אישה סוציומטית

doron30

New member
אישה סוציומטית

שלום, אני חדש בפורום וכותב פעם ראשונה. אני נשוי כשש שנים + 2 ילדים מקסימים- אהבת חיי. הבעיה שאשתי כל כך סוציומטית שזה בלתי נסבל. כמעט מהרגע שהכרתי אותה היא חושבת רק על עצמה. תפישת עולמה היא שהבעל והילדים אמורים לשרת אותה. בכל רגע נתון ובכל אירוע, קטן כגדול היא מנסה למקסם את התועלת האישית שלה. בתחילה ויתרתי, מתוך תחושה שכל פעם היא נתנה לי שזה הדבר הכי חשוב לה ואם היא תקבל את זה, היא תוותר בהמשך אך ההיפך קרה במציאות והיא ראתה "כי טוב" ולבסוף "הגולם קם על יוצרו". כיום המצב בלתי נסבל, פשוט אני לא יכול לעשות שום דבר שאני אוהב. אפילו חפץ שאני שם על השולחן, אם זה לא נראה לה היא שמה אותו היכן שבא לה והרבה פעמים אני שוכח את זה או מאבד ונגרם לי נזק רב. שוחחתי איתה על העניין הרבה פעמים אך היא כל פעם מהנהנת בראשה וממשיכה לעשות ככל העולה על רוחה מבלי להתחשב. אודה לעצתכם. תודה.

הפוך בדיוק -

אתה מרצונך, מיוזמתך, מעולם לא נתת לה את מה שהיא רוצה, ממילא לא היתה לה ברירה אלא לנקוט בפרובוקציות ובמניפולציות מולך כדי לקבל את זה. אז מלכתחילה אתם חיים במערכת יחסים מעוותת שבה הכל בידיים שלך ואתה מחליט אם "לוותר" או לא, אתה עוד מוסיף חטא על פשע בכך שאתה מכריח אותה להתחנן.

אייבורי

New member
תפסיק להתבכיין

ותמשיך לעשות מה שאישתך אומרת לך [שוב פעם רוצים לשחרר עבדים לחופשי?]

נומלה

New member
לא בהכרח

יכול בהחלט להיות שזה גבר שבא לבקש אישור (שאייבורי יתן לו אחד וגמרנו) תיאור החטאים ה"כבדים" לא ממש מתאים לתלונה שלו

אייבורי

New member
הונפק אישור

אישתו סוציומטית לא ברור לי למה עבד נרצה זקוק לאישור כי הבוסית שלו סוציומטית אולי זה נוח למפגשי הגינה בשעת הוצאה לחצר.

danielmh

New member
הפוסל במומו פוסל

אתה מתאר דברים שהיא עושה למען הבית והילדים כסוציומטית ????? אולי תפנה את האצבע כלפי עצמך ותראה איפה אתה לא בסדר. תשתפר אתה במידות שלך ותראה שיפור בצד השני. תתייחס אליה כמלכה ותקבל יחס של מלך.

seeyou

New member
"מהרגע שהכרתי אותה היא חושבת רק על עצמה"

והיום אתה רוצה לשנות אותה?
זה מאוחר חבר. ..."בתחילה ויתרתי, מתוך תחושה שכל פעם היא נתנה לי שזה הדבר הכי חשוב ." לזה(ויתור) יש השלכות לכול החיים יוסי

מורנה25

New member
רק יפות חושבות שמגיע להם :)

בנוגע למה היא סציומטית? תהיה ספציפי....אולי היא חושבת על עצמה...אבל בטוח יש דברים שהיא לא חושבת על עצמה, ויש מצב שהמידה הזו אצלה כל כך מרגיזה אותך לפעמים עד שאתה חושב שהיא סציומטית אחת גדולה...?

למעלה