אישה מסכנה

suspicious

New member
אישה מסכנה

אחותי בהריון בחודש התשיעי. כל רגע זה אמור לקרות. כבר כמה ימים שאני שומע על כאבים וסבל שהיא עוברת אז... אם לא אהבתם\ן, לא נורא (למרות שמקווה שכן) כעקרון השורות הבאות מוקדשות לה עם אלפי איחולי לידה קלה אבל אני מאמין שכל אישה תמצא בשורות האלו במקום מסוים נחמה. :) =============================================== כבר אינה נערה והיא נחושה לבקש בקשה בשם כל אישה. לכן היא פנתה אל האל העליון שייפקח את עיניו לחיי השוויון. "בעצב תלדי בנים" העניש אלוהים את חווה עברו כבר אלפי שנים של שנאה ואהבה אז למה בכל לידה הקללה אותה רודפת ואת עונשה של זו - היא זו שחוטפת ?! לא היא שפיתתה איש עם תפוח עירומה לא הלכה בגן העדן הפתוח לא טעמה אפילו מזו האהבה שנפלה בחלקה של גברת חווה. את עלה התאנה על מערומיה לא הניחה ריחות פרחי גן עדן לא הריחה נחש מפתה מעולם לא פגשה ואת אדם של חווה מעולם לא אהבה אז אולי אלוהים, תבטל את הדין ולעצה קטנה ממני, תקשיב ותבין הגבר והאישה כבר חיים בשוויון אתה העליון רואה פי מליון עשה חלוקה הוגנת ושווה הריון גברי - עכשיו הוא כבר חובה. =========================================

שיהיה בשעה טובה../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif

רואה אותך חומד כדוד מסור מטייל עם הזאטוט ומשמרטף עליו גבר עם תינוק זה כל כך סקסי...(...אופס..סטיתי מהנושא...) שתהיה לה לידה קלה והרבה בריאות
קארין
(נמלאת רגשות אמהיים..)

suspicious

New member
חן חן... תודה לך

אני כבר דוד מזמן סקסי עוד יותר ממזמן זאת זאטוטה הפעם.

שיהיה בשעה טובה../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif

רואה אותך חומד כדוד מסור מטייל עם הזאטוט ומשמרטף עליו גבר עם תינוק זה כל כך סקסי...(...אופס..סטיתי מהנושא...) שתהיה לה לידה קלה והרבה בריאות
קארין
(בפרץ רגשות אמהיים..)

למעלה