איריזיסטיבל ברגע זה בVH1 Classic

AndreaCorr ©

New member
איריזיסטיבל ברגע זה בVH1 Classic

איך התגעגעתי
זה היה ממש כיף להעביר ולראות את זה... מזכיר לי נשכחות

BABUSHKA17

New member
חופשי:)

לפני כמה שנים שאחותי נסחבה איתי שהייתי קטנה לטורקיה "נתקעתי" רק עם דיסק אחד שהוא IN BLUE וכל היום שמעתי את אירסיסטבל:) ככה שהשיר הזה תמיד מעורר לי את הטעם של ה"רחת לוקום" בפה:)

yehudit b

New member
וואי אני יודעת שעל טעם וריח...אבל-

דווקא זה הכי גרוע בעינך?

BABUSHKA17

New member
קורה לטובים ביותר....

לפי דעתי ואכן זוהי רק דעתי מי שאוהב את המוזיקה של הקורס עוד מראשית דרכם מהדיסק הראשון התאהב במוזיקה האירית עם העירבוב של פופ, מה שקרה במשך השנים שכדי לשרוד בשוק המוזיקה לצערנו צריך להיות הכי עדכני הכי חדיש או במילים אחרות הכי לא יצירתי ומקורי. לצערי גם הקורס הלכו בדרך הזאת כדי לשרוד, כל איש ביזנס היה עושה כך לבטח כדי לא להיפלט מה"שוק". ההתמסחרות בשוק המוזיקה היא כמובן לא דבר שהקורס המציאו, אני הייתי חייבת להודות שגם הזמרת שלפי דעתי הייתה הסמל שלי מהליריקה והמוזיקה כבר הרבה שנים שהיא שריל קרואו התמסחרה בדיסק האחרון שלה CMON CMON כך שאכן הדיסק IN BLUE לא היה בשבילי להיט שכזה מבחינה מוזיקלית ועמוקה הוא היה בשבילי נישנוש לחך.

d o g b e r t

New member
אני חייב לחלוק עלייך...../images/Emo3.gif

בגדול את צודקת, רק שהקורס לא התמסחרו כדי לשרוד, הם התמסחרו כדי לכבוש את ארה"ב.
להיפך, הם היו הרבה יותר מצליחים היום באירופה, אוסטרליה ובמזרח הרחוק אם הם לא היו מתמסחרים.
וחוץ מזה ההתמסחרות של IB זה דבר מסובך. אני אישית מאשים את ההנהלה בכלל וההפקה בפרט.
(אבל זה כבר נושא כאורך הגלות.)

AndreaCorr ©

New member
זה לא שמדברים כאן יותר מדי

אתה מוזמן לפתוח שרשור ולפרט בדיוק מה דעתך על ההפקה

yehudit b

New member
הם לא עד כדי כך התמסחרו...

ובסה"כ הם אף פעם לא הורידו לגמרי את ה"איריות" מהשירים שהם עשו, גם אם הם נהיו יותר "פופיים".

lamor84

New member
אז ככה..

אני לצערי חייבת להסכים. עם כל האהבה הגדולה שלי לקורס הם הלכו ו"התברגנו" אם אפשר לקרוא לזה כך. הדיסק הראשון היה חמוד ומיוחד השני יותר טוב מהראשון וההשפעה האירית עדיין הובילה את הדיסק ונתנה לו נופך מיוחד הדיסק אנפלגד היה ועודנו מעולה ומיצא באופן פשוט מעולה,לדעתי, את האופן והדרך המוסיקלית שהם נקטו בה עד כה. לכן כשיצא הדיסק אין בלו התאכזבתי מאד מהשירים..לא מכולם. היו וישנם עדיין רבים וטובים בדיסק אבל בהחלט מרגישים סוג של מיתון ונטייה חזקה לפופ אמ.טי.וי סטייל בחלק ניכר מהדיסק. דבר יחיד שאני חיבת לציין לזכותם, השיר האחרון, המנגינה האחרונה, בכל דיסק עד כה. הידיעה שבכל דיסק הם הכניסו בסופו קטע אינסטרמנטלי אירי אוטנטי מיוחד ויפה. לדעתי בדיסק האחרון דווקא היה שינוי לטובה. הם החזירו את האלמנטים האיריים קצת יותר "למרכז הבמה" ונותר לייחל שהם רק ימשיכו כך!:) תקנו אותי אם אני טועה..חח

Hangman Jury 87

New member
אני דווקא

די אהבתי את In blue יש שם שירים שהם ממש ממש (בשבילי) בין ההכי יפים שלהם.. כמו... Rain , No more cry, One night כמובן Talk on corners הכי טוב לדעתי, אבל בכמה מילים אני יכול לאמר שמהאלבום הראשון עד עכשיו הם מוציאים מוזיקה באמת יפה באותו סגנון תוך כדי שהם משלבים מוזיקה אירית נהדרת והם ממש לא הלכו ו-"התברגנו"... זאת דעתי

למעלה