אישה בעיר זרה

מתוקית.

New member
אישה בעיר זרה

פגשה גבר זר בעיר מוכרת ישבו בפאב פינתי דמייני לך שהיינו אותם ילדים כמו שאז פנה האיש אל האישה והיא השיבה מדמיינת דמייני שאני הוא אהבתך הראשונה מדמיינת ענתה האישה אך לא הבינה למה חותר האיש הזר עכשיו דמייני שנישאנו והולדנו ילדים נתנה בו מבט קצת יותר מעמיק ניסתה לחקור את עיניו עכשיו הוא אומר דמייני שאת לבד בעיר זרה דמייני שאני הוא גבר מוכר שנכנס לפאב הפינתי בו את רגילה לשבת לבד והאיש המוכר ניגש אליך ואומר... דמייני שאני הוא אהובך משכבר הימים האישה מרימה את ראשה מנסה שוב להביט אל תוך נפשו לחקור את עיניו אך נגוז הוא אישה בעיר זרה ישבה בפאב נתנה דרור למחשבותיה וחלמה בהקיץ לקול הבארמן מה למזוג לגבירתי אמרה ... לא תודה אני זרה כאן כבר הולכת עצרתי לרגע נשארתי לא יודעת כמה זמן חלמתי חלום מתוק או מר ריח האלכוהול מהול בסיגריות שיכר אותי חלמתי חלום על אישה בעיר זרה וגבר זר בעיר מוכרת למדי לילה קסם אנשנושים ג´ול מאחלת לכולכם והיא אישה מוכרת בפורום לא זר שגיעגעה קצת ובזכות הגחלילית שמאירה את המקום הניפלא הזה המילים פצחו שוב במחול האותיות ומגינת הסיפורת צא לשוח לא עם הרוח אבל עם המון אהבה ג´ול לגחלילית האם רות?
חיבוק צבעוני

ג´ולינקהההההההההההההה

כמה געגעתי למילים המיוחדות שלך לצבעים לקולות למשמעות ליופי הנמצא שם נהנתי מאאאאאאאאאאאד לקחתי את החיבוק הצבעוני, הנחתי אותי מעל הערסל המיוחד שלי. תודה רק טוב!!!

למעלה