אישה שהולכת לג'יגולו ומשלמת לו כסף על סקס

מעמקים39

New member
פחח הצחקת אותי

״אם אכפת לך״. את רצינית? אכפתיות? אכפת לו, בטח, מהרבה דברים, אבל לא מהעוסקות בזנות. ״אלא אם יש הוכחה בשלושה העתקים״. גם אם תוכיחי לו בעשרים העתקים, הוא יגריל לך שלושים העתקים של ״מסקנה״ הפוכה וידבוק בה. לא משנה מה תגידי ואיך תוכיחי וכמה פעמים תעשי לו מט, הגווייה הזאת תקום לתחיה כל פעם ם מחדש ותיתן לך בראש.

Hastelloy

New member
אולי תפסיקי כבר להגיב מבלי לקרוא על מה את מגיבה?

מי הצדיק את הזנות? מתי אמרתי בדיוק שאני מצדיק את הזנות? כבר אמרתי שלעבוד בתור חשפנית/חשפן או זונה זה משפיל ושלא צודק להשוות את זה לרצון של נשים רבות להרגיש מושכות ומיניות. היית אמורה להבין מיזה שאני לא תומך בזנות לפני שהתחלת להאשים אותי בתמיכה בזנות רק כי נדמה לך שכל גבר שלא אומר אמן על כל פלוץ שאישה "פמיניסטית" מוציאה מהפה הוא שובניסט שונא נשים ותומך בזנות ואונס וכל דבר שהוא נגד נשים.
&nbsp
אני לא מנסה להעליב אותך, פשוט התגובות שלך הן אוסף השתלחויות עיוורות ולא קשורות, כאילו את מוציאה את המרמור הלא צודק שלך מגברים באופן כללי עליי רק כי אני גבר ובלי שום קשר למה שאני אומר או לא אומר.
&nbsp
תירגעי קצת ותקראי את מה שכתבתי לך ולמעמקים לפני שאת הולכת לכתוב עוד אוסף קיטורים מנותקים ולא קשורים.

Berethor

New member

valery13

New member
קח רגיעון חמוד.לפני שתחטוף התקף זעם שייצא על אמך. וכשתתחיל

להגיב לעניין ולא מהשרוול כמו שאתה עושה-תתרעם בכיף גם על תגובות עניינות, עד אז אתה רק ממשיך להביך את עצמך.
כמה פתטי.
&nbsp
טול קורה לפני פריקת האגרסיות שלך ובגלל שטיפת המוח האומללה שעברת אתה מתנהג כמו בריון אלים גס וממורמר שבונה טענות חסרות שחר כמו ילד בן 4. כל ההתפתלויות, הסיבובים, הפליק-פלאקים לאחור והצוקהרות לפנים שלך לא יסתירו שתי אמיתות פשוטות: האחת- אתה מלבה את השנאה שלך ונוגע במקומות הרגישים ביותר בפורום תוך שמוש ציני ונבזי מאין כמוהו ב" לא הצדקתי את זה! זה לא מה שאמרתי!" ומתקרצץ ש'ייחסו לך משפטים שלא אמרת'. השניה- השקרים שלך (והקיטורים העיקשים)יכולים להאכיל את הגמדים של עליסה בארץ הפלאות אבל הם לא יהבהבו בפורום פמיניזם. אתה פחדן שרץ אינטרנט המנאץ בשקרים בחסות אנונימיות, מתיז אווירת שטנה נמוכה, צרות עין והעיוותים שאתה מפיץ הם כל מה שנמוך ורע בעולמנו.בעימות עם השקרים שלך בחרת להפיץ זוהמה ואלימות אני לא ארד למדרגת הביבים שלך. די לי בעובדה שאינך מסוגל להתמודד עם טיעון ראציונלי ללא ירידה לרמות הנמוכות החביבות עליך כל כך. את השקרים שלך כולם הספיקו להכיר
אם אין לך מקום אחר לבלבל את המוח, עדיף שתמצא אותו ומהר.רק בריאות, אתה זקוק לה.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

Hastelloy

New member
דיי כבר לשלוף ירידות מהשרוול ולהתנצח כאילו יש לך משהו לומר

אם אין לך משהו רציני עם פואנטה לומר כדי שפשוט תפסיקי להגיב לי ולכתוב עוד קללות והאשמות מגוחכים יחד עם קיטורים "פמיניסטיים" כדי שזה יראה כאילו את רוצה לומר משהו רציני ולגרום לי להמשיך להתדיין איתך.

valery13

New member
כעת עברת להעתקה מהמלל שלי את מה שמצביע על ההתנהגות שלך.

איזה כשרון יא אללה.
אל תשליך עליי את התסכולים האישיים שלך, וזאת אינה אשמתי שאתה מאותגר שכלית.

