אירית!!!!!!!

חן j

New member
אירית!!!!!!!

את לא עונה לי באי סי קיו אז אני אכתוב לך פה..בתקווה שתעני.. בהופעה בסיטי הול שנה שעברה...גם את וגם אני היינו בשורה הראשונה קרובות לבמה, ואז היה קטע ששאלתי אותך מאיפה את? אז אמרתי שאת מהקריות ואני הייתי בהלם שבאת משם (עכשיו אני מבינה) בכל מקרה...בסוף אני הלכתי לפגוש את עברי, אני זוכרת שחכינו ליד דלת כלשהיא שיתנו לנו להכנס לדבר עם עברי ואז באו השומרים והעיפו אותנו ואת בדיוק דברת נראה לי עם אבא שלך שיבוא לאסוף אותך ואניזוכרת שחשבתי איזה מסכן אבא שלך שצריך עכשיו לסוע את כל זה...חחח...את וחברות שלך הלכתן ואז אני וחברה שלי איכשהוא הצלחנו להשתחל ועברי חתם לנו הצטלם איתנו וכו...אני כעיקרון די השתתקתי ולא ידעתי מה לעשות...חחח איזה פוסטמה... מה איתך בסוף פגשת אותו שם???? ועכשיו את זוכרת אותי? שיער שטני מתולתל, עיניים ירוקות...

הממ..

ואייייייייי אני לא זוכרת אותך כל כך, סורי אבל כן בסוף נכנסנו והצטלמנו איתו... דוד שלי- לא אבא שלי- בא והוא חיכה לנו בחוץ כי החלטנו להכנס בסוף... אבל לא להרבה... סתם כמה דקות... איזה מצחיק שאת זוכרת עברה כמעט שנה, לא?

חן j

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif

כן עבר באמת מלא זמן...יש לך או היה לך ישער ארוך שחור או חום..תלתלים\ גלי או שזיכרוני מטעה בי... את שומעת אולי בסוף אני נוסעת לראות את ההופעה של עברי ביפו...

סבבה

חח הקטע המוזר הוא שאני לא זוכרת איך היה השיער שלי אז... אבל יש מצב... זו הייתה התקופה נראה לי עם השיער השחור ארוך תלתלים- (אחרי זה היה שחור עם פס ורוד, אחרי זה כמה פסים ורודים, אחרי זה אדמדם כל הראש, ג´ינג´י כהה, שטני, חום דבש, ועכשיו- חום דבש עם פסים בבלונד...) חחחחחחחחחחחחחחחחחח

חן j

New member
פש..יפה..

ראית עכשיו את עברי בגידי גוב????? נכון הוא היה חמוד? למות שאני לא ממש אהבתי את הגרסא המוזרה שהוא שר..

Shani5

New member
את ´בוא´

כמה מפתיע...
דוקא ציפיתי לראיון... חבל... וחן, את מ-ז-ה טועה... הגירסה של ההופעות מדהימהההה!

PinkGirl

New member
אממ.. אנשים..

לא רציתי לפתוח הודעה חדשה כדי שלא תיצעקו עליי על ההתחלה
אז.. אני דניאל.. בת 13 וחצי.. או יותר
מראשל"צ.. ו.. ראיתי אותו
בחופש חנוכה.. הייתי בשנקין.. ראיתי אותו בבית קפה שם.. מדבר בפלאפון.. ובדיוק כשעברתי הוא אמר: "Oh Am i?" חיחי
והוא לבש.. כמובן.. את אחת מהגופיות שלו.. והוא היה עם עוד מישו.. לא יודעת מי זה
ולא ביקשתי חתימה
כי התביישתי מה אני יבוא אליו: היי עבריייייייי תביא לי חתימה!!!(?)
טוב.. ביי

למעלה