אישה לוייתן ו-

אישה לוייתן ו- ../images/Emo34.gif

בוודאי חלק מכם שאל את עצמו על מה נכתב השיר "אישה לוייתן" אז בעבר גם אני שאלתי את עצמי , כי זה שיר מדהים בעיניי, אולי הטוב ביותר של עברי לטעמי. שלחתי לו פה מסר [זה היה לפני כשנתיים] ושאלתי על מה נכתב השיר. עברי רשם לי שזה שיר שנכתב על אמא שלו. איזה מילים מיוחדות ויפות. אני מניח שהשיר הזה נכתב לאחר שיצא מהארון. וזה שיר שבעצם מספר על ההתמודדות (האמיצה?) של אמא שלו עם הנושא. גם אני יצאתי בפני ההורים רק לפני חודשיים וחשבתי להשמיע לאמא שלי את השיר הזה ולתת לה לקרוא את המילים . מה דעתכם? יעזור ? יעיל ? טל

תודה כפרוש

אני מאוד מאוד שלם עכשיו רק ההורים צריכים להשלים עם זה .. רצוי כאילו..

בהצלחה בייבי...

יש עוד הרבה שירים שאתה יכול להשמיע לאמא או למשפחה... שדרכם הם יכולים להבין יותר את ההרגשות שלך...אני מאוד עייפה ואין לי כח לפרט אבל יהיה לך יותר טוב לחפש אותם בעצמך ולהתאים את מה שהכי קרוב אליך ..ובאמת בהצלחה גם אם יהיו מאוכזבים ממך אל תדאג אתה ילד שלהם והכעס יעבור להם ויקבלו אותך אל תדאג... יהיה טוב

הם כרגע בשלב של ..

אכזבה, חורבן עולמם, כאב לב שלא יתואר. כן, המצב קשה ואמא בכלל לא מוכנה לשמוע שום דבר, רק רוצה את ה"ילד" שלה חזרה, שיהיה נורמלי ובריא ... קשה, קשה. יהיה בסדר, יש מי שיתמוך . ותודה

זה יכול לעזור

יש בעיקר שירים באנגלית יותר טובים אל גאווה ואממ תנסה להשמיע לה אותו..אולי תנסה לפרש אותו פרשנות משלך שקשורה לגאווה ויציאה מהארון ותתן לה לקרוא זה גם יהיה נחמד בהצלחה:)

האגוש

New member
אני דווקא לא רואה את זה כמוך..

כאילו..זה די מצחיק שמקשרים כל שיר שלו ליציאה מהארון
אבל האמת שאין לו הרבה שירים כאלה, שמדברים על זה בפירוש.. הקטע היפה זה שכל אחד מפרש את השירים איך שהוא רוצה, ככה שקח את זה לאן שבא לך
. שיר מקסים בעיניי, והרבה יותר קשור לנושא לדעתי, זה "ביום שמש יפה". אולי גם אמא תתחבר :] בהצלחה!

לא זוכר בדיוק אבל ..

אם אני לא טועה - ולא נראה לי שאני טועה (
) עברי בעצמו כתב לי שזה היה לרגל היציאה מהארון. לא יודע.. זה כאילו דבר ידוע שזה שיר לכבוד אמא שגם היא נשברת לפעמים ולא עמידה בכל דבר שתדע. חוץ מהשיר הזה ואולי באמת ביום שמש יפה אני לא חושב שהוא מדבר על יציאה מהארון באיזשהו שיר. אולי על העולם הגאה כן- אבל לא על יציאה מהארון . ערב טוב

האגוש

New member
תשמע,

זה מאוד יכול להיות..וגם אם עברי אמר את זה, אז בכלל.. אני פשוט לא רואה את השיר הזה ככה
כי כבר כ"כ התחברתי אליו מנק' מבט אחרת לגמרי.. ובגלל זה אמרתי, כל אחד יכול לפרש איך שבא לו..וזה היופי בעצם =]

Dark chocolate

New member
אחי??? ../images/Emo12.gif

אתה מכיר בן, זכר, מישהו שנושא בגופו את הכרומוזומים XY, שמכנה את עצמו 'האגוש'??????

matanky

New member
קיבלתי 26 בבחן ../images/Emo13.gif

על הכרומוזומים האלה.. ואפשר להבין למה את ..... מזכירה את זה בפורום? מדע מחריב כל דבר שהוא מתקרב אליו ><

matanky

New member
והיום עוד בחן ../images/Emo7.gif

שהתשובה היחידה שכתבתי היא: " החיים קשים " ועוד: "כן" , "לא"
מעניין כמה אני אקבל הפעם...

matanky

New member
אני אעלה את זה מתישהו ../images/Emo3.gif

לעזאזל ! שמישהו ילמד אותי מדע

כתוב משו באתר.

איפה שיש שאלות לעברי בצד שמאל ...תחפשו בשאלות שעברי עונה יש שאלה על אשה לויתן והוא אומר שזה על אמא שלו. ולדעתי ביום שמש יפה זה ה-שיר שמסביר הכל..

למעלה