אם אין לך משהו פמיניסטי להגיד עדיף שתעשה לעצמך טובה ותשתוק.או אחורה פנה- ממילא אינך פמיניסט אלא פרובוקטור אוויל שמשחק אותה גיבור על נשים (תשוב לכנות זאת כ'קללה'- ולא תתקדם הלאה)
עכשיו תפסיק להחמיא לעצמך-אם היתה פואנטה בנימוקים הריקניים שלך היית מודה בשקרים שלך ומתנצל, אבל לא. זה לא מה שעשית.
טול קורה מבין עיניך (או שאינך מבין עברית?) "קיטורים פמיניסטיים"= מה כואב לך? קשה לך לשמוע את האמת ולקרוא את העובדות. או שכעת תגיד שהתירוצים של הבכיינות המיזוגנית שלך היא גם "קללה"/ "קללה פמיניסטית"?
סע לשלום. ותנהל דיון עם עצמך.

מעמקים39

New member
אכן כישרון

אני כבר מזמן אמרתי שהם מוכשרים. לא סתם מוכשרים. הם קוסמים. כל הזמן שולפים לנו שפנים מהכובע. את תכתבי לעניין והם- הופס שפן

Hastelloy

New member
הדבר היחיד שאפשר להעתיק מימך זה קללות והאשמות הזויות

יחד עם קיטורים והשתלחויות שלא קשורות לא לדיון ובטח לא אליי. אין לך אפילו פואנטה או רעיון שאת רוצה להצדיק בדיון הזה, את כבר כמה ימים רק מקללת אותי ומנסה להדביק לי כל מיני האשמות כי אם אני לא מיזוגיניסט תומך זנות ו"גיבור על נשים"(משפט דיי מזלזל בנשים לא?) אז את סתם ילדה הזויה שמשתלחת באנשים עם קללות והאשמות לא רציניות רק כי היא לא אוהבת שיש מישהו בפורום פמיניזם שמעיז להעלות ביקורת לאימרות מסוימות שנאמרות בידי "פמיניסטיות" בתור "תכנים פמיניסטים" כאילו שפמיניזם זה לשנוא ולקלל גברים כל היום.
&nbsp
אגב אני עוד מצפה לראות אם יש לך משהו רציני לומר נגד מה שאמרתי ולא סתם לקרוא לי שקרן ומיזוגיניסט כל היום.

valery13

New member
חלאס לשחק אותה מתוחכם. ההודעות שלך היו לא יותר ממשחקי מילים

שמכילים חומר תעמולתי שקרי לפתיים.לפני שתחזור להיתמם ולנבוח כמו חיה סתומת-עין תבין שכל מי שמכיר קצת את החומר מפריך את השקרים הללו בלי להתאמץ- אתה רק מתלהם ומשתמש בנפנוף ידיים. בסיכומו של דיון כזה מקבלים תשובה כמו זו שנתת בהתחלה:"את ילדה הזויה/ את מקללת". אתה ברוב חוצפתך מעיז להיות עיוור להשמצות וקללות שאתה עצמך מעלה ואחר כך מתפרץ: "כן? איפה בדיוק קיללתי שכך את מייחסת לי? תסבירי לי" (מניפולציה זולה שכל טמבל אוכל בלי מלח)ופעם אחר פעם מוסיף שקרים יורד לפסים אישיים ועושה סלטות באוויר בשביל לבדוק אם תצליח להשפיע על מישהו עם הטרור שלך. אז הנה לך עוד גלגול עיניים:ליצן שקרן. ושקרן פתולוגי.
&nbsp
ההמלצה לחפש את עצמך במקום אחר עומדת בעינה. לך לגלות אם יש לך טיעוניים הגיוניים להציג מול טענות שקשה לך להתמודד איתן במקום להשתולל כמו חיה פצועה שמכנה נשים פמיניסטית בכייניות-ממורמרות-מתסוכלות- שונאות גברים וכל הבולשיט הירוד של "לקרוא לי מיזוגן כל היום".

Hastelloy

New member
אני לא "מתוחכם" אני פשוט תוהה למה את פולטת האשמות הזויות

וקללות בלי קשר לכלום. ונראה שהתשובה לכך היא שאת סתם אוהבת לקטר על "פמיניזם" ולקלל גברים בתור מיזוגינים שובניסטים תומכי זנות ואונס. וזה מתחיל לשעמם אותי האמת אז אל תצפי מימני להמשיך להתייחס אלייך

valery13

New member
אין מה לעשות חוץ מלרחם עליך ולתת לך להגיד את המילה האחרונה

כל יום אתה ממחזר כמו תוכי על סמים את הטענות הבכיינות שלך: "שונאות גברים ממורמרות-מוציאות קיטורים פמיניסטיים-תסכולים אישיים- האשמות הזויות-ילדה הזויה-להתנצח- האשמות מגוחכות- השתלחויות עיוורות- להתנפל על גברים- להאשים גברים"
&nbsp
...מול עצמך בעקביות מתמדת עד שאתה מותש וגמור.
&nbsp
קדימה תמשיך לילל עד שתתייבש פה לגמרי לבד.

