אירלנד

אירלנד

צהריים טובים לכולם, אני חדשה פה
אני מאוד רוצה לעשות טיול באירלנד לפני גיוס, ואני לא יודעת מאיפה מתחילים בכלל. הייתי בחו"ל רק פעם אחת לפני 4 שנים, וזה היה בטיול מאורגן...והפעם אני נוסעת לבד. אשמח לקבל כל עזרה/המלצות/מידע בנוגע לטיול תרמילאים באירלנד, כדי שאני לפחות אדע מאיפה להתחיל. תודה מראש!

sela v

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo6.gif

מתי את רוצה לסע לאירלנד? ולכמה זמן? את שואלת "מאיפה מתחילים?" אז אותי לימדו שמתחילים מההתחלה
בעונת הקיץ ישנן טיסות ישירות מהארץ לדבלין במחיר של 500+ דולר, אבל ראיתי שיש גם מחירי הרגע האחרון לפעמים. אם את טסה מחוץ לעונת הטיסות מישראל, ניתן לטוס דרך לונדון. מצאתי לך חברת אוטובסים אחת, וצריכה להיות גם עוד אחת, שמציעה שירותי אוטובוסים לתרמילאים. הכוונה שהם לוקחים אותך מאכסניה לאכסניה. מהקצת שראיתי באירלנד, אני מאד אהבתי את האזור צפונית ל-Galway. האירים אנשים פתוחים, ואוהבים לדבר עם התיירים, אחת מהחוויות באירלנד, זה הפאב המקומי, אם אני לא טועה גיל המינימום לשתות משקאות אלכוהולים באירלנד הוא 18. מה עוד את צריכה? נראה לי שמדריך טיולים על אירלנד. לי יש את הלונלי פלנט, ואני חושב שהוא טוב. לקנות כרטיס טיסה, לארוז ולטוס. אני אשמח לענות אם יעלו לך עוד שאלות.

תודה../images/Emo13.gif

אני רוצה לנסוע בסביבות אוגוסט - ספטמבר <כדי להיות בטוחה- אם אני מתגייסת בדצמבר- אני צריכה להודיע לצבא?> מצאתי איזשהו אתר שאפשר להרשם דרכו לטיולי סוסים באזור גאלוואי...כחובבת סוסים מושבעת, טיול של 7 ימים כשבכל יום יש 6 שעות רכיבה <בערך> נשמע לי מאוד כייפי. זה אומנם לא עם תרמיל על הגב, אבל בגלל שאני נוסעת לבד אני חושבת שעדיף לבחור בטיול שהוא מאורגן ועם סוסים זאת בכלל חוויה...אז אני אבדוק את זה. ושוב, תודה על הנכונות לעזור

sela v

New member
אין בעד מה

אין לי מושג בקשר לצבא, הכי טוב שתרימי טלפון ללשכת הגיוס, ותשאלי אותם. אני חושב שהיום לא צריך אישור מהצבא, אבל אני לא בטוח בכך. זה רעיון מצויין להתחיל את הטיול, במשהו מאורגן, ואחרי הטיול תקבלי בטחון, וגם תוכלי להמשיך לטייל עם אנשים שפגשת בטיול המאורגן.

למעלה