אישה -בסיס-?

• פותח הנושא nypx
  • פורסם בתאריך

nypx

New member
אישה -בסיס-?

ועכשיו אתה יודע .ועכשיו זה בא ,ומה שפחדת הגיע . נפגשת איתו ,בום,ניסית באמת שניסית אבל ,הוא ניצח ולקח, לא שאל לא חקר ולא דרש בא לקח והלך ....... נשארת בודד במערכה ..לבד ....והרי היא הבטיחה הבטיחה .... לעולם לא אעזוב אותך ..אוהב אותך לנצח...אני איתך תמיד.. אבל הוא היה יותר חזק ממנה ...חכם על חלשים נראה אותו עלי והיא איננה . אתה שואל חוקר דורש למה איך הסוף הזה נראה לי מקולל, כולם אומרים לך אתה חזק.יש לך ילדים תהיה חזק למענם הם צריכים אותך .החיים ממשיכים ,ואז ............ השבעה החקירות של כולם : למה ? איך ? מה היה? ואתה עונה ועונה ועונה ונזכר שוב ושוב ושוב והלב נקרע שוב, הם לא מבינים שדי גם לך כואב גם אתה בוכה וכואב , ואז השקט ...נפלא השקט ....ואני היתגברתי על הכל ואני לא בוכה. ועבר רק שבוע וחצי ואתה לא בוכה, משהו קורה אין דמעות נעלמו פיתאום, ופתאום נכנסת לאוטו ויש שיר מתנגן ואתה מקשיב ופתאום אתה קולט זה עלייך ואתה שוב בוכה וזולגות הדמעות ונותן גז ועולה לכביש ולוחץ והמחוג עולה 100-120-140-160-............ואז הילדים תירגע .....הם צריכים אותך תתעשת ובלי לחץ ..והיתפרקת ופרקת ....ושוב אתה חזק..עד הפעם הבאה שתיתפרק ותוציא קיטור ופתאום הילדים כותבים : אלוהים תחזיר לי את אימא ואני מיתגעגעת ורוצה את אימא ואם המשיח יבוא ? ילדתי אין משיח עכשיו ,אבל אבא אם הוא יבוא ?ולך תסביר לילד קטן שלא מבין ועוד לא מעכל שאין משיח .....ואתה לא יודע מתי הוא יבוא אבל אם הוא יבוא אנחנו נהיה מוכנים ,אבל אבא אלוהים לא טועה הוא לא ,רק במקרה של אימא הוא טעה, אז אני ילך לשאול אותו ..והוא רץ להוציא את אימא מהקבר כי איך נשאיר אותה כאן והיא לבד ,והוא מצייר ילד בוכה ואימא למעלה מחיכת כי היא אוהבת , ואבא נכון שאתה לא תיתחתן עוד פעם ? נכון אבא ?ואיך אומרים הדתיים : אלוהים בהסתר פנים.בטח כי הוא מתבייש ,גם אני הייתי מתבייש במקומו. אבל אני לא אשבר כי הם עולמי ואתן להם את חיי ,ואעשה הכל כדילהיות למענם ובשבילם,אז נוחי על משכבך בשלום אישתי היקרה ,אני כאן ואני דואג ולא נישבר ואני חזק ,רק שתהיי בגן עדן ,כי אני יודע שמגיע לך ואנחנו אוהבים אותך מאד-------וחזקים מאד -------כי את בסיס תהיי ובסיס היית ======אישתי

שלום לך nypx.

נעלמו לי המלים כרגע. רק השיר מנגן אצלי בראש.. חשבתי אולי.. היא כן יודעת מה עובר עליך. לפעמים זה עוזר.. לחשוב ככה. וברוך הבא.. אתה יכול לחנות פה קצת.. זה יותר עדיף מלקרוע את הכביש. אחת מהצד

סר גון

New member
אחת....

אני גם יכול לחנות פה קצת? אין לי כוח היום לכלום!!!! אין לי חשק, אין בשביל מה! אני מבריז, הולך הביתה! די!!! אכנס מתחת לשמיכה. איך את אומרת? לבטל את היום הזה. למחוק אותו מהלוח סר ג´ון בלי כוח לשאת היום את השריון

סר ..

אתה רוצה נשמור לך מקום ליד אלה שקורעים את הכביש?|
אז נכנסת לבונקר לאיזה יום.. so?! והיום בכלל כבר לילה ומחר.. אה.. יום חדש. לא?! ואולי.. תשים את השריון בתוך תיבה.. ´אחתק

סר גון

New member
אבל אני לא אריק.... תסבירי לי, אחת

איך אפשר לקפל את כל החיים שחיינו ביחד ולהכניס לאלבום לזיכרו? עד עכשיו היה נדמה לי שהוא בטיול ארוך ועוד כמה ימים הוא יחזור. אני מבין שהוא מת, אבל כל הזמן מרים אליו טלפון לספר לו משהו, או להתיעץ - ומפסיק באמצע החיוג. אתמול רציתי לצעוק אצל מישהו, אחרי שהתעצבנתי בעבודה. באופן אוטומטי התקשרתי אליו. רק כששמעתי את ההודעה של התא הקולי, קלטתי מה אני עושה. ושהוא איננו. אם אני אשאיר הודעה - הוא לא יחזור אלי. אף פעם! הוא לא יחזור. כל הלילה צפיתי בסרטי הווידאו שצילמנו - טיולים, סקי, מסיבות ימי הולדת של הילדים, סיום קורס של הבן שלו, מסיבת הפתעה שעשינו לו לפני שנה. הוא חסר, האח שלי, אחי הגדול. החבר הכי טוב שלי. ואין ברירה.... ממשיכים. יש חשק - אין חשק. החיים נמשכים סר ג´ון