Hastelloy

New member
"אמת ההכללות"?אז אני אומר שנשים הן פרזיטיות שמתעלקות על הגבר

ומשתמשות במיניות שלהן בשביל לקבל דברים כמו כסף/מגורים/אוכל וכד' במקום ללכת לעבוד במשהו, אני יכול להגיד שכולן גולדיגריות שמחפשות לעבוד על איזה גבר עם זוגיות מזויפת רק בשביל הכסף שלו ולהכליל כמה שבא לי. אז מה תגידי? "יש לא מעט נשים עובדות עם קריירה ובתפקידים בכירים יא שובניסט מסריח!"? ובכן יש הרבה יותר גברים טובים מאשר נשות קריירה או נשים עובדות בכלל.
&nbsp
אם כל כך בא לך להכליל כדי שתדעי לפחות שהכללות עובדות גם בצורות שלא כל כך נוחות בשבילך.

תקשיב טוב: עפ"י הטבע, הזכר הוא הטפיל המתעלק בהא הידיעה

על הנקבה. הוא מחפש רק להעביר את זרעו, הנקבה היא ההרה והממליטה/יולדת/מטילת הביצים , ובמינים רבים מאד - המטפלת.
לכן במין האנושי האשה מימים ימימה מתנה את ההריון בכך שהזכר יעשה את חלקו בפרנסת היילודים ובתמיכה בה, כשהיא הרה וכשהיא מטפלת בעוללים. מכאן נגזרות שנות התמיכה גם כשהילדים "פרחו מן הקן".
בעת החדשה כמובן נשים הבינו שהזכרים סובבו את כל המצב לטובתם: הם מנעו מנשים השכלה ופרנסה עצמאית במשרות טובות. כולל ייצוג פוליטי. וכך נוצר הפמיניזם. וכך שינו נשים את עמדתן, והן שואפות למשרות משתלמות , לפרנסה עצמאית, לייצוג פוליטי. הנשים המתעלקות על זכרים עשירים הן לא רבות, וקיומן הוא הד למצב העבר, בו גברים מנעו מנשים פרנסה עצמאית.

Hastelloy

New member
יש מינים בהם הזכר והנקבה מטפלים בצאצא. מינים בהם הזכר מטפל

בצאצאים לבד. מינים בהם הנקבות מתחרות עם נקבות אחרות על זכרים, מזדווגות עם הזכר ומשאירות אותו לטפל בביצים שלהן(מין מסוים של ציפור).
מינים בהם הנקבה מטילה ביצים לתוך הזכר והוא "מוליד" את הצאצאים אחרי שהוא מפרה את הביצים ודוגר עליהם. ויש מין בוא לנקבה יש גם סוג של זיין והזכר מכניס את הזיין שלו לזיין שלה כשהוא רפוי ואז בסוף היא מולידה גור שיוצא לה מהזיין(הצבוע הנקוד), אז למי אכפת ממינים אחרים? אני מדבר איתך על בני אדם ב2014 ויש היום לא פחות נשים מתעלקות וגולדיגריות מאשר היו בעשורים הקודמים, כמה נשות קריירה שהתווספו בעשורים האחרונים לא באו במקומן ובטח שלא הפכו אותן ל"הד מהעבר".

וכמו שאמרתי יש יותר גברים טובים מאשר נשות קריירה או נשים עובדות בכלל.

אצל עופות. וגם אצל זאבים וכלבי בר., שחיים בלהקות.

וזה יפה ומרגש.
אבל יש מינים רבים, ביניהם הרבה מאד מיני יונקים, בהם הנקבה לא רק הרה ויולדת אלא גם מטפלת לבד בצאצאים. לא רק זאת: במיני יונקים מסוימים (למשל: אריות. דובים.) הזכר מתנכל לצאצאים והורג אותם. (גם אצל השימפנזים בני דודנו הזכרים הם חבורה של רצחנים מטורפים.
הם מסוגלים להתנפל בקבוצה על שימפנזית עם גור, לחטוף ממנה את הגור ולשסעו בעודו בחיים.)

בכל מקרה, עפ"י הביולוגיה הצרופה, הזכר הוא הטפיל המתעלק על הנקבה. חוץ מאשר ב...... סוסוני הים.

Hastelloy

New member
תעשי טובה ופשוט תקראי את התוכן במקום להגיב רק על הכותרת

התוכן הקודם נמחק לי בעריכה כי האתר המפגר הזה נתקע כל שתי שניות

למעלה