אירו הנדלינג

Girlie

New member
אירו הנדלינג

היי, אני מעוניינת לדעת לגבי התפקיד של דיילת קרקע בחברה הנ"ל. ובכלל, מה שואלים בראיון? למה הם מצפים? האם העבודה מומלצת? תודה לעונים.

tomfresh

New member
תשובה

זימנו אותך לראיון? בראיון את צריכה לספר על עצמך בקצרה...ישאלו אותך על ניסיון שלך מול לקוחות...באנגלית לא שואלים שום דבר...מי שמראיינת זאת כרמלה שהיא אחראית על כל הדיילים...אישה נחמדה מאד...לא קשה לעבור את הראיון...אחרי הראיון את מוזמנת לקורס אם יפתח בקרוב כי לא יודע לי שמהשהו נפתח...חברה קטנה...כ 90 דיילים.אנשים מאד נחמדים ..אין הרבה טיסות בחורף, יש איזה 5 משמרות בשבוע כל יום 4 שעות...שכר מינימום...הסעות בלילה ובשבת... זה הכל בגדול...אם יש עוד שאלות אשמח לענות... \

Girlie

New member
המשך

אני מועמדת לתפקיד של דיילת קרקע.. איך העבודה שם? איך האנשים? האם יש אפשרויות עבודה אחרות ברש"ת בשכר גבוה יותר? (ללא התחייבות/קורס) תודה

Girlie

New member
שוב..

האם יש תפקידים/חברות אחרות שמעסיקות עובדים ללא צורך התחייבות לשנה? אני מעוניינת לעבוד בנתב"ג, העניין הוא שאני לא יכולה להתחייב לשנה כי אני מתכננת ללמוד בשנה הקרובה. האם יש אפשרויות כלשהן בשבילי?

tomfresh

New member
לפי דעתי

כל בחברות עם התחייבות...אבל אפשר להתחמק מזה....אני כבר מעל חודשיים בחברה ועוד לא חתמתי על חוזה...תנסי לא תפסידי כלום ובלי שום קשר דפדפי כאן בפורום דיברו על כל במשרות בנתב"ג בהצלחה

לינור11

New member
היי תום, גם אני קיבלתי זימון מאירוהנדלינג

הם שלחו לי זימון ליום ג' אתמול ולא יכולתי אז שלחתי להם מייל שאני לא יכולה ושישלחו לי מועד חדש. אתה אומר שהראיון הוא רק בעברית? מה הקטש פה? איך שאין כלום באנגלית? אתה בטוח? ואם אני לא יודעת למשל ספרדית אבל שפות אחרות כן? אשמח להיות איתך בקשר. מחכה לתשובות, תודה לינור

tomfresh

New member
לינור

הקטש פה שרוב החברות שאיירוהנדלינג מתעסקת איתן אלה חברות ממזרח אירופה שאין צורך באנגלית...ואיבריה שרצוי לדעת ספרדית אבל לא חייב ואיירוהנדלינג לא שולחים זימון לאף אחד...זה לא יום מיונים....הם פשוט מתקשרים אלייך ומזמנים אותך לראיון!!!

למעלה