אירקליס- מכבי.

אירקליס- מכבי.

בושה!!!! פשוט בושה שזה מה שמכבי עושה!להוביל בעשרים הפרש זה לגמור את המשחק,איך הם הפסידו אותו.לדעתי הדג מסריח מהראש,פיני גרשון היה אשם במחדלים האחרונים בברור,הוא עושה חילופים תמוהים וכבר מאבש שליטה.דיויד בלאט צריך לקחת פיקוד ואני סומך ששמעון מזרחי ידע מה לעשות. אני מקווה שלפחות בשבוע הבא מכבי תתקן את הרושם.

roy_ma

New member
פשוט גועל נפש!!! זה המשחק המסריח

ביותר שראיתי בשנים האחרונות. שבוע הבא- גביע נגד ר``ג, שני משחקים.

פני גרשון.

לאורן:תסתכל על הסגל שיש למכבי ת``א,שחקנים כמו נייט האפמן אנוני פרקר רדיסאב צורציץ ואריאל מקדולנד,מי שנכשל עם סגל כזה כנראה אשם מאוד.לדעתי האשמה המרכזית היא של המאמן אבל לא רק שלו בעיקר של מי שבחר אותו.

יש לך כנראה זכרון קצר...

עם סגל מאוד דומה ואפילו יותר חלש הגיע פיני לגמר הגביע האירופי בשנה שעברה בליגה שהייתה הרבה יותר קשה ! ידוע שאת האשמה למצב הקיים לא ניתן להטיל רק על השחקנים אך לטעמי הם האשמים העיקריים. אני מצטער שלא נוח לשמוע את זה אך נראה שהקבוצה חזרה לימיה בזמנו של קטש - אין תפקוד של סנטרים (האפמן פשוט לא מתפקד ונראה קצת אגואיסט וצ`ורה לא מספק את הסחורה) והתלות נופלת על שחקן אחד. מסתבר שמי שמחזיק בפיני בעבודתו ידע טוב מאוד מה הוא עושה משום שאחרת מכבי לא הייתה מגיע לגמר בעונה שעברה.

לאורן.

``באת מברך ויצאת מקלל``. בדבריך אתה בעצם סותר את עמדתך,עצם הנתונים שהבאת רק מעמידים באור עלוב יותר את פיני גרשון.אם בליגה חזקה יותר וסגל חלש יותר הוא הצליח,מדוע הוא לא מצליח בליגה חלשה יותר וסגל חזק יותר????

להפך...

טענתי היא שהתלות היא לא בלבד במאמן (אני מסכים עם כך שלעתים הוא טועה ולרוב בניהול המשחק). לדעתי, משהו מנטלי קרה לשחקניםוהן ממשיכים את נפילת המתח מהעונה שעברה - האפמן אם כל הכבוד לו לא ראוי ולו לדקת משחק אחת בשל יכולתו אך יש שיקולים של מאמן שבגללם הוא שם. המאמן הוא שהביא את הקבוצה לרמה הטובה באירופה בשנה שעברה ומיכיוון שהוא לא שינה את דרך ניהול המשחק שבה עזסק מאז החל בדרך האימון קשה לי להאמין שהתלות היא בו אלא בגורם אחר.

למעלה