ואני לא איינשטיין

ואני פשוט.. לא יודעת. רק יודעת שזה לא לינארי ובהתחלה הכי קשה.. ואחר כך עוד יותר. ורק אחר כך פחות.. כי הכל יחסי.. מה להגיד סר? איך אפשר להסביר? איך הוא אומר בתא הקולי שהוא יחזור אבל הוא לא מתכוון לזה יותר לא יודעת להסביר סר. לא יודעת לקפל רק ש.. בסוף זה עובד. אתה יכול לנוח.. אחת מהצד

אורי_ח

New member
יש חשק, אין חשק, ממשיכים...

יש ברירה? אין. כל כך אין לי מה להגיד לך כרגע לעידוד סר. כי החיבור הזה של המלים: אחי...שלי...חסר... כאילו מעביר בי זרם של 1000 קילוואט, צמרמורת וגעגוע צורב שעולה ומתפרץ, גם אחרי כל כך הרבה שנים. אז בסופו של דבר באמת אין ברירה ונשארים עם הקלטות ועם האלבומים. זה מה שיש. ומחבק אותך הכי חם שאפשר, אחי.

סר גון

New member
ממשיכים.......

אני מודה לך על ההתיחסות, אורי, ומיצר על הכאב שהתפרץ מחדש. אתה חשבת שאין לך מה להגיד לי, אני חושב שאמרת הרבה. אני מרגיש אידיוט כשאני מפסיק לתפקד פתאום. לא מכיר את עצמי כאדם שנשבר מכל שטות מאז שהוא נפטר, אני מרגיש שאני הולך לאיבוד. כל שטות מוציאה אותי משווי המשקל. אני חייב לקחת את עצמי בידיים. אבל איך? ג´ון

אורי_ח

New member
לא כל כך נורא להתחבא קצת תחת לשמיכה

תרשה לך ג´ון. זה לפחות לא כבד כמו שריון. איך עושים את זה? איך לוקחים בידיים? לא יודע. אין לך אולי רע קרוב לחלוק עמו בגילוי נפש? ההרגשה של להיות לבד עם האובדן, עם החורבן היא קשה משאת. אני זוכר מעצמי בעיקר את משא הבדידות. אז הקמתי לי חומת מגן והתבשלתי בתוכה עם עצמי. לעזאזל, חצי חיים לבזבז ככה בתצוגת שווא. בינתיים, אם אתה כבר נמצא כאן בחנייה זמנית, תן לעצמך להרגיש אידיוט, ללכת לאיבוד... אנשים כאן לוקחים אחד את השני בידיים. זה בא מהזדהות, מהבנה בלתי אמצעית, מאהבה. שלך, אורי

סר גון

New member
אורי

אני מעריך מאוד את העידוד שלך שמח לפגוש "אח לצרה", אם אפשר לרשום "שמח" בנסיבות האלה. יש לי עוד אח וחברים אחרים שניתן לחלוק עמם את הכאב והתסכול. ויש את הזמן שאתה עם עצמך, לבד. ויש את הלילות שאני לא מצליח להרדם.... ההבנה שאתה יכול עוד רגע לחטוף התקף לב ולמות, היא בלתי נתפסת. הילדים שלי, שהיו מאוד קשורים אליו, מכינים ערב לזכרו. בכל פעם שאני מנסה לכתוב משהו לערב הזה וגם לחוברת שהמשפחה מפיקה, אני מתפזר. יש לי משפט פתיחה ואחריו אני שותק. ג´ון

Star_Dust

New member
עצוב כל כך

עצוב כל כך.... וכל כך מוכר... ההבטחות של לנצח... הכאב, ההלם של להיות לבד... למזלי ביתי קטנה מדי...לא זוכרת... לא שואלת שאלות... לא מציירת ציורים של אבא בין עננים... לצערי ביתי קטנה מדי... לעולם לא תיזכור... לא תחוש את האהבה שהייתה שם... לא תדע מה זה להיות חלק ממשפחה מושלמת עם אבא אימא ואחים... כבר לא יודעת מה יותר גרוע. מכירה את "להיות חזק בשביל הילדים". בינתיים, לצערי, זה לא תמיד עובד. יודעת שצריך להיות חזקה ועדיין מרגישה הכי חלשה בעולם.בחודש הראשון הייתי חזקה... גם בשני... אבל לאט לאט הרגשות הללו של הכעס, חוסר הצדק, חוסר האונים צפים ועולים ומחלישים. עכשיו אני יודעת שזה לא מספיק להיראות חזק ולדעת שצריך להיות. כבר חצי שנה ועדיין רק מנסה לצוף... לא מעיזה לחשוב רחוק על אופציות כמו לשחות או לרחף מעל המיים... רק לא לטבוע...זה מספיק לי עכשיו. [נר]

להחזיק את הראש מעל למים

כן. לשרוד. טוב רע.. לא משנה. העיקר לא לטבוע. תצופי. זו גם שיטה טובה לא לטבוע.. הכוח להתחיל לשחות מגיע בזמן שלו. סבלנות.. ובנתיים בואי לחיבוק חם אחת

Star_Dust

New member
בין החיבוקים היה אמור להיות כתוב...

...תודה זה מה שקורה כשמנסים לכתוב ולדבר בטלפון באותו זמן :)

למעלה