת שזה מציק לי ומפריע לי ואפילו מדכא אותי לסתום כל הזמן לכן חשבתי פשוט לעשות איזה מעשה שלא יפגע בה חלילה אלא רק יגרום לה להתעסק בדברים אחרים זה הכל...אני באמת מאחלת לה רק טוב בחיים לא מעוניינת לנקום בה או משהו שכזה אני פשוט לא יודעת איך לגרום לה להפסיק להציק לי

קישקשתא

New member
אם היא באמת בלתי נסבלת וכולם (או קבוצה)

מבחינים בזה, אולי שווה להציף את זה למעלה (אולי לא לבד) ושמישהו אחר ישוחח עימה.

אני חושבת שלו יכולת להתעמת עימה אולי היה יותר נכון, אבל לפי איך שאת מגדירה עצמך כחולייה החלשה, אני לא בטוחה שזו עצה טובה עבורך.

אני יודעת שזה נשמע ילדותי וקטנוני, אבל את לא מצליחה לפתור את זה בעצמך שלוש שנים. זה נשמע לי זמן ארוך מאד לסבול.

2ר2ורה

New member
באמת סבל גדול

ממש סיוט כל פעם מפתיעה מחדש בעוצמות הרוע שקיימות בה . אנחנו משרד מאוד גדול 12 בנות מנהל וסגן . אני לא מאמינה שיש מישהי במשרד שמעוניינת להתעמת מולה עבורי... היה בחורה מאוד כוחנית ושטלתנית כזו שלא ניתן להביע מולה דעה מנוגדת לשלה היא גם מקושרת להנהלה אז אין סיכוי שיפגעו בה כך שהיא עובדה נתונה הייתי יותר משמחה אם הייתי מוצאת פיתרון בצורת מאגיה שלא יפגע בה כמובן אלא רק יגרום לה להניח לי לנפשי

קליט

New member
אם כבר עדיף שתגלוש

ותלמד באתרי הסוד השונים, יש דברים שהם מצליחים נפלא

קליט

New member
פיתרון

שמעתי על הרב המקובל גבריאל מעודה מבית דגן שמסיר חסימות מגלה נסתרות ופועל ישועות, מישהיא סיפרה לי שהוא עזר לה ולחבירה שלה בכמה תחומים, נשמע שהוא לא שרלטן כי הוא לא מבקש כסף, והוא בן של מקובל אז הוא יודע את הטכניכות, וגם יש אנשים שהם לא אדוקים בדת ויש להם כוחות, כמו חנן אברהם מירושלים, דברתי עם ד"ר למתפיזיקה שאמר לי את הדברים הנ"ל, אז כדאי לנסות, אולי תמצאי דרך הרב ישועה לך או לאישה העצבנית והמסכינה

למעלה