אישה וכלב גדול

דנטיסט

New member
אישה וכלב גדול

תחילה אגיד שאני לא חושב שהדבר אפשרי או המילים אחרות מקווה שזה לא אפשרי...הכרתי אישה עם כלב גדול, שהכלב שולט עליה, הוא חרמן למרות שמסורס, עושה זיווג על רגל, הכלב קופץ עליה והיא מנשקת אותו בפה. זה רק מה שאני יודע...היא טוענת שאני חייב לקבל את הכלב כמו שהוא ולסתום את הפה...היחסים שלנו לא חשובים לה, כמו היחסים עם הכלב?

הכלב יותר חשוב, כן

אם היה לי שקל על כל גבר שלא רצה להיות איתי כי אני לא יכולה להיות במחיצת כלבים (יש לי פוביה קשה) ולו או להורים שלו יש כלב או שהוא רוצה בעתיד שיהיה לו כלב, כבר הייתי מיליונרית.
אני לא מכלילה את כל בעלי הכלבים (אולי איפשהו שם עוד יש כמה שפויים), אבל בכל המקרים שאני נתקלתי בהם... הכלב בא קודם. הכלב יותר חשוב.
כשהייתי קטנה והיו מכריחים אותי לבוא לארוחות משפחתיות בבית של דוד שלי - והיה לו כלב - הוא לא היה מוכן לשים אותו במרפסת בזמן שאנחנו שם. הייתי רועדת ובוכה וכשכבר לא יכולתי לשאת יותר, מסתגרת בחדר של בת דודה שלי, ועדיין הכלב היה נשאר להתרוצץ ברחבי הבית. עד שיום בהיר אחד I've had enough ואמרתי שכף רגלי לא תדרוך בבית ההוא יותר ושיתמודדו. גם זה לא גרם להם להגיד: "וואו, לא הבנו כמה המצב חמור. אנחנו לא רוצים שלא תבואי לבקר אותנו יותר. את האחיינית שלי, את יותר חשוב מכלב!" זה לא קרה. הכלב נשאר, אני הלכתי.

למעלה